Nasze sny
-
Katiusha
-
Hien
A dupą w starym?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Katiusha
Nie mieści się w nowym.
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Hien
Rozumiem, że chwyta nią nostalgia?
Góral też się w niczym nie mieści bo ma łeb jak sklep. Ale dupą chyba już jest za miesiąc.
Góral też się w niczym nie mieści bo ma łeb jak sklep. Ale dupą chyba już jest za miesiąc.
-
dejmien
Katiusha chyba nie boczysz sie na nas?
-
Hien
Nie mów nic o bokach, pogorszysz sprawę.
-
Hien
Z resztą NA NAS. Na Ciebie Plebsie się boczy boś obraził ją! Ty dildo góralskie, przeproś!
-
dejmien
Pzepraszam. Jestem draniem.
-
Hien
No i zesrałeś.
-
Rajca
Mi się śniło, że zaraz po warzeniu nie dało się schłodzić brzeczki
A to prosta droga do zakażenia przyszłego piwa - kurna, takie koszmary to człowiekiem telepią.
-
Hien
Zakażenia czym? Hiv?
-
em.
Mauryś, nomenklatura w Twoim wpisie jest tak skomplikowana, że nie kumam ani słowa 
gwiazdy...
-
Rajca
Bakteriami z powietrza, z tego między innymi wynika kwas w piwie itd.Hien pisze:Zakażenia czym? Hiv?
-
Hien
Sny Devotionala to jest absolutny mus lektura dla wszystkich ludzi.
Ale mnie zadziwiła inna rzecz. Tradycyjnie przytaczam jeden z najlepszych snów jakie miałem
no i hit sezonu
A cały ten temat spowodował, że zdałem sobie sprawę z moich totalnie bezsennych nocy ostatnio, nic mi się nie śni.
Ostatni sen jaki pamiętam to ten ze świat Bożego Narodzenia. Śniło mi się, że gram w minecrafta z anglikami (w sumie anglikiem i szkotem), którzy prowadzą kanał na YT, który czasem oglądam. I od tego czasu nic. Szkoda.
Ale mnie zadziwiła inna rzecz. Tradycyjnie przytaczam jeden z najlepszych snów jakie miałem
ale najbardziej rozwalił mnie dopisekHien w 2009 pisze: Śniło mi się, że mama kazała mi iść do mięsnego i kupić winogrona. Poszedłem i tam były batony Rajca, które pytały się (wszystkie razem, jak w kościele) czy wyciekło już nowe Porcupine Tree
Jakoś mi się ubzdurało (jak to bywa we śnie), że to po te batony przyszedłem więc kupiłem jednego. Kiedy wróciłem do domu to mama nakrzyczała na mnie, że przyprowadzam kolegów (!!) a miałem isć z psem. Koniec.
TYSKIEGO? Rajca? LOL?!Hien pisze: I to Rajca wczoraj pił ośmiopak Tyskiego, nie ja! To jemu się powinno snić!
no i hit sezonu
Nadal nie mam pojęcia co bym z tą konkretną szefową z balkonu miał zrobić. Pamiętam, że na realu robiła komiczne błędy w języku polskim (np.: 'kierowcą' zamiast 'kierowcom').Hien pisze: Mi się śniło, że moja była szefowa z pracy, śpi u mnie na balkonie. Pojęcia nie miałem co mam z nią zrobić
A cały ten temat spowodował, że zdałem sobie sprawę z moich totalnie bezsennych nocy ostatnio, nic mi się nie śni.
Ostatni sen jaki pamiętam to ten ze świat Bożego Narodzenia. Śniło mi się, że gram w minecrafta z anglikami (w sumie anglikiem i szkotem), którzy prowadzą kanał na YT, który czasem oglądam. I od tego czasu nic. Szkoda.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Mnie się ostatnio śniło, że jestem sędzią piłkarskim i prowadzę mecz, w którym zawodnicy faulują się w najlepsze, grają bardzo brutalnie itd. W którymś momencie jeden facet drugiemu złamał nogę. Pokazuję faulującemu czerwoną i... zaczyna się zadyma! Rzucają się na mnie ci, co stracili gracza, kibole, wśród których jest m. in. pewien nasz magister w swojej słynnej koszuli (wszyscy byli w szoku, jak zamienił białą koszulkę z siłowni na koszulę i cały dzień się tą koszulą podniecał
)... Kompletnie porąbany sen, obudziłem się w chwili, w której mieli mnie dorwać 
-
dejmien
Twoja podświadomość sugeruje Ci czego potrzebujesz. Powinieneś Melki wziąć udział w jakiejś ustawce. 
-
Hien
Skąd takie u sny u Ciebie Melki?
Co na to Freud?
Co na to Freud?
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
A ja nie pamiętam już nocy, podczas której nic by się mi nie śniło.Hien pisze:zdałem sobie sprawę z moich totalnie bezsennych nocy ostatnio, nic mi się nie śni.
-
dejmien
Mnie się co noc coś śni. Jednak po kilku godzinach od przebudzenia nic z tych snów nie pamiętam. Może powinienem jakiś dziennik prowadzić? 
-
Hien
U mnie nic.
Shodan, ile lat już próbuje sobie zasnic obcych? Tyle co się znamy chyba. Odwiedzili Cię ostatnio?
Shodan, ile lat już próbuje sobie zasnic obcych? Tyle co się znamy chyba. Odwiedzili Cię ostatnio?