Shodan odgadł dwóch wrzucających - nieźle, ale skąd pomysł, że to ja mógłbym wrzucić Suczki.Depeszwizja 1 - 3 pkt.
Depeszwizja 2 - 5 pkt.
Depeszwizja 3 - 2 pkt.
Depeszwizja 4 - 4 pkt.
Depeszwizja 5 - 1 pkt.
Jestem pewny, że wykonawca z utworu nr 1 był już w bestce, ale nie przypomnę sobie nazwy. Prawdopodobnie była to wrzutka Hiena. Więc i tu na niego stawiam.
Utwór nr 2 - najlepszy i też jakby znajomy. Gdzieś mi dzwoni, ale nie wiem gdzie. Mógł to wrzucić niby prawie każdy. Nie wiem, postawię może na Livv.
Utwór 3 - zalatuje mi Dragonem.
Utwór 4 - to prawdopodobnie stripped. Bo kto by tu mógł oprócz niego (i mnie oczywiście) wrzucić taki dobry h-h?
Utwór 5 - Mentos, ewentualnie dev
Utwór 7 - Dev ewentualnie Mentos
Utwór 8 - Wychodzi na to, że Czez. Nie wiem, czy to do niego pasuje, ale tak wychodzi.Chociaż Czez do 2 też w sumie pasuje.
Utworów nr 7 i 8 niestety od zawsze nie lubię, więc miałem łatwe zadanie z odrzuceniem dwóch niepunktujących pozycji.
Czas na OSTATECZNĄ KLASYFIKACJĘ:
Kod: Zaznacz cały
1. DRAGON - LCD Soundsystem - oh baby - 25 pkt.
2. DEV - Cabaret Voltaire - Everything Is True - 23 pkt.
3. SHODAN - Alicia Keys - Wasted Energy (feat. Diamond Platnuz) - 22 pkt.
4. LIVV - Teen Suicide - Living Proof - 17 pkt.
5. HIEN - Pavement - Starlings of the Slipstream - 14 pkt.
6.MURZYN - Nas - Thugz Mansion (N.Y.) [feat. 2Pac & J. Phoenix] - 11 pkt.
7. MENTOS - Shaun Baker feat. Malloy - Hey Hi Hello - 7 pkt.
8. CZEZ - Ascetoholix - Suczki - 1 pkt.
OTO ONA
Gratulacje dla zwycięzcy i goniącej go grupy pościgowej z Devem i shodanem na czele, w którym przez pewien moment byli literalnie wszyscy poza mną, Murzynem i Czezem. Dla tego ostatniego też gratulacje za pobicie swojego rekordu - niestety, było blisko nagrody specjalnej, ale tym razem się nie udało.
OTO KTO I JAK GŁOSOWAŁ
Dziękuję za zabawę i czekam na kontakt ze strony zwycięzcy w sprawie motywu siódmej edycji.