Najgorsza piosenka Depeche Mode
-
puma
Re: Najgorsza piosenka Depeche Mode.
Comatose brzydal

-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
ciężki temat ale myślę że... "The Great Outdoors"? chyba tak, to dość słaby instrumental 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Przychylam sie do zdania TDS, ze utwory niekoniecznie sa slabe, tylko zadziej sluchane. Te zas jesli trafia na odpowiedni moment smakuja jeszce wieksza glebia.
Enjoy The Silence
-
walking
nie lubię 'Pleasure Little Treasure', 'To have and to hold', 'The Landscape Is Changing' oraz 'Love, In Inself', a także 'Shouldn`t Have Done That'. Póki co uważam je za najgorsze, może kiedyś mi się to zmieni. Szczególnie w Love In Inself drażnią mnie dźwięki.
-
Czez
Shouldn`t Have Done That slucham stosunkowo bardzo rzadko, bo sa po prostu lepsze piosenki DM, Love In Itself polubilem po wielu latach, To Have And To Hold ma swoj niepowtarzalny klimat i jak mnie wezmie to moge sluchac non stop, ale nie zawsze, natomiast The Landscape Is Changing byl od razu jednym z moich ulubionych kawalkow na CTA, tak jak Pleasure Little Treasure na MFTM.
Enjoy The Silence
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
SHDT to specyficzny kawałek, słucham go sporadycznie, ale nic do neigo nie mam./
Love in Itself nigdy mnie do siebie nie przekonało, choć sam początek utworu jest fajny./
To Have and the Hold wolę w wersji Spanish Glitter (czy jakoś tak)./
Landscape is Changing lubię do dziś, a Pleasure Little Treasure był moim pierwszym ulubionym kawałkiem na MFTM (choć w sumie to go tam nie było, bo to bonus), ale szybko mi się znudził./
Jeśli miałbym robić jakąś listę najgorszych kawałków DM, to byłyby to pewnie The Meaning of Love (przesłodzone do bólu), Comatose, Sister of Night, Martyr, Somebody i może jeszcze If You Want.
Love in Itself nigdy mnie do siebie nie przekonało, choć sam początek utworu jest fajny./
To Have and the Hold wolę w wersji Spanish Glitter (czy jakoś tak)./
Landscape is Changing lubię do dziś, a Pleasure Little Treasure był moim pierwszym ulubionym kawałkiem na MFTM (choć w sumie to go tam nie było, bo to bonus), ale szybko mi się znudził./
Jeśli miałbym robić jakąś listę najgorszych kawałków DM, to byłyby to pewnie The Meaning of Love (przesłodzone do bólu), Comatose, Sister of Night, Martyr, Somebody i może jeszcze If You Want.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Czez
Spanish Taster 
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Najgorsze są generalnie w większości te z pierwszych paru albumów. Z pewnymi wyjątkami oczywiście.
-
Czez
Oj niekoniecznie, niekoniecznie.
Enjoy The Silence
-
walking
uważam podobnie.shodan pisze:Najgorsze są generalnie w większości te z pierwszych paru albumów. Z pewnymi wyjątkami oczywiście.
-
Fanta
Black Day i Wrong… nie trawię wprost i dla mnie osobiście to najgorsze co DM wypociło...
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
walking
Wrong?! why?
-
Fanta
jakoś tak
od pierwszego usłyszenia znielubiane chyba forever… a Srong najbardziej.
..nic nie poradze, Srong i ch.j, nawet koncert nie pomógł.
..nic nie poradze, Srong i ch.j, nawet koncert nie pomógł.
-
Czez
Koncert to masz racje, nie pomogl, ba, nawet zaszkodzil, co nie znaczy ze utworek jest be gdyz jest cacy
A Black Day jak mam nastroj to jest wrecz uzalezniajacy 
Enjoy The Silence
-
Fanta
spoko, szanuję to, że komuś się to podoba*, w końcu nudno by było gdybyśmy wszyscy lubili to samo, forum przestałoby istnieć bo nie byłoby o czym tak naprawdę rozmawiać
*dlatego pisownia Srong i SROTU nie służy ubliżaniu ich wielbicielom, wyraża jedynie moje odczucia

*dlatego pisownia Srong i SROTU nie służy ubliżaniu ich wielbicielom, wyraża jedynie moje odczucia
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Wrong jest fajny, to jedna z nielicznych piosenek Szybkiej Mody, która spodobała mi się od pierwszego odsłuchu. Generalnie ostatnio sporo u mnie zyskało SROTU, w chwili obecnej to moja 3 ulubiona płyta DM.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Czez
Fanta, spoko 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Całe ABF oprócz See You...
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Do Free State'a: nie znasz się
SHDT faktycznie jest fatalny, ale taki np. My Secret Garden zdecydowanie nie
Poza tym: Jazz Thieves - kompletne dno na świetnej płycie, It's Called A Heart, New Life - najgorsza z piosenek singlowych (nie trawię od pierwszego przesłuchania), Peace...
Parę innych fragmentów S&S też słaba...
W sumie... za dużo tego nie ma...
SHDT faktycznie jest fatalny, ale taki np. My Secret Garden zdecydowanie nie
Poza tym: Jazz Thieves - kompletne dno na świetnej płycie, It's Called A Heart, New Life - najgorsza z piosenek singlowych (nie trawię od pierwszego przesłuchania), Peace...
Parę innych fragmentów S&S też słaba...
W sumie... za dużo tego nie ma...
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
I kto tu się nie zna?Malkolit pisze:Do Free State'a: nie znasz się![]()
SHDT faktycznie jest fatalny
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup