Podpisuje sie wszystkimi koniczynamiHien pisze:Ja na Służewcu tez srałem z przejęcia. Świetna płyta, świetna trasa, świetny set. Miałem szczęście.
Tour Of The Universe
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Re: Tour Of The Universe
Enjoy The Silence
-
SinnerInMe
- Ulubiony utwór: Higher Love
Dlatego nie "gniewam się" już na nich za ujowy teledysk do HTF czy dobór kawałków na SOTU (chodzi o to, że takie świetne utwory jak Ghost i Light na płytach bonusowych box setu, a na albumie znalazły się bardzo przeciętne utwory typu HTF czy Perfect) bo równie dobrze mógłbym ich nie lubić za to, że nagrali S&S i ABF i za performens "See You" w kurniku.shodan pisze:Powtórzę raz jeszcze - DM mają tak bogaty repertuar, że nie należy się ciąć z powodu jednej, dwóch czy nawet trzech nielubianych płyt. Bo DM to nie była gwiazda jednego sezonu.
BTW, w Walencji zagrali właśnie - cytuję - "FUCKING GREAT MIX OF ENJOY THE SILENCE!".
-
SinnerInMe
W Walencji bez zmian. Następny koncert w Lizbonie w sobotę.
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
i chyba juz "szokujacych" zmian na tej trasie nie bedzie :-]
A skoro tak to szkoda ze wycieli Mastera i Strangelove.
A skoro tak to szkoda ze wycieli Mastera i Strangelove.
-
SinnerInMe
Koncert w Lizbonie zacznie się dziś trochę później, o 22:00, bo Rudy musiał lecieć po banany do sklepu i spóźnia się. 
-
SinnerInMe
Podobno dopiero zakończył się występ supportu i DM wejdzie na scenę za pół godziny... Z deka późno.
A przecież mają tylko godzinę do tyłu względem nas.
-
Jari
W Lizbonie na bis - 'One Caress'! I wreszcie można ich za coś pochwalić - tyle, że chyba fortepianówka, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma....
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Czez
To jakby proroctwo, bo wczoraj popoludniu sluchalem One Caress kilkukrotnie. Oh girl...
Enjoy The Silence
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
To posluchaj jeszcze za mnie troche Everything, People, Mastera i Strange. 
-
Czez
Akurat tych kawalkow slucham niemal codziennie 
Enjoy The Silence
-
slick
Nie mam bladego pojecia jak bedzie wygladac material na DVD. Albo w Hiszpanii powroci M&S i S. albo to bedzie naprawde jeden wielki ewenement.
Dwa utwory nie grane od 19 lat (zagrane na 3 z 4 czesci TOTU) nie beda uwiecznione na DVD gdyz to bedzie nagrywane w ostatnim etapie trasy z ktorego ow utwory wylecialy na stale.
Jak sobie mysle o tym paradoksie... Niech od razu wstawia do nowego DVD BTW z Milanu i bedzie po sprawie.
Dwa utwory nie grane od 19 lat (zagrane na 3 z 4 czesci TOTU) nie beda uwiecznione na DVD gdyz to bedzie nagrywane w ostatnim etapie trasy z ktorego ow utwory wylecialy na stale.
Jak sobie mysle o tym paradoksie... Niech od razu wstawia do nowego DVD BTW z Milanu i bedzie po sprawie.
-
SinnerInMe
Właśnie z tego co piszą wynika, że to była pełna wersja ze smyczkami na klawiszach, a nie fortepianówka. Na YT nagrań w ciąż brak...Jari pisze:W Lizbonie na bis - 'One Caress'! I wreszcie można ich za coś pochwalić - tyle, że fortepianówka, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma....
Tak czy inaczej, super że zagrali. Jednak potrafią jeszcze od czasu do czasu zaskakiwać.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
No ja Slick myślę że jak nie ma M&S i Strangelove to pewnie co innego będzie - Stories of Old wersja normalna i People Are People na przykład, coś wynajdą, nie wierze że to co teraz bedzie 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Jari
A gdzie mega super klawiszowiec Andriew? Tak skomplikowany kawałek instrumentalnie (kwartet smyczkowy to minimum) i grany tylko by Gordeno? A już poważnie - szkoda, że nie pokusili się o naprawdę pełne wykonanie tego numeru... To co leci ala skrzypki to sampler i patterny niestety z tzw. dogrywką manualną drobnych rzeczy live...
A off topicowo: na kresce fajne video zamieścili, starsza rzecz ale... pokazuje stosunek DM do fanów (sam tego pośrednio doświadczyłem obserwując to co działo sie w 2001 roku pod Le Royal Meridien Bristol)
http://meetthefamous.com/photos-videos/ ... story=8305
A off topicowo: na kresce fajne video zamieścili, starsza rzecz ale... pokazuje stosunek DM do fanów (sam tego pośrednio doświadczyłem obserwując to co działo sie w 2001 roku pod Le Royal Meridien Bristol)
http://meetthefamous.com/photos-videos/ ... story=8305
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Kurczę no w sumie to jednak dość niespodziankowa ta trasa jest, wrzucają małe zmiany, głównie gówniane wersje akustyczne niestety ale to było ok przynajmniej. A co do filmiku Twego Jari, to myślę że każdy ma swoje racje, nie wiem, opis do filmu mówi że Ci "fani" trochę przesadzili, może tak było rzeczywiście. W sumie jak ktoś nie robi spotkania z fanami to niech Ci fani nie oczekują super przyjęcia jak będą śledzić ukochanego idola.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
slick
Wystarczy mi osobista petelka od Alana, to jednak inny czlowiek. Od tej trojki to bym nawet pozdrowien nie chcial bo te i tak bylyby "na odwal"...
-
Czez
Czyscie sie z choinki urwali? Czyzby nigdy wczesniej Dave nie pokazywal jaki to on grzeczny jest? Dla mnie nic nowego. M in dlatego nie interesuja mnie zbytnio ich poglady itd, ale MUZYKA.
Enjoy The Silence
-
Jari
Ale ten wałkoń żyje z tych fanów... i minimum szacunku należy się jak psu buda - gwiazdorek kur*a jego mać... Niebawem eksploduje od tej sodóweczki bo gaz i bąbęlki nagromadzone w środku przekroczą masę krytyczną. Już w Atenach miał sygnał ostrzegawczy i w brzuszku wierciło troszkę co skończyło się mega-pierdem...