mam nadzieję że to nie jest to wish impossible things...15 października niedługo, ciekawe po ile bilety
znalazłam tyle - ceny no hm....

A dlaczego ? Możesz coś więcej powiedzieć ?Naoko pisze:porównanie Łódzkiego koncertu z Katowickim wypada na korzyść katowickiego
no więc czy taki problem jest przyjechać do Katowic?olz pisze:Ja to sie boje Towaru, szczerze mowiac
Znienawidzilam Towar po koncercie Placebo, pocieszam sie tylko tym, ze moze nie bedzie tyle emodziewczynek, co na Placebo
Starałam się kupić "na odległość" bilet na płytę. Potem okazało się że ludzie i tak skakali z miejsc siedzących na płytę - murki z sektorów około 2 metrowe - więc można się było nie starać. W zasadzie albo było widać albo słychać. Staliśmy przy scenie i wtedy basy-owszem ale nic poza tym. Natomiast nieźle było słychać z tyłu tam gdzie tłum rzedł. Tylko, ze przez "fryzyru a'la Robert" już niewiele było widaćobi pisze:A dlaczego ? Możesz coś więcej powiedzieć ?Naoko pisze:porównanie Łódzkiego koncertu z Katowickim wypada na korzyść katowickiego