no ni odrobiny spokoju!
Czego nie lubią Devotees?
-
The Darkest Star
Re: Czego nie lubią Devotees?
nie lubię facetów od usterek.. przyleźli i od rańca łażą po dachu, słonie j.ebane 
no ni odrobiny spokoju!
no ni odrobiny spokoju!
-
puma
Nie lubię jak ktoś robi mnie w konia!
A ponoc nie można mi odmówic
A ponoc nie można mi odmówic
-
em.
Wiecie czego nie lubię?
Do szału doprowadzają mnie dzieciaki, nastolatki, takie w wieku gimnazjalnym, bo to to zachowuje się jakby z buszu wypuszczone. Generalnie nie lubię nie lubić ludzi, ale kiedy po raz setny widzę jak się takie dzieciaki zachowują czy to na ulicy, czy gdziekolwiek (zero pohamowania, zero kultury, zero polotu) to mnie trafia, no.
I nie cierpię tych ich wielkich, kolorowych Najków, które noszą, żeby się lansować.
Nie cierpię takich obszernych butów, z językami większymi niż cała stopa.
Ot, taka moja mała frustracja...
Do szału doprowadzają mnie dzieciaki, nastolatki, takie w wieku gimnazjalnym, bo to to zachowuje się jakby z buszu wypuszczone. Generalnie nie lubię nie lubić ludzi, ale kiedy po raz setny widzę jak się takie dzieciaki zachowują czy to na ulicy, czy gdziekolwiek (zero pohamowania, zero kultury, zero polotu) to mnie trafia, no.
I nie cierpię tych ich wielkich, kolorowych Najków, które noszą, żeby się lansować.
Nie cierpię takich obszernych butów, z językami większymi niż cała stopa.
Ot, taka moja mała frustracja...
gwiazdy...
-
astiz
...no i jeszcze obwisłych porów i bluz z kapturami,a te kaptury naciągnięte na czapki z daszkiem
Oj,też nienawidzę. Nienawidzę dresiarstwa!
-
em.
Wiesz, ja też nie chcę uogólniać, wrzucać wszystkich do jednego worka...no,ale wnioski wyciągam z "obserwacji". Zwyczajnie takie zachowanie rzuca się w oczy. I wygląd też.
A jeśli chodzi o obwisłe pory, to wkurza mnie jedynie to jak tak ubierają się dziewczyny. Często widzę obrzydliwie dużo takich dziewczyn-obwisłe gacie, najlepiej jakiś kolczyk w gębie, koszulka w rozmiarze 5XL i te buty-koniecznie markowe! Ja osobiście też nie noszę sukieneczek, nie ubieram się mega dziewczęco, ale bez przesady...
To takie...modne, takie trendi i pełno tego.
I tak mnie to wkurza
A jeśli chodzi o obwisłe pory, to wkurza mnie jedynie to jak tak ubierają się dziewczyny. Często widzę obrzydliwie dużo takich dziewczyn-obwisłe gacie, najlepiej jakiś kolczyk w gębie, koszulka w rozmiarze 5XL i te buty-koniecznie markowe! Ja osobiście też nie noszę sukieneczek, nie ubieram się mega dziewczęco, ale bez przesady...
To takie...modne, takie trendi i pełno tego.
I tak mnie to wkurza
gwiazdy...
-
The Darkest Star
nie lubię kiedy coś mi dolega :chory:
-
em.
Też nie lubię, a to z racji tego, że jestem panikara i każde złe samopoczucie wywołuje u mnie dodatkowo dyskomfort psychiczny 
gwiazdy...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Też nie cierpię takich wieśniar. A jak jeszcze taka ma dredy to już mnie całkiem odrzuca.em. pisze:Często widzę obrzydliwie dużo takich dziewczyn-obwisłe gacie, najlepiej jakiś kolczyk w gębie, koszulka w rozmiarze 5XL i te buty-koniecznie markowe! Ja osobiście też nie noszę sukieneczek, nie ubieram się mega dziewczęco, ale bez przesady...
Najbardziej jednak nie lubię kaca.
-
puma
Nie lubię jak mi nogi puchną i butów nie mogę sobie kupić ,a w adidasach chodzić przez całą wiosnę mi się nie widzi 
-
astiz
Dzisiaj w autobahnie widziałem naziste.Nazistów niecierpię :fuckyou:
-
shodan
Oj ja też. Naczytałem się wystarczająco o II wojnie, nazistach i obozach zagłady, żeby ich szczerze nienawidzić.
A najbardziej boli, kiedy się widzi polskiego nazistę - śmiecia. Brak słów.
A najbardziej boli, kiedy się widzi polskiego nazistę - śmiecia. Brak słów.
-
Rajca
Fakt, narodowcy zdarzają się w każdym narodzie. I z czasem jak to bywa z tymi wiatrakami, trzeba z tym żyć. Ale ludzi faszyzujących w sposób właściwy dla III Rzeszy nie jestem w stanie zdzierżyć.
-
astiz
Ja uważam,że tego cwela,co wczoraj widziałem,policja powinna od razu zgarnąć;miał hitlerowski znak w miejscu Polski na mapie Europy,którą miał na koszulce;czapeczkę na której widniały symbole red watcha.
Słyszałem od znajomego,że jestem na red watchu,jako "wróg rasy",ale nigdy na tą stronę nie wchodziłem. I nie zamierzam.
-
shodan
Ja też uważam, że za jawne afiszowanie się z symbolami faszystowskimi powinno się gościa sadzać do paki, co by nabrał rozumu. Mnie osobiście takie coś jako Polaka i człowieka porusza do głębi. 
-
astiz
Co więcej,w autobusie była młoda murzynka;gdyby on coś do niej odezwał-oberwałby

-
Rajca
Nie lubię ślepego zacietrzewienia i tym podobnych. To tak jakoś na myśl mi przyszło.
-
astiz
Mahmuda Ahmadineżada na pewno nie lubię 
-
Hien
Jaki ten temat pełen nienawiści 
Zamiast się wypiąć na te wszystkie sprawy to Wy się przejmujecie i męczycia konia
Luzu ludzie, szkoda życia na takie pierdoły.
Zamiast się wypiąć na te wszystkie sprawy to Wy się przejmujecie i męczycia konia
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Życia. Life is terribly brutal.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Ej żołnierzu! Nie użalamy się nad życiem!
Facet czy baba jesteś?
Facet czy baba jesteś?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn