Nasze sny
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
-
em.
Ciekawostka
co na to Freud?
gwiazdy...
-
Katiusha
Dev, ale Shodan miał też właśnie Ciebie na myśli 
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Hien
Ja tylko dodam, że nie połowa, ale praktycznie cała ekipa rządząca miała sny z moim udziałem.
A swoją drogą, taka kontra dla snu Rajcy, sprzed 3 lat.slick w 2009 pisze:Co ja mam za sny.![]()
![]()
Stoje sobie gdzies (miejsce nie istotne) z The Darkest Star. Widzimy, ze w odleglosci minimum 3-4 kilometrow (jak mozna cos dostrzec z takiej odleglosci wyraznie?) jedzie pociag. Na dachu (!) tegoz pociagu jedzie na gape pasazer? Ktoz to taki? Hien!!![]()
Szybki sms do Hien'a o tresci:
Popatrz sie w prawo, machamy Ci...![]()
![]()
I co? Sokoli wzrok calej trojki sprawil, ze z odleglosci 3 kilometrow machalismy do Hien'a ktory rownie sokolim wzrokiem zauwazyl z tej samej odleglosci nasze machajace rece - odmachal i oddzwonil...![]()
![]()
Hien w 2009 pisze: Śniło mi się, że mama kazała mi iść do mięsnego i kupić winogrona. Poszedłem i tam były batony Rajca, które pytały się (wszystkie razem, jak w kościele) czy wyciekło już nowe Porcupine Tree
Jakoś mi się ubzdurało (jak to bywa we śnie), że to po te batony przyszedłem więc kupiłem jednego. Kiedy wróciłem do domu to mama nakrzyczała na mnie, że przyprowadzam kolegów (!!) a miałem isć z psem. Koniec.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Baton Rajca 
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
ale wafle MUSIAŁ to autentyk

Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Śniło mi się, że Czez chciał mnie przerobić na grubą kasę, tzn. sprzedać mi jakieś dziadostwo za nazbyt wygórowaną cenę.
Ot, łotr jeden.
Ot, łotr jeden.
-
Rajca
Mi się śniło, że byłem na koncercie SW w Gdańsku. Odbywał się w kinie, ale koncert! nie projekcja. I mimo, że to był solowy Stefan to grał i Colin, i Rysiek, i Gavin 
Nick chodził za kulisami i odpowiadał za część kabaretową. Za kulisami siedziały też śmieszne panie, grały na akustykach i robiły chórki zza zasłony. Do tego przyszedł czas jakieś improwizacji, wjechali dwaj kolesie - we śnie wiedziałem, że to niby legendy. Perkusista i basista. Perkusista miał centralę wielkości tak na oko 2x2 metry. Jak Colin i Gavin to zobaczyli to podreptali (ale w takim kabaretowym stylu) i zaczeli zagłuszać. A potem wszyscy wyszli na scenę i śpiewali hymn.
Ku.rwa
Nick chodził za kulisami i odpowiadał za część kabaretową. Za kulisami siedziały też śmieszne panie, grały na akustykach i robiły chórki zza zasłony. Do tego przyszedł czas jakieś improwizacji, wjechali dwaj kolesie - we śnie wiedziałem, że to niby legendy. Perkusista i basista. Perkusista miał centralę wielkości tak na oko 2x2 metry. Jak Colin i Gavin to zobaczyli to podreptali (ale w takim kabaretowym stylu) i zaczeli zagłuszać. A potem wszyscy wyszli na scenę i śpiewali hymn.
Ku.rwa
-
Hien
Ty tam byłeś w jakim charakterze? Wolnobytnego ducha? 
Jak wszedłeś za kulisy?
Jak wszedłeś za kulisy?
-
Rajca
Byłem jako fan, słuchacz. Po prostu... jakoś tak, nikt nikomu nie przeszkadzał w wejściu gdziekolwiek 
-
Hien
Mnie się chyba dwa dni temu śnił Stefan.
Supportem było Gazpacho, ale na koncert się trochę spóźniłem, a oni mieli na sobie stroje pajacyków.
Następny miał grać SW, ale nie zagrał. A miałem miejsce pod sceną
Supportem było Gazpacho, ale na koncert się trochę spóźniłem, a oni mieli na sobie stroje pajacyków.
Następny miał grać SW, ale nie zagrał. A miałem miejsce pod sceną
-
Rajca
Ja śpiewałem hymn, z innymi fanami! Ku.rwa... Jaki durny sen 
-
Hien
No, durny. Poczekaj aż przyśni Ci się, że jesteś Stevenem Wilsonem i oglądasz koncert Porcupine Tree, w którym śpiewa i gra Maurycy Ż.
-
Rajca
Takich bluźnierstw nie byndzia!
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Albo wymyślacie te sny na poczekaniu, albo z was takie fanatole Wilsona.
Mnie się tam DM nigdy nie przyśniło.
Mnie się tam DM nigdy nie przyśniło.
-
Hien
Bo nie jesteś fanatolem (na szczęście) 
-
Rajca
A pff, dzisiaj mi się śniły polskie pociągi, modliszki i to:
http://www.weebls-stuff.com/songs/kenya/
http://www.weebls-stuff.com/songs/kenya/
-
dejmien
Śniło mi się, że w moje ręce wpadła jakaś stara księga, której treść sięgała za kulisy wiary chrześcijańskiej i ujawniała bardzo wiele starych sekretów. Miałem przez to mnóstwo nieprzyjemności i kłopotów. Niestety albo stety sen się skończył akurat wtedy kiedy zaczynałem mieć naprawdę przeeejeebane.
-
em.
A co, chciałeś się dowiedzieć, czy za posiadanie księgi spalą Cię na stosie? 
Ja dzisiaj byłam zmęczona snami, bo co chwilę śniło mi się co innego i budziłam się od 5 rano co pół godziny. Raz mi się śniła kryminalna zagadka i porwanie mojej siostry, ja z moją przyjaciółką byłyśmy detektywami i szukałyśmy Olki. Okazało się, że porywaczem jest Bohdan Łazuka, który zamyka młode kobiety w zamku i je tam gwałci
Doszło do strzelaniny i niechcący została ranna jakaś dziewczyna, która potem zmieniła się w dym.
Potem śniło mi się, że byłam w Krakowie, potem w miejscowości o nazwie Sosnówka, gdzie burmistrzem jest jeż
Taki prawdziwy, z kolcami 
Śniło mi się też, że przymierzałam eleganckie rękawiczki, a potem przerobiłam je na sukienkę (?!) i paradowałam w tym.
A potem śniło mi się, że grałam w amerykańskim serialu akcji, coś jak drużyna A, ale niby co innego. Było dużo akcji i wybuchów.
Ale najfajniejszy sen miałam wczoraj, kiedy śniło mi się, że jestem mega zgrabna i wylaszczona, a w H&Mie kupiłam granatowo-różową wiosenną kurtkę-parkę, przecenioną z 379 na 25 zł
Chciałabym!
Ja dzisiaj byłam zmęczona snami, bo co chwilę śniło mi się co innego i budziłam się od 5 rano co pół godziny. Raz mi się śniła kryminalna zagadka i porwanie mojej siostry, ja z moją przyjaciółką byłyśmy detektywami i szukałyśmy Olki. Okazało się, że porywaczem jest Bohdan Łazuka, który zamyka młode kobiety w zamku i je tam gwałci
Doszło do strzelaniny i niechcący została ranna jakaś dziewczyna, która potem zmieniła się w dym.
Potem śniło mi się, że byłam w Krakowie, potem w miejscowości o nazwie Sosnówka, gdzie burmistrzem jest jeż
Śniło mi się też, że przymierzałam eleganckie rękawiczki, a potem przerobiłam je na sukienkę (?!) i paradowałam w tym.
A potem śniło mi się, że grałam w amerykańskim serialu akcji, coś jak drużyna A, ale niby co innego. Było dużo akcji i wybuchów.
Ale najfajniejszy sen miałam wczoraj, kiedy śniło mi się, że jestem mega zgrabna i wylaszczona, a w H&Mie kupiłam granatowo-różową wiosenną kurtkę-parkę, przecenioną z 379 na 25 zł
Chciałabym!
gwiazdy...
-
dejmien
Myślałem, że to ja mam pokręcone sny ale Twoje są o niebo lepsze.
A co do tej księgi ze snu to tam nie chcieli mnie spalić, chcieli mnie zwyczajnie, w zgodzie z duchem czasu zaaajeebać.