DEPESZWIZJA - SEZON 7
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
takie prawo wuja hehe
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ajć ten Mentos to jednak sadysta. Tak prowadzi te finały, że człowiek prawie do końca ma złudzenia, a potem pokazuje faka i sam zgarnia wygraną.
Mimo wszystko gratki.
Mimo wszystko gratki.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
tylko co tu wrzucić, najlepszy niesinglowy numer już dałem w tej edycji
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Dziena, dzisiaj był na obiekcie, więc zamieniłem z nim kilka zdań hehhe
Piękne wyniki! Zwycięstwo PSY to nie byłoby to... ale tło do programu dnia z 1985 roku slay
-
mintaj
OKŁADKA
PACZKA NIESINGLOWA
No, singlusie i zakochanusie - wiecie co macie robić. Tym razem zbieram głosy do soboty, 31 maja, bo mam plany na ten dzień i nie dam rady zorganizować wtedy finału. Blokada do 13:15 jutro. Lec goł.
PACZKA NIESINGLOWA
No, singlusie i zakochanusie - wiecie co macie robić. Tym razem zbieram głosy do soboty, 31 maja, bo mam plany na ten dzień i nie dam rady zorganizować wtedy finału. Blokada do 13:15 jutro. Lec goł.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
LECFAKINGOOOOO
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
stripped
To ja się wypowiem (wiem, nikt nie prosił)
Generalnie to mógłbym powiedzieć że mentos mi zakosił temat z tym że nie do końca bo jednak Seba zostawił pole do dowolnej interpretacji tematu a ja myślałem o edycji w stylu ALBUM TRACKS czy coś, niemniej ta edycja powiedzmy że spełniła moje oczekiwania gdyż generalnie zależy mi na tym by nie rzucać takimi oklepanymi przebojami więc numery w stylu mniej znane single też chętnie przygarnę. Jedno co jeszcze mógłbym sobie życzyć ewentualnie w przyszłości - chętnie widziałbym edycje w której utwory wokalne nie są wymieszane z instrumentalnymi, moze dla innych to nie problem ale to jest dla mnie inna materia i sprawiedliwiej byłoby dla mnie oceniać gdybyśmy startowali z jednakowego pułapu i pod tym względem. Ogólnie fajnie gdyby tu jednak też jakaś dyskusja sie czasem odbywała i chętnie posłuchałbym np. Waszych pomysłów na ewentualne tematy, uwag nt. podejścia do tematów i innych wszelakich bo jestem zdania że można więcej wycisnąć z tej zabawy jeśli lepiej zrozumiemy własne oczekiwania może?
Ok wiadomo że punkt pierwszy i podstawowy to mniej a właściwie zero zesrywania się i obrażania na tematy i głosy
Teraz chętniej posłucham jeśli są jakieś konstruktywne głosy w dyskusji
Generalnie to mógłbym powiedzieć że mentos mi zakosił temat z tym że nie do końca bo jednak Seba zostawił pole do dowolnej interpretacji tematu a ja myślałem o edycji w stylu ALBUM TRACKS czy coś, niemniej ta edycja powiedzmy że spełniła moje oczekiwania gdyż generalnie zależy mi na tym by nie rzucać takimi oklepanymi przebojami więc numery w stylu mniej znane single też chętnie przygarnę. Jedno co jeszcze mógłbym sobie życzyć ewentualnie w przyszłości - chętnie widziałbym edycje w której utwory wokalne nie są wymieszane z instrumentalnymi, moze dla innych to nie problem ale to jest dla mnie inna materia i sprawiedliwiej byłoby dla mnie oceniać gdybyśmy startowali z jednakowego pułapu i pod tym względem. Ogólnie fajnie gdyby tu jednak też jakaś dyskusja sie czasem odbywała i chętnie posłuchałbym np. Waszych pomysłów na ewentualne tematy, uwag nt. podejścia do tematów i innych wszelakich bo jestem zdania że można więcej wycisnąć z tej zabawy jeśli lepiej zrozumiemy własne oczekiwania może?
Ok wiadomo że punkt pierwszy i podstawowy to mniej a właściwie zero zesrywania się i obrażania na tematy i głosy
Teraz chętniej posłucham jeśli są jakieś konstruktywne głosy w dyskusji
-
Hien
95% moich propozycji to album tracks, więc nie robi mi to różnicy, temat spoko jako przewietrzenie między bardziej konkretnymi, narzucającymi gatunek lub klimat.
Z pomysłów, to proponuję obniżać punktację Musiałowi za idiotyczną argumentację.
Z pomysłów, to proponuję obniżać punktację Musiałowi za idiotyczną argumentację.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
Miało być bez zesrywania się heh
Ale bardziej niż absurdy jego argumentacji ubolewam nad komentarzami typu "co za gówno". Naprawdę - zero wystarczy w takim przypadku (chociaż karma wróciła w ostatecznym rozrachunku xd). Ja zwykle im mniej mi coś leży tym mniej staram się wypowiadać no ale nasz kolega lubi lać wodę gdzie popadnie
Ale bardziej niż absurdy jego argumentacji ubolewam nad komentarzami typu "co za gówno". Naprawdę - zero wystarczy w takim przypadku (chociaż karma wróciła w ostatecznym rozrachunku xd). Ja zwykle im mniej mi coś leży tym mniej staram się wypowiadać no ale nasz kolega lubi lać wodę gdzie popadnie
-
Hien
No, komentarze "co za gówno", są bardzo słabe
-
devotional
Lubię lać wodę
a tak zupełnie serio, nie zawsze mam wenę na wyprodukowanie kilku słów. Niemniej jednak point taken, ograniczę takie pieprzenie
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Zagłosowane 
-
devotional
Jestem pozytywnie zaskoczony wyjątkowo wysokim poziomem. Naprawdę świetny dobór numerów, Kasia Krzak, Suzanne Vega, mocno bije duchem forum od tej edycji. Co do uwagi Murzyna, częściowo się zgadzam a częściowo nie. Kawałki instrumentalne potrafią stanowić albo ciekawy przerywnik pośród tych śpiewanych, albo ładnie domykają całość. Co do nazw edycji osobiście wolę to pozostawić zawsze zwycięzcy, czasem wpadają interesujące zaskoczenia.
-
Hien
Musiał już wali spoilery
-
mintaj
Fajnie że Murzyn po prostu chce powrotu MOTYWÓW w nieco innej postaci. Ale ok, powiedzmy, że podział wokalne - instrumentalne przynajmniej powinien robić mniejsze zamieszanie niż edycje i motywy. Można spróbować, ja generalnie jestem za każdym pomysłem na ożywienie zabawy.
I też uważam, że dużo dobroci wleciało, jak chcecie to potraficie
I też uważam, że dużo dobroci wleciało, jak chcecie to potraficie
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
stripped
Nie mam też nic przeciwko żeby od czasu do czasu wpadła i jakaś randomowa edycja im. Seby czy innego Wuja kiedy nie będzie pomysłu i po staremu randomowo wlecą po prostu fajne numery, czasem lepiej tak niż jakiś temat na siłę który połowa i tak zleje
Jestem zdania że jak się bawić to po całości i jak temat to szkoda żeby się ludzie wyłamywali, jeśli tak jest to widocznie temat jakiś może jest zbyt wąski
Jestem zdania że jak się bawić to po całości i jak temat to szkoda żeby się ludzie wyłamywali, jeśli tak jest to widocznie temat jakiś może jest zbyt wąski
-
devotional
Nie wiem, jak można zaspoilerować Kate Bush, przecież to słychać na kilometr
-
stripped
Wiesz ktoś może się domyślać i nie być pewnym np. jeśli nie jest tak osłuchany jak Ty
za długie palce masz
za długie palce masz
-
Hien
Myślenie ponoć nie boli, no ale Dev.