Palicie papierosy?
-
SweetLittleGirl
Też mam Route 66 
Miło mi się kojarzą w pracy
Miło mi się kojarzą w pracy
-
SuNsHinE
dzisiaj na fajki nawet spojrzec nie moge..... wczoraj wyjaralem chyba polowe tytoniu tego swiata..... i nie tylko tytoniu
.....
-
kawoszka
Siersciuszku
co Ty wypisujesz,jezuuuuu...... 
-
szajajaba
Trzymam teraz w rączce L&L lightsa... paskudny nałóg, ale obiecałam sobie, że przed powrotem do pracy skończe z fajeczkami 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
wyrzuc to ale juz 
ja wyjaralem pol paczki wczoraj a dzisiaj narazie za fajkenie siegnalem, zaraz na impreze ale obiecuje nie zapalic, uda sie wiem
ja wyjaralem pol paczki wczoraj a dzisiaj narazie za fajkenie siegnalem, zaraz na impreze ale obiecuje nie zapalic, uda sie wiem
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
lubie palic, nie robie tego nagminnie, juz nie, ale sprawia mi to przyjemnosc...wiec , czemu mialbym sobie odmawiac? i tak predzej czy pozniej na cos umre, czy bede palil czy nie, co za roznica na co? byle ie zbyt dlugo z tym nie meczyc i nie obciazac innych.
-
kawoszka
Palisz? Możesz stracić nogę
Palacze powinni wiedzieć, że nałóg może ich kosztować nawet utratę ręki i nogi - pisze brytyjski dziennik "The Daily Express".
Jego zdaniem, amatorom nikotyny grozi niebezpieczeństwo nabawienia się choroby, szkodzącej przepływowi krwi w głównych tętnicach. Ryzyko powstania takiego schorzenia u palaczy jest 16-krotnie wyższe niż u osób niepalących. Świadomość tej choroby, mogącej prowadzić do gangreny i amputacji kończyn, jest niska - podkreśla gazeta.
Palenie zwęża żyły, utrudniając dopływ krwi do niektórych części ciała. Może to czasami powodować konieczność amputacji, lecz największe ryzyko wiąże się z atakiem serca lub udarem. Według specjalistycznego raportu, w Wielkiej Brytanii ok. 2,7 miliona osób w wieku powyżej 55 lat ma takie czy inne oznaki tej groźnej choroby - informuje "The Daily Express".
dobrze,ze ja nie pale...... 
Palacze powinni wiedzieć, że nałóg może ich kosztować nawet utratę ręki i nogi - pisze brytyjski dziennik "The Daily Express".
Jego zdaniem, amatorom nikotyny grozi niebezpieczeństwo nabawienia się choroby, szkodzącej przepływowi krwi w głównych tętnicach. Ryzyko powstania takiego schorzenia u palaczy jest 16-krotnie wyższe niż u osób niepalących. Świadomość tej choroby, mogącej prowadzić do gangreny i amputacji kończyn, jest niska - podkreśla gazeta.
Palenie zwęża żyły, utrudniając dopływ krwi do niektórych części ciała. Może to czasami powodować konieczność amputacji, lecz największe ryzyko wiąże się z atakiem serca lub udarem. Według specjalistycznego raportu, w Wielkiej Brytanii ok. 2,7 miliona osób w wieku powyżej 55 lat ma takie czy inne oznaki tej groźnej choroby - informuje "The Daily Express".
-
Bartini
Ja tez nie pale
I dobrze jest. Wiecej kasy zostaje na alkohol 
-
kawoszka
O
Dobrze mowisz,znam to z autopsji
Za kazdym razem gdy patrze jak znajomi wykladaja gruby szmal na te smierdziuchy to krew mnie zalewa....tyle piwka za to mozna kupic 
Od piwka zadna reka nie odpadnie-to pewne
Od piwka zadna reka nie odpadnie-to pewne
-
Iwonka
Kawoszka, czuje sie jak na prelekcji w gimnazjum
Ja też nie pale, to może tutaj sie bedziemy chwalili, kto nie pali?
Ja też nie pale, to może tutaj sie bedziemy chwalili, kto nie pali?
-
kawoszka
Nie wiem czego ucza w gimnazjum....za moich czasow nie chodzilo sie do gimnazjum,eh......uznalam,ze wiadomosc godna uwagi dlatego ja wkleilam...a noz ktos z palacych sie nawroci? 
-
szajajaba
Kilka godzin temu wypaliłam ostatniego papieroska...tak jak pisałam, po powrocie do pracy nie palę, a że jutro zaczyna się nowy roczek szk., to wypadałoby słowa dotrzymać... jestem ciekawa, jak długo mi się uda... 
-
kawoszka
Czyli zeby nadrobic wypalisz dzisiaj trzy paczuszki?
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
-
Erwartungen
Kaowszka pali, Iwona pali 
wiem bo widziałem
wiem bo widziałem
-
kawoszka
Ja nie pale

aaaa.....juz rozumiem
aaaa.....juz rozumiem
-
szajajaba
Jakie 3 paczuszki???? kilka fajeczek tylko poleciało, zresztą napisałam, że od kilku godzin nie pale...
-
Erwartungen
w pewnym momenie wyciągnęłaś coś z plecaka, jakoś byłem na bank pewny że to fajki 
to jak się odkujesz przegranym zakładem na znajomych swoich
??
to jak się odkujesz przegranym zakładem na znajomych swoich
-
kawoszka
Nie pamietam tego.......
Co ja moglam wyciagac z plecaka,hm.....Najczestsza rzecza wyciagana z mojego plecaczka byl portfel,z ktorego wyciagalam dudki na piwerko.
Poczekam na nastepna sztuczke,taka,ktora zaprezentuje innym...czekam na nowosci
musze Cie ograc ,cos wymyslic chytrego 
Poczekam na nastepna sztuczke,taka,ktora zaprezentuje innym...czekam na nowosci
-
DMartyna
Ja jedyne czego nie nawidze w fajkach u kogoś to to, ze jeżeli mu coś pożyczysz to potem śmierdzi fajami!!blee rzygać mi się chce u ciotki na imieninach jak czuje zapach fajek zmieszany z zapachem wódki i jedzenia!!