Nie wiem jak u państwa, ale u mnie zimno i pizga, co wcale mi bynajmniej nie przeszkadza.
Imieniny obchodzą Kryspinian, Maur, Sambor i Wojmir. Oprócz tego obchodzimy też Światowy Dzień Makaronu więc mamma mia molte volte i cośtam.
Ale najważniejsze z tego wszystkiego jest też to, że obchodzimy finał 85 Depeszwizji znanej też jako TRIPHOPOWA. Lecim.
KLASYFIKACJA:4 pkt. - 5
3 pkt. - 4
2 pkt. - 3
1 pkt. - 6
No i jak to się mówi tu tego - bardzo równa edycja. Ma to swoje zalety, bo złych rzeczy nie było i w ogóle, ale ma to swoje minusy, bo do końca nie wiedziałem jak to wszystko sensownie sklasyfikować. Ostatecznie wygrało Garbage, bo lubię ten zespół i w sumie jakoś tak lepiej wchodzi mi jesienią (nigdy nie wyjaśnię dlaczego). Hooverphonic też w pytkę, w sam raz na 3 punkty. Na dwa ten zespół co to znam go z jednego przeboju i ten utwór też jest spoko. Beatki niby nie znoszę, ale OBIEKTYWNIE przyznam, że ten utwór jest dobry i nawet ten babsztyl bez poczucia estetyki mi go nie spieprzył. Plus to naprawdę jest niezłe! Haelios więc niestety poza stawką.
Wrzuciłem Bowery Electric. Sprzedała mi ich sto lat temu taka lesbijka i siadło mi to od razu, bo... Jest dobre no.
Kod: Zaznacz cały
1. HIEN - Garbage - You Look So Fine - 4 pkt.
2. DEV - Hooverphonic - Plus Profond - 3 pkt.
3. MURZYN - Sneaker Pimps - Post-Modern Sleaze - 2 pkt.
4. DRAGON - Beata Kozidrak - Widziałam ją - 1 pkt.
5. MENTOS - Bowery Electric - Beat
SHODAN - Haelos - ARK - 0 pkt.