Tour Of The Universe
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Re: Tour Of The Universe
Pierwsza trójca bez zmian. Ale tu nie spodziewałem się jakichkolwiek, szczególnie teraz, gdy HTF wychodzi jako singiel.
1. In Chains
2. Wrong
3. Hole To Feed
Na myślniku Martini na bieżąco informuje o setliście, szybciej niż na HOME.
1. In Chains
2. Wrong
3. Hole To Feed
Na myślniku Martini na bieżąco informuje o setliście, szybciej niż na HOME.
-
Hien
4. Something To Do
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
SinnerInMe
Marzysz...
4. World In My Eyes
Odgrzewaniec, ale akurat nie ubolewam nad tym.
4. World In My Eyes
Odgrzewaniec, ale akurat nie ubolewam nad tym.
-
Hien
kurde, myślałem, że się ktoś nabierze i osra 
-
SinnerInMe
5. Walking In My Shoes
6. A Question Of Time

7. Precious
Wygląda na to, że It's No Good wyleciało... Teraz chwila prawdy - czy będzie FOTW...
EDIT 21:43:
No i jest...
8. Fly On The Windscreen
6. A Question Of Time
7. Precious
Wygląda na to, że It's No Good wyleciało... Teraz chwila prawdy - czy będzie FOTW...
EDIT 21:43:
No i jest...
8. Fly On The Windscreen
-
Hien
Wolałbym It's No Good zamiast Fly, alemoże będzie jakaś nagroda dalej (coś z Altry)
-
SinnerInMe
No i masz swoją nagrodę z Ultry.
9. Sister Of Night (Martin, wersja pełna, NIEAKUSTYCZNA)
Rewelacja.
EDIT:
Ale niestety,
10. Home
9. Sister Of Night (Martin, wersja pełna, NIEAKUSTYCZNA)
EDIT:
Ale niestety,
10. Home
-
Jari
Co nie zmienia faktu, że to nadal odgrzewańce: WIMS był na World Violation, Devotional, Singles Tour, PTAngel Tour i jest teraz... Sister - było... akustycznie ale było...
-
SinnerInMe
Co nie zmienia faktu, że WIME to jeden z najlepszych utworów DM, i jak dla mnie mógłby być grany na absolutnie każdym koncercie zamiast np. nudnego jak flaki z olejem Personala!
Co do Sister, to w tym momencie po prostu czepiasz się, Jari. Wreszcie na tej trasie (prócz M&S , Strangelove i WFTN) zrobili coś zaskakującego i nie odwalili pańszczyzny, doceń to.
W końcu sam wybierasz się na koncert, czyż nie? Powinieneś być usatysfakcjonowany.
Co do Sister, to w tym momencie po prostu czepiasz się, Jari. Wreszcie na tej trasie (prócz M&S , Strangelove i WFTN) zrobili coś zaskakującego i nie odwalili pańszczyzny, doceń to.
-
Hien
a to pewne, że nie akustyk?
kurde, akurat Sister lubię najmniej, obok Insight
kurde, akurat Sister lubię najmniej, obok Insight
-
Jari
Żartujesz czy o drogę pytasz? Ja nie noszę Ultry, którą stawiam na równi z nowym gniotem. Już Exciter był o niebo lepszy... Ide na koncert z ciekawości i dla towarzystwa już setki razy to pisałem. Nie idę tam z nadzieją otrzymania wielkiego spektaklu... Jakby dla mnie mieli grac to by w*jebal* wszystko co po SOFAD i wstawili cokolwiek co nagrali do roku 1995. Zrozum - ja te piosenki już słyszałem po 3-4-5-6 razy live. Chce zmian totalnych, wyrywających dupe z zawiasów a nie pitolenia na gitarce pod podkładzik pianinka czy wielką frajdę bo odpalili Sister na loopach z Abletona... Chcesz zobaczyć jak się robi aranżacje live - odpal sobie nasz EChairSong studyjny i koncertowy na Tube - my też mamy Access Virusa TI na scenie i to tylko jednego a nie 3 i też mamy Abletona Live 8 i to jednego a nie 15 na 15 laptopach... I powiedz mi czy widzisz tę subtelną różnicę w podejściu do aranżacji...
-
Hien
I tu jest dziura między fanami plastkowej muzyki a fanami gitar i bębnów. Ultra to najlepszy album DM. Forever. Pownni zrobić z tego demotywator.
-
Jari
Dodaj: dla Ciebie.Hien pisze:Ultra to najlepszy album DM. Forever..
ps: Dlaczego debil Gahan nie może nauczyć się gdzie gra danego wieczoru, to tylko jeden wyraz... przywitać się w Mannheim: Good Evening Stuttgart to trochę przesada...
-
SinnerInMe
Hien, co do Sister Of Night: Wygląda na to, że absolutnie pewne. 
A co do Ultry, to u mnie jest na 3. miejscu jeśli chodzi o albumy DM (na 1. SOFAD, na 2. Violator), więc dla mnie jest mistrzowska od samego początku aż do końca.
11. Miles Away
12. Policy Of Truth
Jari, przepraszam za głupie pytanie, przecież Ciebie nie łączą już z DM żadne pozytywne emocje. Widzisz, ja lubię muzykę DM na tyle że nie wymagam od nich, by grali jak C+, sposób gry na żywo aż tak bardzo mnie nie interesuje, byleby były to pełne wersje utworów, a nie jakaś akustyczna lipa (choć niektóre utwory DM podobają mi się w takiej wersji).
A co do Ultry, to u mnie jest na 3. miejscu jeśli chodzi o albumy DM (na 1. SOFAD, na 2. Violator), więc dla mnie jest mistrzowska od samego początku aż do końca.
11. Miles Away
12. Policy Of Truth
Jari, przepraszam za głupie pytanie, przecież Ciebie nie łączą już z DM żadne pozytywne emocje. Widzisz, ja lubię muzykę DM na tyle że nie wymagam od nich, by grali jak C+, sposób gry na żywo aż tak bardzo mnie nie interesuje, byleby były to pełne wersje utworów, a nie jakaś akustyczna lipa (choć niektóre utwory DM podobają mi się w takiej wersji).
-
Hien
no przecież ja napisałem to co mam dodawać 
Sinner, Jari po prostu lubi patrzeć jak cierpisz
Sinner, Jari po prostu lubi patrzeć jak cierpisz
-
Jari
Policy Of Truth
It's No Good
Macie swoje zmiany...hehe, zamienili kawałki kolejnością...
It's No Good
Macie swoje zmiany...hehe, zamienili kawałki kolejnością...
-
Jari
A propo cierpienia to właśnie pisze piosenkę z tekstem:Hien pisze:Sinner, Jari po prostu lubi patrzeć jak cierpisz
"My pain, my pleasure, my joy
In my hand my lovely fetish toy"
Ot sztuka mi się udzieliła....
-
Hien
Wiadomo skąd inspiracja 
-
SinnerInMe
14. In Your Room
15. I Feel You
Teraz do końca głównej części setu raczej nie będzie zmian (ETS i NLMDA raczej nie wywalą...), ale może na bis zagrają coś zaskakującego na miarę M&S i Strangelove. (The Things You Said? People Are People? Lie To Me? O tych kawałkach się mówiło).
15. I Feel You
Teraz do końca głównej części setu raczej nie będzie zmian (ETS i NLMDA raczej nie wywalą...), ale może na bis zagrają coś zaskakującego na miarę M&S i Strangelove. (The Things You Said? People Are People? Lie To Me? O tych kawałkach się mówiło).
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Za te ''Something to do''
przez sekunde sie nabrałem
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!