Tour Of The Universe
-
Hien
Re: Tour Of The Universe
a to Kondomnation w wersji z płyty czy takie pitu pitu jak na One Night in Paris?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Nie wiadomo, były tylko jakieś ogólniki, że przygotowują Condemnation... Mi akurat obojętne w jakiej wersji będzie, ale oczywiście gdyby zagrali aranżację podobną do Devotionalowej to byłaby rewelacja! 
-
SinnerInMe
Ojej, ile zmian, aż nie ogarniam!
Shine, Condemnation, The Things You Said...

-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Zespół stara się bardzo by fora o nich napędzane były spamem. Nie wyobrażam sobie Condemnation 2009 jakoś, co to za wokal będzie...? 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Jari
A niespodzianka moja coraz bliżej, coraz bliżej... 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Dave nie da rady Condemnation
Jari, jak mysle ta Twoja niespodzianka to Stories Of Old
Jari, jak mysle ta Twoja niespodzianka to Stories Of Old
Enjoy The Silence
-
Jari
Moja to znaczy moja a nie tych gałganów z DM. 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Jari pisze:ps2: Te bose pedały z Ptree, czy jak ty ich nazywasz, mają więcej do powiedzenia w muzyce obecnie niż te odziane w buty heteroseksualne bożyszcza tłumów
Hehehehe. Po pierwsze nigdy nie uslyszysz ani nie przeczytasz u mnie slowa "pedal". Nie przekrecaj slowek. Po drugie (co zabawne) jednego blondyna (DM) posadzasz o sklonnosci nieheteroseksualneJari pisze:Choć tak sobie myślę, w przypadku Gore'a ten heteroseksualizm już nie jest taki czytelny i wyrazisty...
*. w subiektywnej opinii danego / przykladowego fana Depeche Mode
To jeszcze nie ten, na razie to gra wstepna byla. Ja moge dluzej i mocniej. W koncu wiesz najlepiej, ze w dupie bylem (ale takiej zgrabnej i na pewno heteroseksualnej).Jari pisze:A teraz wal ten swój post...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja tylko dodam jedno - łatwo jest krytykować takie DM i mówić, że ja bym ich utwory na koncertach zagrał lepiej. Tylko najpierw trzeba takiej klasy utwory samemu skomponować i nagrać, żeby potem mieć szansę zagrania ich dobrze na żywo.
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
Ciepło tu sie robi 
ja jestem zdania (uogólniajac) ze jest dM za co cenic i chwalic na przestrzeni wielu lat, ale jest tez za co ganic.
Jakby nie bylo kalkulacja zawsze wyjdzie na + dla zespolu.
Inaczej dawno by ich zmiotły wiatry historii...
ja jestem zdania (uogólniajac) ze jest dM za co cenic i chwalic na przestrzeni wielu lat, ale jest tez za co ganic.
Jakby nie bylo kalkulacja zawsze wyjdzie na + dla zespolu.
Inaczej dawno by ich zmiotły wiatry historii...
-
Jari
Nie bądź tak obłudny jak jesteś obłudny i dwulicowy w krytyce DM. Przypomnij sobie co pisałeś w okolicach live in Gwardia (jakby co to przypomnę) i teraz... Taki sentymentalny się nagle zrobiłeś? Pieprzen*e...slick pisze:Niemniej trzymam za CABARE+ kciuki!
Zamiast się popisywać i wymądrzać posprzątałbyś to forum i usunął niaktywnych użytkowników - wyszłoby, że ja mam więcej słuchaczy w kraju niż Ty członków na forum.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Nie tylko cieplo, ale nawet rzeklbym goraca i pieprznie 
Enjoy The Silence
-
Jari
Ja bym raczej rzekł, że mocno się ochłodziło....
bynajmniej tym razem nie z mojej winy... 
-
shodan
Dajcie ludzie spokój. Najważniejsze, to zachować we wszystkim umiar. Tak jak trafnie napisał bARREL - Depeche Mode to zespół, który jest czasami za co zganić, ale jest i za co pochwalić. Tak jak nie można bezustannie piać z zachwytu, tak nie można i bezustannie ich mieszać z błotem. Nie tędy droga. Bo nawet na SOTU są wartościowe utwory. Bo nawet na obecnej trasie są dobre momenty. Trzeba tylko chcieć to dostrzec.
-
Hien
Można, wystarczy porzucić bagaż emocjonalny związany z tym zespołem. Ja robię to z chęcią bo połowa moich wspomnień związanych z DM to śmieci (głównie ze względu na zloty i tego typu "rozrywki") a nic tak dobrze nie robi jak świeże podejście, tak jakby się ten zespół znało od wczoraj. Tak oceniałem Sounds a koncertów nie mam zamiaru bo jeszcze żadnego na tej trasie nie widziałem. Warto mieć jakiś fundament opinii a na razie mogę gadać jedynie na temat setu, co jest kurewsko nudne.
-
em.
shodan napisał to,z czym ja się zgadzam całkowicie.
Ja znawcą żadnym nie jestem i koncertów w całości nie widziałam, ale zawsze znajdę coś pozytywnego.
Nie tylko ze względu na sentyment (nie odgradzam się od tego,co było i nie udaję, że ich nie lubię
) ale wierzę w to,że jeszcze coś fajnego potrafią zrobić.
I zrobili.
I niektórzy z Was to już takie farmazony p.ierdolą, że głowa boli.
Znawcy, k.urwa jego mać.
Ja znawcą żadnym nie jestem i koncertów w całości nie widziałam, ale zawsze znajdę coś pozytywnego.
Nie tylko ze względu na sentyment (nie odgradzam się od tego,co było i nie udaję, że ich nie lubię
I zrobili.
I niektórzy z Was to już takie farmazony p.ierdolą, że głowa boli.
Znawcy, k.urwa jego mać.
gwiazdy...
-
SinnerInMe
Dokładnie. Co prawda jestem zawiedziony małą ilością zmian na drugiej części trasy, ale jeszcze się nie pociąłem z tego powodu, ani nie odesłałem im biletu.shodan pisze:Dajcie ludzie spokój. Najważniejsze, to zachować we wszystkim umiar. Tak jak trafnie napisał bARREL - Depeche Mode to zespół, który jest czasami za co zganić, ale jest i za co pochwalić. Tak jak nie można bezustannie piać z zachwytu, tak nie można i bezustannie ich mieszać z błotem. Nie tędy droga. Bo nawet na SOTU są wartościowe utwory. Bo nawet na obecnej trasie są dobre momenty. Trzeba tylko chcieć to dostrzec.
BTW, koncert w Walencji powinien był już się zacząć.
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Hormony niektórym buzują 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Hien
to by akurat wiele nie dałoSinnerInMe pisze: ani nie odesłałem im biletu.
No to jesteś w komfortowej sytuacjiSinnerInMe pisze: DM nigdy na żywo nie widziałem
Ja na Służewcu tez srałem z przejęcia. Świetna płyta, świetna trasa, świetny set. Miałem szczęście.
-
shodan
No tak, trasa promująca tak dobrą płytę jak Exciter musiała być fajna.
Powtórzę raz jeszcze - DM mają tak bogaty repertuar, że nie należy się ciąć z powodu jednej, dwóch czy nawet trzech nielubianych płyt. Bo DM to nie była gwiazda jednego sezonu.
Gdy mnie się coś z DM nie podoba, to po prostu omijam to i udaję, jakby tego w ogóle nie było. Bo pozostaje mi jeszcze tyle innej dobrej muzyki tego zespołu, że jest czym wypełniać czas i się "excitować".
Powtórzę raz jeszcze - DM mają tak bogaty repertuar, że nie należy się ciąć z powodu jednej, dwóch czy nawet trzech nielubianych płyt. Bo DM to nie była gwiazda jednego sezonu.
Gdy mnie się coś z DM nie podoba, to po prostu omijam to i udaję, jakby tego w ogóle nie było. Bo pozostaje mi jeszcze tyle innej dobrej muzyki tego zespołu, że jest czym wypełniać czas i się "excitować".