Do jakiej konkluzji doszli dziś Devotees?
-
Rajca
Re: Do jakiej konkluzji doszli dziś Devotees?
Konkluzja: Najlepsze znajomości, najlepsze układy i chęci czasem nie wystarczą bo pewnych rzeczy przeskoczyć się nie da. A szkoda... 
-
dejmien
Bez dziewczyny źle ale z dziewczyną też źle. 
-
walking
no wiesz... 
-
Fen.
Masz racjęFanta pisze:przestan się tym przejmować,a zacznij bawićFen. pisze: 2. Jak mi jeszcze jakiś "Pan" o poranku wystrzeli z niewybrednym tekstem, albo będzie chodził wokoło mnie i lustrował jak obiekt muzealny, to nie ręczę za siebie![]()
jak widzę babcie zegnające się na mój widok,albo dresiarstwo czy moherstwo wytykajace mnie paluchami - odwzajemniam to usmiechem od ucha do ucha i głową wyżej podniesioną
Here's where the fun begins.
-
dejmien
Beer leads to more beer.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Uwielbiam bob!mintaj pisze:Nienawidzę bobu.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Kiedy to pisałem, musiałem dzień w dzień pomagać rodzicom przy rwaniu i pakowaniu w woreczki (dzięki Bogu, nie musiałem jeździć go sprzedawać), dosłownie nie mogłem patrzyć na to ustrojstwo.
W sumie w smaku też mi nie "podchodzi", ale to już zupełnie inna sprawa.
W sumie w smaku też mi nie "podchodzi", ale to już zupełnie inna sprawa.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Bob nie jest taki beznadziejny. A moja konkluzja na dzis jest taka, ze nie ma to jak flaszeczka Krupniku 
Enjoy The Silence
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Koło zębate i gruszka nie pasują do siebie
Ile czasu trzeba, by to zrozumieć?
Głupota ludzka nie ma granic, pycha też nie
Ile czasu trzeba, by to zrozumieć?
Głupota ludzka nie ma granic, pycha też nie
-
Rajca
PiS przeskoczył sam siebie nowym spotem...
-
Malkolit
Co tam było? Przebili to, co było dotąd? [nie chce mi się szukać, telewizji nie oglądam]
-
Rajca
Też nie oglądam, mignęło w necie - "Oni czekają na prawdę"
http://www.youtube.com/watch?v=EyOX7VB7aVM
Jeśli widziałeś to wybacz moją obsuwę z czasem
http://www.youtube.com/watch?v=EyOX7VB7aVM
Jeśli widziałeś to wybacz moją obsuwę z czasem
-
Malkolit
Straszne... jak Mediamarkt - powinni tego zabronić; swoją drogą, skojarzyło mi się z The Dead Of Night

Idę spać... tego typu "dzieła" wykończyły mnie kompletnie...
Idę spać... tego typu "dzieła" wykończyły mnie kompletnie...
-
Rajca
Nie, nie idź spać. Oni czekają na prawdę!!
-
Malkolit
I mam ich oświecić? Świetnie:
"...Kiedy płonę
Od stóp do głów
Całkiem niezdrów
Nie widzę, że tonę..."

"...Kiedy płonę
Od stóp do głów
Całkiem niezdrów
Nie widzę, że tonę..."
-
Miri
Mhm, jeszcze tylko zakrzyczmy "gdzie jest krzyż?!" i możemy iść spaaaać... 
Ale tak na poważnie (wiem, że tego kabaretu nie należy traktować poważnie, bo można od tego wylewu dostać albo zgłupieć, ale pozwólcie mi się trochę nad tym powyzwierzęcać) - co ten spot ma na celu? Wzbudzenie wzruszenia wśród armii moherów i litości u reszty społeczeństwa? To wyborców się zdobywa na litość? No proszę was... I jeszcze te puste słowa w stylu "miłość do śmierci, miłość do końca życia"... To, że weszli razem na pokład tego Tu154 czyni ich pożycie małżeńskie od razu tak świętym i wiecznym, że to aż nie do ogarnięcia. A to, że "służyli Polsce do końca"? No kurde, każdy by służył, bo możliwości katapultowania się ten złom raczej nie miał. Dlaczego nie robi się takich filmików o tych stewardessach? One też "służyły do końca". A jaka byłaby to promocja dla polskich linii lotniczych...
Ale tak na poważnie (wiem, że tego kabaretu nie należy traktować poważnie, bo można od tego wylewu dostać albo zgłupieć, ale pozwólcie mi się trochę nad tym powyzwierzęcać) - co ten spot ma na celu? Wzbudzenie wzruszenia wśród armii moherów i litości u reszty społeczeństwa? To wyborców się zdobywa na litość? No proszę was... I jeszcze te puste słowa w stylu "miłość do śmierci, miłość do końca życia"... To, że weszli razem na pokład tego Tu154 czyni ich pożycie małżeńskie od razu tak świętym i wiecznym, że to aż nie do ogarnięcia. A to, że "służyli Polsce do końca"? No kurde, każdy by służył, bo możliwości katapultowania się ten złom raczej nie miał. Dlaczego nie robi się takich filmików o tych stewardessach? One też "służyły do końca". A jaka byłaby to promocja dla polskich linii lotniczych...
-
em.
Ja pi.erdolę! Powaliło Jarosława do reszty. Teraz powinni go związać w kaftan i zamknąć w piwnicy.
Co ma na celu, Miri ten spot?
Zwykłą grę na emocjach, nic poza tym. Jarek nie ma nic więcej w rękawie i nic innego jak wzbudzenie litości przez takie obrazki mu nie pomoże. Ale to chore i irytujące. Aż mi się zbiera na wymioty. Tym bardziej, że nikt jak ta mała szmata nie pogrywa sobie tak śmiercią własnego brata. Szkoda, że przez całe lata jakoś o nim tak wiele nie mówił. Mały kretyn robi wątpliwą karierę na wywoływaniu wciąż tej katastrofy.
Co ma na celu, Miri ten spot?
Zwykłą grę na emocjach, nic poza tym. Jarek nie ma nic więcej w rękawie i nic innego jak wzbudzenie litości przez takie obrazki mu nie pomoże. Ale to chore i irytujące. Aż mi się zbiera na wymioty. Tym bardziej, że nikt jak ta mała szmata nie pogrywa sobie tak śmiercią własnego brata. Szkoda, że przez całe lata jakoś o nim tak wiele nie mówił. Mały kretyn robi wątpliwą karierę na wywoływaniu wciąż tej katastrofy.
gwiazdy...
-
Miri
Uważaj na słowa, bo jeszcze ci faceci w czerni zrobią "wjazd na chatę" - wiesz, jak to w Polsce jest
.
Nie dziwię się, że dali mu skierowanie na badania psychiatryczne. Ostatnio po Faktach na TVN puścili ten spot. Moja babcia śmiała się przez pięć minut.
Nie dziwię się, że dali mu skierowanie na badania psychiatryczne. Ostatnio po Faktach na TVN puścili ten spot. Moja babcia śmiała się przez pięć minut.
-
Malkolit
Cóż, jak wiadomo, prawda jest względna... to, co jedni uważają za prawdę, drudzy spaliliby na stosie...
@em.: wściekasz się, że PiS chce zagrać ludziom na emocjach, żeby zyskać w słupkach, ale czy znasz skuteczniejszą metodę? Na głębsze konkluzje przyjdzie pora, jak wrócę wieczorem ze spotkania...
@em.: wściekasz się, że PiS chce zagrać ludziom na emocjach, żeby zyskać w słupkach, ale czy znasz skuteczniejszą metodę? Na głębsze konkluzje przyjdzie pora, jak wrócę wieczorem ze spotkania...
-
em.
Tylko widzisz, tu nie idzie o przebiegłość małego nawiedzonego, który tak sprytnie to sobie wymyślił, bo uderzył w skuteczną metodę.
To jedyne co mu zostało, on nie ma nic więcej do powiedzenia, nie ma czego się złapać, a już z całą pewnością nie ma lepszych pomysłów.
A irytujące jest to, że robi to już kolejny raz. Rzygać się chce.
To jedyne co mu zostało, on nie ma nic więcej do powiedzenia, nie ma czego się złapać, a już z całą pewnością nie ma lepszych pomysłów.
A irytujące jest to, że robi to już kolejny raz. Rzygać się chce.
gwiazdy...