Nasze avatary
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Re: Nasze avatary
A jest tu ktos, kto nie zmienil ani razu swojego avatara tak jak ja?
Enjoy The Silence
-
Fen.
Chyba nie. Chociaż nie znam historii forum.

aaaaa Teraz wszystko jasne. Ja jestem tak zmęczona, że refleks mam stępionyHien pisze:Nie pisałem o Tobie, nie chciało mi się cytować tamtej wypowiedzi, którą cytowałaś.
Here's where the fun begins.
-
Czez
Ja tez nie znam tak jak np. Slick, ale czynie obserwacje 
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Dziękujęem. pisze:A ja...dejmien pisze:Gdyby avatary odbierać dosłownie to np Hien byłby prosiakiem, Stripped murzynem a ja pajacem.![]()
Zgadza się, poprzedni pasował bardziej. Stripped ma wyraziste, mocne opinie i jego poprzedni avatar też mi się tak wyraziście kojarzył. Mówcie co chcecie, tak jest! I jedno i drugie po prostu rzuca się w oczy i kojarzy z konkretną osobąHien pisze:Stripped mi się zawsze kojarzył z czarnymi, bo słucha hiphopu. Avat jest fajny kiedy coś mówi o użytkowniku. Wróć do Ayersa, bo ten Gahan zupełnie do Ciebie nie pasuje
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
Czyli powrot do korzeni 
Enjoy The Silence
-
Fen.
I znowu wyglądasz jak tystripped pisze: DziękujęW gruncie rzeczy... coś w tym jest. Przekonaliście mnie. Sam nawet czuję się dziwnie z tym Gahanem. Dlatego jego miejsce zajmie czarny Mojżesz - Isaac Hayes
-
Hien
I bardzo dobrze, bo Isaac jest zajebisty.
Swoją drogą on to ma dopiero Hendrixowskie oczy!
Swoją drogą on to ma dopiero Hendrixowskie oczy!
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
A Wy znowu o Murzynach 
Enjoy The Silence
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Wrzuc na luz.FREE STATE pisze:Slick, masz z tym jakiś wielki problem?slick pisze:A Ty masz zjebe bo wrzucasz na ava rozmazane i skompresowane jpegi - jak na nie patrze to nerwica mnie bierze...![]()
![]()
Avatar to podobno sprawa użytkownika, tak?
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja nawet czytając posty stripped'a wyobrażałem go sobie jako murzyna.em. pisze:Łooo, stripped! Będzie trzeba się przyzwyczaić, bo jakoś zawsze w oko rzucał mi się Twój Ayers.
-
Fen.
Niby avatar to nic dosłownego, ale przez to myślałam, że Shodan ma ciemne włosy
Nie powiem jakie skojarzenia nasuwa avek Slicka
Nie powiem jakie skojarzenia nasuwa avek Slicka
-
slick
Ha! Shodan, to za wczasu napisze z nadzieja, ze predko nie zmienisz swojego ava! Raz, ze swietnej jakosci, dwa, ze poniewaz masz go (chyba) od zawsze, Gahan z okresu MFTM bedzie mi sie z Toba kojarzyc.shodan pisze:Ja nawet czytając posty stripped'a wyobrażałem go sobie jako murzyna.em. pisze:Łooo, stripped! Będzie trzeba się przyzwyczaić, bo jakoś zawsze w oko rzucał mi się Twój Ayers.
Av jest klasyczny, kwadratowy, czarno-bialy i ma dobrze stonowane kolory. Jeden z moich faworytow. Nie wiem czy nie jestes na 1-wszym miejscu w moim TOP 3.
-
Hien
Gdyby kiedyś nie wkleił swojego zdjęcia, to pewnie tez bym Go sobie wyobrażał jako murzynashodan pisze:Ja nawet czytając posty stripped'a wyobrażałem go sobie jako murzyna.em. pisze:Łooo, stripped! Będzie trzeba się przyzwyczaić, bo jakoś zawsze w oko rzucał mi się Twój Ayers.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ja kiedyś przeglądałem ten temat ze zdjęciami, ale i tak nadal kojarzę wszystkich po avatarach.
Dlatego chyba już na zawsze Hien będzie dla mnie świnią w okularach i w koszulce Porcupine Tree, shodan Gahanem z klipu do BTW, a slick Gahanem w stylu kreskówki (skądinąd świetnej) Beavis and Butthead.
Dlatego chyba już na zawsze Hien będzie dla mnie świnią w okularach i w koszulce Porcupine Tree, shodan Gahanem z klipu do BTW, a slick Gahanem w stylu kreskówki (skądinąd świetnej) Beavis and Butthead.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
slick
Co do mojeg avatar'a to ten zostal zapozyczony za zgoda dziewczyny o imieniu Marysia miala kiedys tutaj konto ale generalnie poznalem ja na "innym" forum (pozniej w realu na DM Party we Wrocku). Miala ksywke eowyn (zajebisty login
(!))... jako wielki fan B&B polaczenie wydalo mi sie idealne. No wlasnie, moj av moze byc?
-
Hien
Lol, faktycznie Marysia miała ten avatar. Tylko to było milion lat temu.
Pamiętam, że jeszcze obrazek z dzieckiem i chyba jakieś DMowe coś (nie pamiętam co).
Pamiętam, że jeszcze obrazek z dzieckiem i chyba jakieś DMowe coś (nie pamiętam co).
-
Fen.
Tylko nie zmieniaj. Bo będzie taki sam efekt jak u stripped.

Mam tak samomintaj pisze:Ja kiedyś przeglądałem ten temat ze zdjęciami, ale i tak nadal kojarzę wszystkich po avatarach.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nie zmienię swojego avatara, bo:slick pisze:Shodan, to za wczasu napisze z nadzieja, ze predko nie zmienisz swojego ava! Raz, ze swietnej jakosci, dwa, ze poniewaz masz go (chyba) od zawsze, Gahan z okresu MFTM bedzie mi sie z Toba kojarzyc.
- strasznie lubię Gahana z czasów MFTM,
- sam go zrobiłem ze screenu teledysku do Behind The Wheel - mojego najukochańszego teledysku DM,
- mam go od zawsze.
-
Czez
Shodan, faktycznie, masz ciagle ten sam avatar, no to jest nas dwoch

To dawaj wszystkie 3slick pisze:Nie wiem czy nie jestes na 1-wszym miejscu w moim TOP 3.
Enjoy The Silence
-
slick
Miejsce 1. Na chwile obecna em. na rowni z shodanem.Czez pisze:To dawaj wszystkie 3slick pisze:Nie wiem czy nie jestes na 1-wszym miejscu w moim TOP 3.
Miejsce 2. Nieobecny od lat LucekDM na rowni z olz - tutaj malo kto, tak jak olz, posiada na avie wlasna buzie...
Miejsce 3. Ja sam (podoba mi sie Beavis & Butthead).
A Tobie Czez, chyba w grudniu, po kryjomu zmienilem avatar. Tez miales roze z Violka ale wybacz - byla tak obrzyganej jakosci, ze wzialem obecna stad: http://depechemodeforum.pl/Violator_243/
Nawet sie nie skapnales a moje oko juz nie jest kaleczone.
Wiem, jestem pedantem... Hien tez ma ava slabej jakosci - mowie o kompersji a nie o tym co na avie jest.