A jeśli ktoś taką leje do plastikowego kubeczka to już na wieki wieków powinien trafić do najgłębszych czeluści piekielnych.Rajca pisze:No ciepła wódka to jest grzech najcięższy
Alkohole
-
dejmien
Re: Alkohole.
-
Rajca
Fiu fiu fiu. Wiadomo jak jest, w czasach liceum... powiedzmy, że się w taki sposób grzeszyło z królem Polski - Sobieskim... 
-
dejmien
Były czasy kiedy Sobieski był kompanem do picia wraz z Krakowską, co to były za trunki...
Aj takich napoi się kosztowało, że śmiało tamte czasy można określić mianem "ultimate survival" 
-
em.
Taż napisałam, że okazjonalnie. A likier to taki babski alkohol, to i Cię skręcać możeRajca pisze:Metaxa
Likier
Łaaaajajajajajaja na samą myśl mnie przekręca i piszę to nogami
Grzanego wina też nie, ja ogólnie jestem dziwny itd. bo nic co grzane, szczególnie alkoholu nie lubię!
A grzane wino, czemu nie-jak dobrze doprawione to lubię zimą do książki, przy kominku
Ale to jedyna grzana forma jaką lubię. Piwo grzane to już miażdżąca okoliczność, nie wolno i nie powinno się.
gwiazdy...
-
Rajca
Mam niesamowite szczęście pochodzić z miasta słynącego z tanich trunków
co niesie pewne konkretne skojarzenia...
Belzebub, Cherry, Arizona, Texas, Byx
http://www.mix.com.pl/index.php?n=30
Nigdy, po prostu nigdy nie wypiję ciepłego wina, jestem niezdolny do przyswojenia tego
Już na sam zapach mam ochotę dokonać ekspozycji treści żołądkowej 
Nigdy, po prostu nigdy nie wypiję ciepłego wina, jestem niezdolny do przyswojenia tego
-
em.
Łojeju, no to nie
Lubię, lubiłam i tani trunek. To byli piękne czasy...
Lubię, lubiłam i tani trunek. To byli piękne czasy...
gwiazdy...
-
FREE STATE
To tacy ludzie istnieją? Pożal się, Boże...dejmien pisze:A jeśli ktoś taką leje do plastikowego kubeczka to już na wieki wieków powinien trafić do najgłębszych czeluści piekielnych.Rajca pisze:No ciepła wódka to jest grzech najcięższy
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Kolega znajomej ponoć rozcieńczał tanie wina w wodzie. Brrrr...Rajca pisze:Mam niesamowite szczęście pochodzić z miasta słynącego z tanich trunkówco niesie pewne konkretne skojarzenia...
Ja do tanich win mam uraz, zawsze degustacja takiego trunku kończyła się dla mnie tragicznie po niewielkiej dawce.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Rajca
Oj aplikowało się tę najgorszą z najgorszych siarek w czystej formie 
-
dejmien
Dla odważnych polecam tzw "kubeł śmierci". Potrzebne są: w miarę pojemny kubek i kilka butelek z tanim alkoholem. Oczywiście różnorodnych "gatunków"
Wszystko pięknie mieszamy w kubeczku i zawartość ładnie wypijamy. A wrażenia? Bezcenne. 
-
FREE STATE
Ja już kiedyś próbowałem.
I wolę nie przypominać sobie tego uczucia...
Po wypiciu zacząłem wrzeszczeć...
I wolę nie przypominać sobie tego uczucia...
Po wypiciu zacząłem wrzeszczeć...
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Walnalem sobie dzis po pracy belgijskie piwo truskawkowe. Normalnie niebo w gebie. Jesli chodzi o wina grzane to czemu nie. Piwo natomiast gorace z cukrem i zoltkiem jest dobrym lekarstwem na goraczke.
poza tym:
poza tym:
Rajca pisze:Nigdy, po prostu nigdy nie wypiję ciepłego wina, jestem niezdolny do przyswojenia tegoJuż na sam zapach mam ochotę dokonać ekspozycji treści żołądkowej
Rajca pisze:Ale dla mnie nie gra roli nawet, czy wino doprawione - nie dam rady ciepłego, zaraz mam ochotę oddać niestrawiony alkohol drogą, którą został pobrany
Musisz mocno sie przed tym bronicRajca pisze:Grzanego wina też nie, ja ogólnie jestem dziwny itd. bo nic co grzane, szczególnie alkoholu nie lubię!
Enjoy The Silence
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
czysta. CZYSTA! JAK NAJWIĘCEJ!
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Rajca
oj dev. 
A co do Czeza, patrz waść, jak jeszcze tak sprytnie to powyciągałeś (już 3 razy to pisałem) to przyznaję, że to niemal komiczne jest
Ale ja naprawdę, po prostu mam problemy z przyswajaniem ciepłych płynów, między innymi z tego powodu staram się unikać zup. A jeśli tym płynem jest alkohol to nie ma bata - jestem zrobiony momentalnie i choruję.
A co do Czeza, patrz waść, jak jeszcze tak sprytnie to powyciągałeś (już 3 razy to pisałem) to przyznaję, że to niemal komiczne jest
Ale ja naprawdę, po prostu mam problemy z przyswajaniem ciepłych płynów, między innymi z tego powodu staram się unikać zup. A jeśli tym płynem jest alkohol to nie ma bata - jestem zrobiony momentalnie i choruję.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Mnie generalnie ciepła wódka nie wzrusza.
Nawet z plastikowego kubka.
Nawet z plastikowego kubka.
-
Czez
Ja ciepla wodke, albo z plastiku pije jak juz nie ma innej opcji 
Enjoy The Silence
-
Fen.
Przejrzyste, orzeźwiające i tylko nie słodkie.
Najlepiej czysta z sokiem grejpfrutowym, byle z lodem.
Mam tak, że nie odróżniam wódki z sokiem od samego soku. Dlatego z niektórymi nie piję
Wiśniówka, żubrówka też może być.
Malibu tylko jazz, albo w mixie z żurawinowym. Z mlekiem
Po latach romansu słodkim winom, szamponom (winom musującym), likierom mówimy
O ile można pałać nienawiścią do alkoholu, to nienawidzę wiśniowego słodkiego edelkrisha (albo jakoś podobnie). Było dobre raz i never again.
Najlepiej czysta z sokiem grejpfrutowym, byle z lodem.
Mam tak, że nie odróżniam wódki z sokiem od samego soku. Dlatego z niektórymi nie piję
Wiśniówka, żubrówka też może być.
Malibu tylko jazz, albo w mixie z żurawinowym. Z mlekiem
Po latach romansu słodkim winom, szamponom (winom musującym), likierom mówimy
O ile można pałać nienawiścią do alkoholu, to nienawidzę wiśniowego słodkiego edelkrisha (albo jakoś podobnie). Było dobre raz i never again.
Here's where the fun begins.
-
FREE STATE
Widzę, że Brat Dev wie co dobre...devotional pisze:czysta. CZYSTA! JAK NAJWIĘCEJ!
-
Czez
Nie tylko On 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
No wiem, wiem...
Czysta rządzi (na równi z dziadkowym bimberkiem i szkocką).

Takie luźne przemyślenie.
Czysta rządzi (na równi z dziadkowym bimberkiem i szkocką).
Takie luźne przemyślenie.