Tatoo & Piercing.
-
astiz
Re: Tatoo & Piercing.
Przyznam,że podobają mi się kobiety,które mają kolczyki na nosie,czy w wardze.To jest nawet sexy 
-
The Darkest Star
a, no.. niby grzeczny slick a luka po wszystkichdevotional pisze: Bezczelny podglądacz!
kiedyś chciałam się tatuować
było. minęło. jakaś chora fascynacja tego rodzaju "sztuką" minęła. i dobrze.
o ile skromna dziara gdzieś tam nie razi w oczy, to już taka na cały pośladek albo pół cycka wali po oczach, że aż jaskry od tego dostaję
chore. po prostu chore. takie kłucie, dziaranie. chore i już
jasne- skromna dziara, jeden, dwa kolczyki w jakimś ludzkim miejscu- ok. ale nie morda napakowana śrutem i strasząca biednych przechodniów na ulicy
jak widzę ładną dziewczynę, która oszpeciła się pakując sobie w za przeproszeniem ryj kilo śrutu, na myśl przychodzi mi tylko jedna myśl... "no, w dupę i w pi***ę sobie jeszcze naładuj tych kolczyków"
brudne dzieci emo- ok. ale tych bardziej urodziwych ludzi aż szkoda
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
The Darkest Star
w uchu niech sobie będzie i dziesięć kolczyków 
reszta to masakra.. jak można?
reszta to masakra.. jak można?
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
The Darkest Star pisze:jasne- skromna dziara, jeden, dwa kolczyki w jakimś ludzkim miejscu- ok. ale nie morda napakowana śrutem i strasząca biednych przechodniów na ulicy
Pooglądałem i stwierdzam, że niektórzy to mają naprawdę naje.bane.slick pisze:http://widelec.org/zdjecie,piercing,57.html
-
astiz
Nawiązując do tego,co napisałem wcześniej,przyznam,że całowałem się z paroma dziewczynami z kolczykiem w języku i jakoś nigdy nie było to za przyjemne uczucie;to już mi się nie bardzo podoba 
-
Hien
Jak bym miał się całować z dziewczyna co ma kolczyk w języku i bym nie wiedział ,ze ona go ma to bym się z deczka wystraszył 
Przebite uszy u kobiety jak najbardziej, reszte łeeeee.......
Przebite uszy u kobiety jak najbardziej, reszte łeeeee.......
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Dzięki wielkie - miałem kiedyś wątpliwą "przyjemnośc" całowac pannę z kolczykiem w języku. Niby do przeżycia, chociaż to dosyc ... dziwne uczucie (choc wiedziałem o tym, że kolczyk jest ;p), ale ... no właśnie. Rzeczona panna ów kolczyk miała założony niecały dzień wcześniej i był ... niklowany. Następnego dnia MNIE pół ryja brzydko mówiąc zrobiło się czerwone a na wargach dostałem fajnych krostek ^^ . Ale ona miała gorzej, bo spuchł jej język (tego samego dnia) i miała delikatne problemy z oddychaniem. Odratowano. (Nie)szczęsliwie ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
Na szczęście ja nie miałem takiej przyjemności, żeby obczajać językiem jakiegoś kolczyka. 
-
Hien
A potem idzie fama ,że pewien mężczyzna na A sypiający w Zgierzu atakuje kobiety, całuje je i ucieka a one sie robią czerwone i napuchnięte jak balon. Nieuchwytny zbieg tymczasem planuje następną napaść! 
-
devotional
Kto? Ja? Eee to jakiś blef! Nazywam się przecie Tymon Stanisław (na drugie) i mieszkam we wsi Osse pod Skierniewicami ... xD
A tak serio - to JA powinienem byc zażalony, mnie spuchła twarz! Język jej ;p trzeba było myślec zawczasu ... Od wtedy na dłużej odechciało mi się "french kissów"
A tak serio - to JA powinienem byc zażalony, mnie spuchła twarz! Język jej ;p trzeba było myślec zawczasu ... Od wtedy na dłużej odechciało mi się "french kissów"
-
Hien
french kissów powiadasz?
lol
No ale zawsze może być gorzej, laska może mieć rozpołowiony język, spiłowane zęby i pazury na 3 cm. I weź taką całuj... to chyba tylko Kukiz by cały czas chciał.
No ale zawsze może być gorzej, laska może mieć rozpołowiony język, spiłowane zęby i pazury na 3 cm. I weź taką całuj... to chyba tylko Kukiz by cały czas chciał.
-
devotional
Z czego się tak nabijasz? ;p Z mojej "znajomości angielskiego"? xD Ale cóż ... od tamtej pory jestem zrażony do ładowania sobie śrutu w twarz, łatwiej by było sobie wypalic w twarz z dwururki, efekt ciekawszy ^^ . Happy, moja obecna girl ma przebite tylko uszy ...
-
astiz
EeeeHien pisze: Przebite uszy u kobiety jak najbardziej, reszte łeeeee.......
-
devotional
W nosie i w pępku od biedy może byc (czasem nawet seksownie wygląda ^^), ale warga już mi średnio leży. Poza tym ja od tamtego wydarzenia ograniczam kontakt ust z metalem do jedzenia posiłków przy pomocy sztucców. Ale np. przegięciem są dla mnie (ostatnio dośc popularne) kolczyki (inne, nieforemne kawałki metalu?) w ... sutkach u kobiet. Nie dośc że nieestetyczne, to jeszcze wyobraź sobie, jest miło, gra wstępna, a to metalowe coś niklowane ... Goodbye Lenin.
-
Hien
Lekka perwersja jasne to sobie może laska nawet z pejczem przy pasie chodzić ale ładować metal w ciało to bym się potem czuł jak z terminatorem 
Kobiety nie potrzebują dodatków.
Kobiety nie potrzebują dodatków.
-
devotional
Eee, ja tam nie mam nic przeciw jakimśtam biżuteryjnym dodatkom, niektóre, odpowiedniego wyglądu i odpowiednio umieszczone jak to się mawia "wzmagają apetyt". Ale oczywiście bez przesadyzmu ... Tylko faceci potrzebują dodatków - cóż, jak to rzekła moja babcia dawno temu - "brzydota męska zobowiązuje" ... -.-
-
shodan
No mnie tam na ten przykład kolczyk w nosie nic a nic nie podnieca.newdress pisze:EeeeA w wardze (dolnej),nosie ,pępku i...no wiesz,na pewno Ci się podoba (bo mnie tak),tylko raczej chyba wstydzisz się przyznać
Otóż to. Po co kombinować przy czymś, co naturalnie samo w sobie jest wystarczająco piękne?Hien pisze:Kobiety nie potrzebują dodatków.
-
Hien
Dev, ale to lepiej worek na głowe (bo mozna zawsze zdjąć) albo najwyżej maska hokejowa chociaż to już oklepane 
Mnie zastanawia po co ludzie to robią? Niech się wypowie ktoś co ma coś dziurawe
Ja nie mam i mieć nie będe.
Mnie zastanawia po co ludzie to robią? Niech się wypowie ktoś co ma coś dziurawe
-
devotional
Kiedyś chciałem sobie walnąc kolczyk w uchu, ale tylko jeden, i to nie punktowy, ale jakiś zaj.ebiście długi. Ale to jak miałem te szalone 18 lat, włosy do łopatek i słuchałem glam rocka xD Nie pamiętam tego, minęły ledwie 2 lata ... Mogę ew. dodac że moja była (ta od akcji z kolczykiem w języku) miała jeszcze kolczyki w łuku brwiowym (3 w jednym ;p), po obu stronach nosa i w pępku i w wardze, no i oczywiście uszy - to było szmat czasu temu i zwracała na siebie uwagę. Od tamtej pory czuję się trochę zrażony, chociaż kiedyś przeholowałem z komentarzem dotyczącym tego "skupu złomu" i twarz spuchła ponownie ...