Tatoo & Piercing.

astiz

Re: Tatoo & Piercing.

Post 26 maja 2009 01:01

Przyznam,że podobają mi się kobiety,które mają kolczyki na nosie,czy w wardze.To jest nawet sexy :P
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 26 maja 2009 12:51

devotional pisze: Bezczelny podglądacz!
a, no.. niby grzeczny slick a luka po wszystkich ;( nikogo nie oszczędzi ;((((((((((((((

kiedyś chciałam się tatuować ;(
było. minęło. jakaś chora fascynacja tego rodzaju "sztuką" minęła. i dobrze.
o ile skromna dziara gdzieś tam nie razi w oczy, to już taka na cały pośladek albo pół cycka wali po oczach, że aż jaskry od tego dostaję ;(((((

chore. po prostu chore. takie kłucie, dziaranie. chore i już ;(
jasne- skromna dziara, jeden, dwa kolczyki w jakimś ludzkim miejscu- ok. ale nie morda napakowana śrutem i strasząca biednych przechodniów na ulicy ;(
jak widzę ładną dziewczynę, która oszpeciła się pakując sobie w za przeproszeniem ryj kilo śrutu, na myśl przychodzi mi tylko jedna myśl... "no, w dupę i w pi***ę sobie jeszcze naładuj tych kolczyków" ;((((
brudne dzieci emo- ok. ale tych bardziej urodziwych ludzi aż szkoda ;(
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 26 maja 2009 18:54

Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 26 maja 2009 21:55

w uchu niech sobie będzie i dziesięć kolczyków ;(
reszta to masakra.. jak można? ;(
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 26 maja 2009 22:38

The Darkest Star pisze:jasne- skromna dziara, jeden, dwa kolczyki w jakimś ludzkim miejscu- ok. ale nie morda napakowana śrutem i strasząca biednych przechodniów na ulicy
:lol: Uśmiałem się najciemniejsza gwiazdko, ale masz świętą rację. :tak:
Pooglądałem i stwierdzam, że niektórzy to mają naprawdę naje.bane.
astiz

Post 26 maja 2009 23:57

Nawiązując do tego,co napisałem wcześniej,przyznam,że całowałem się z paroma dziewczynami z kolczykiem w języku i jakoś nigdy nie było to za przyjemne uczucie;to już mi się nie bardzo podoba :/
Awatar użytkownika
Hien

Post 27 maja 2009 00:02

Jak bym miał się całować z dziewczyna co ma kolczyk w języku i bym nie wiedział ,ze ona go ma to bym się z deczka wystraszył ;)
Przebite uszy u kobiety jak najbardziej, reszte łeeeee.......
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 27 maja 2009 00:09

Dzięki wielkie - miałem kiedyś wątpliwą "przyjemnośc" całowac pannę z kolczykiem w języku. Niby do przeżycia, chociaż to dosyc ... dziwne uczucie (choc wiedziałem o tym, że kolczyk jest ;p), ale ... no właśnie. Rzeczona panna ów kolczyk miała założony niecały dzień wcześniej i był ... niklowany. Następnego dnia MNIE pół ryja brzydko mówiąc zrobiło się czerwone a na wargach dostałem fajnych krostek ^^ . Ale ona miała gorzej, bo spuchł jej język (tego samego dnia) i miała delikatne problemy z oddychaniem. Odratowano. (Nie)szczęsliwie ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
shodan

Post 27 maja 2009 00:15

Na szczęście ja nie miałem takiej przyjemności, żeby obczajać językiem jakiegoś kolczyka. ;)
Awatar użytkownika
Hien

Post 27 maja 2009 00:16

A potem idzie fama ,że pewien mężczyzna na A sypiający w Zgierzu atakuje kobiety, całuje je i ucieka a one sie robią czerwone i napuchnięte jak balon. Nieuchwytny zbieg tymczasem planuje następną napaść! :D
Awatar użytkownika
devotional

Post 27 maja 2009 00:20

Kto? Ja? Eee to jakiś blef! Nazywam się przecie Tymon Stanisław (na drugie) i mieszkam we wsi Osse pod Skierniewicami ... xD

A tak serio - to JA powinienem byc zażalony, mnie spuchła twarz! Język jej ;p trzeba było myślec zawczasu ... Od wtedy na dłużej odechciało mi się "french kissów" :/
Awatar użytkownika
Hien

Post 27 maja 2009 00:26

french kissów powiadasz? :lol: lol

No ale zawsze może być gorzej, laska może mieć rozpołowiony język, spiłowane zęby i pazury na 3 cm. I weź taką całuj... to chyba tylko Kukiz by cały czas chciał.
Awatar użytkownika
devotional

Post 27 maja 2009 00:28

Z czego się tak nabijasz? ;p Z mojej "znajomości angielskiego"? xD Ale cóż ... od tamtej pory jestem zrażony do ładowania sobie śrutu w twarz, łatwiej by było sobie wypalic w twarz z dwururki, efekt ciekawszy ^^ . Happy, moja obecna girl ma przebite tylko uszy ...
astiz

Post 27 maja 2009 00:31

Hien pisze: Przebite uszy u kobiety jak najbardziej, reszte łeeeee.......
Eeee ;) A w wardze (dolnej),nosie ,pępku i...no wiesz,na pewno Ci się podoba (bo mnie tak),tylko raczej chyba wstydzisz się przyznać ;) Lekka perwersja,to dobra rzecz :P
Awatar użytkownika
devotional

Post 27 maja 2009 00:36

W nosie i w pępku od biedy może byc (czasem nawet seksownie wygląda ^^), ale warga już mi średnio leży. Poza tym ja od tamtego wydarzenia ograniczam kontakt ust z metalem do jedzenia posiłków przy pomocy sztucców. Ale np. przegięciem są dla mnie (ostatnio dośc popularne) kolczyki (inne, nieforemne kawałki metalu?) w ... sutkach u kobiet. Nie dośc że nieestetyczne, to jeszcze wyobraź sobie, jest miło, gra wstępna, a to metalowe coś niklowane ... Goodbye Lenin.
Awatar użytkownika
Hien

Post 27 maja 2009 00:38

Lekka perwersja jasne to sobie może laska nawet z pejczem przy pasie chodzić ale ładować metal w ciało to bym się potem czuł jak z terminatorem ;)
Kobiety nie potrzebują dodatków.
Awatar użytkownika
devotional

Post 27 maja 2009 00:43

Eee, ja tam nie mam nic przeciw jakimśtam biżuteryjnym dodatkom, niektóre, odpowiedniego wyglądu i odpowiednio umieszczone jak to się mawia "wzmagają apetyt". Ale oczywiście bez przesadyzmu ... Tylko faceci potrzebują dodatków - cóż, jak to rzekła moja babcia dawno temu - "brzydota męska zobowiązuje" ... -.-
Awatar użytkownika
shodan

Post 27 maja 2009 00:46

newdress pisze:Eeee ;) A w wardze (dolnej),nosie ,pępku i...no wiesz,na pewno Ci się podoba (bo mnie tak),tylko raczej chyba wstydzisz się przyznać ;)
No mnie tam na ten przykład kolczyk w nosie nic a nic nie podnieca. :nie: Wręcz drażni. Ale każdy lubi co innego.
Hien pisze:Kobiety nie potrzebują dodatków.
Otóż to. Po co kombinować przy czymś, co naturalnie samo w sobie jest wystarczająco piękne?
Awatar użytkownika
Hien

Post 27 maja 2009 00:48

Dev, ale to lepiej worek na głowe (bo mozna zawsze zdjąć) albo najwyżej maska hokejowa chociaż to już oklepane ;)
Mnie zastanawia po co ludzie to robią? Niech się wypowie ktoś co ma coś dziurawe ;) Ja nie mam i mieć nie będe.
Awatar użytkownika
devotional

Post 27 maja 2009 00:52

Kiedyś chciałem sobie walnąc kolczyk w uchu, ale tylko jeden, i to nie punktowy, ale jakiś zaj.ebiście długi. Ale to jak miałem te szalone 18 lat, włosy do łopatek i słuchałem glam rocka xD Nie pamiętam tego, minęły ledwie 2 lata ... Mogę ew. dodac że moja była (ta od akcji z kolczykiem w języku) miała jeszcze kolczyki w łuku brwiowym (3 w jednym ;p), po obu stronach nosa i w pępku i w wardze, no i oczywiście uszy - to było szmat czasu temu i zwracała na siebie uwagę. Od tamtej pory czuję się trochę zrażony, chociaż kiedyś przeholowałem z komentarzem dotyczącym tego "skupu złomu" i twarz spuchła ponownie ...