Pomoc komputerowa
-
Erwartungen
czyli service pack v7.0 do gg 6.0 
-
MontanaDM
Mam wersje 7.1 zainstalowaną na Windows XP Proffesional Service Pack 2
-
szajajaba
Mam wielka prośbę, i ogromną potrzebę...Bardzo pilnie potrzebuję opis wszystkich formuł z excela. Ma to ktoś na kompie, albo moze zna stronkę, gdzie to znajdę???
-
Bartini
hmmmm
zasadniczo nazwy formul w polskiej wersji excela mowia same za siebie, a jezeli nie mowia, to z tego co wiem, to w kazdej klawiaturze jest klawisz F1
zasadniczo nazwy formul w polskiej wersji excela mowia same za siebie, a jezeli nie mowia, to z tego co wiem, to w kazdej klawiaturze jest klawisz F1
-
szajajaba
Hmmm.....Bartini, chodzi mi o to, ze mam zalkę z excela, z którego miałam uwaga: 2 cwiczenia tylko. Facet pokazał nam wyłącznie 2 formuły, rachciach rozwiazał jakieś zadania, napisał na tablicy, co mamy wpisać, i tyle. A teraz mam zalkę z kimś zupełnie innym, która ma trwac 2 godziny, facet wymaga wieeeeelu formuł, i podaje 6 zadań. I padłam 
-
MontanaDM
Mam mały problem z kompem. Sprawa wygląda tak: kupiłem kompa w grudniu zeszłego roku w Media Markt, P IV 2,6 GHz, 512 Mb RAM, 140 Gb pojemności dysku twardego, 64 Mb VRAM (karta ATI Radeon). Problem polega na tym, że cały czas się pieprzy dysk twardy. Od daty zakupu byłem już 4 razy w serwisie i facet mi jakieś farmazony pieprzył, że niby jest za dużo programów i gier zainstalowane, podczas gdy ja mam wykorzystane zaledwie 40 Gb pojemności dysku twardego. Ja ciągle się upieram że to twardziel jest spierniczony a on swoje. Czy radzicie zmienić serwis czy może zrezygnować z gwarancji? Bo jak mam za naprawę kompa płacić 50 zł za każdym razem to mnie szlak trafia.
Drugi problem polega na tym, że główny wentylator jest na bocznej ścianie obudowy i strasznie się sprzęt syfi w środku pomimo że odkurzam codziennie. Dlaczego tak się dzieje że on się tak brudzi?
Drugi problem polega na tym, że główny wentylator jest na bocznej ścianie obudowy i strasznie się sprzęt syfi w środku pomimo że odkurzam codziennie. Dlaczego tak się dzieje że on się tak brudzi?
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Co do pierwszego pytania -> popełniłeś błąd na samym początku - kupując PC w MediaMarkt. Nigdy się takich rzeczy nie robi! Komputery z supermarketów to kicha, delikatnie mówiąc. A co do drugiego... cóż, też mam wentylator na bocznej ścianie i nic takiego się nie dzieje ... 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
MontanaDM
Jakby nie było komputer Optimusa. Facet w serwisie powiedział mi to samo co ty, ale ja jestem zdziwiony bo jak kupuje komputer dobrej firmy jaką jest Optimus to mogę go nawet w Biedronce kupić a i tak powinna być gwarancja jakości.
-
Crash
Nie chodzi o to jaki komp tylko gdzie kupiony :] Jak sobie wyobrażasz komputer z Biedronki??
-
szajajaba
Dobre firmy tez robią sprzet dobry i gorszy.
-
Bartini
Ech, ale wy wszyscy jesteście naiwni.MontanaDM pisze:Jakby nie było komputer Optimusa. Facet w serwisie powiedział mi to samo co ty, ale ja jestem zdziwiony bo jak kupuje komputer dobrej firmy jaką jest Optimus to mogę go nawet w Biedronce kupić a i tak powinna być gwarancja jakości.
Komputer z napisem Optimus niczym nie rozni sie od tego co sam moge zlozyc. Cala roznica polega na napisie na obudowie.
A teraz pytanie. Czy mając do wyboru monitor firmy MITSU oraz monitor firmy OPTIMUS, który wybierzecie?
Odp: oba te monitory niczym sie nie roznia.
-
MontanaDM
Prawda jest taka że składaki są najlepsze.
-
Bartini
Ech, kurza twarz, nic nie rozumiesz.
Kazdy PC to "składak", bo każdy jest tak samo składany przez człowieka, niewazne czy pod szyldem optimus, czy pan wiesiek i komputersy.
Kazdy PC to "składak", bo każdy jest tak samo składany przez człowieka, niewazne czy pod szyldem optimus, czy pan wiesiek i komputersy.
-
MontanaDM
Ale mi chodzi o to że sam wybierasz części jakie chcesz mieć w swoim PieCu.
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Wiec czemu kupiles komputer w MM ?
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
szajajaba
Bo był za 1499,99 
A prawda jest taka, że taki sam, w zwykłym sklepie, gdzie każą część osobno miałbys na gwarancji i mógłbyś ją wyjąć i wymienić, nie rozwalając całego kompa, kupiłbyś za taką sama cenć jak w sklepie nie dla idiotów.
A prawda jest taka, że taki sam, w zwykłym sklepie, gdzie każą część osobno miałbys na gwarancji i mógłbyś ją wyjąć i wymienić, nie rozwalając całego kompa, kupiłbyś za taką sama cenć jak w sklepie nie dla idiotów.
-
Crash
Według mnie najlepiej jest zaczynać od słabego pieca, a potem go ulepszać. Ja tak zrobiłem z jedym. Na początku był to:
Pentium 120 mHz
SVGA2
32 mb ram
Teraz jestem na etapie:
Duron 1600 mHz
GeForce 2 mx 400
256 mb ram
Tuning do tego stopnia trwał 2 lata.
Pentium 120 mHz
SVGA2
32 mb ram
Teraz jestem na etapie:
Duron 1600 mHz
GeForce 2 mx 400
256 mb ram
Tuning do tego stopnia trwał 2 lata.
-
Bartini
a nawet taniejszajajaba pisze:A prawda jest taka, że taki sam, w zwykłym sklepie, gdzie każą część osobno miałbys na gwarancji i mógłbyś ją wyjąć i wymienić, nie rozwalając całego kompa, kupiłbyś za taką sama cenć jak w sklepie nie dla idiotów.
-
szajajaba
Ja też
I w dodatku, bo wówczas jeszcze nie umiałam sama kopma złożyć, ostawiłam cały sprzet u pana w sklepie, i po 2 godzinach odebrałam, nie płacąc ani grosza za usługę