Chat
-
szajajaba
Cholera, w takim razie ciekawa jestem, która pepla wypeplała jacusiowi mój telefon? 
-
kawoszka
Szajciu
obejrzałam Twoje jajo,jest piękne 
-
kawoszka
Na mnie sie nie patrzszajajaba pisze:Cholera, w takim razie ciekawa jestem, która pepla wypeplała jacusiowi mój telefon?
Seksmisja się zaczęła na dwójce
-
Jacek DM
O jaki telefon chodzi ?
Szajajajajabo czy mogę obejrzeć twoje piękne jajco ?
Szajajajajabo czy mogę obejrzeć twoje piękne jajco ?
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Leze i kwicze. 
-
Jacek DM
Ale jaja, a raczej jajo. Ja preferuje kremowy kolor jajek. Nie można też ich trzymać w zbyt wysokiej temperaturze. O jajka trzeba dbać. A o malowaniu nie może być mowy.
-
szajajaba
O malowaniu nie...A wiesz, mozna je jeszcze wydrapywać...
-
Dydeo
Miałaś zamieścić fotke z Twoimi wygolonymi włosami na głowie 
-
szajajaba
Nie mam jej zeskanowanej. póki co, możesz uruchomic swoją wyobraźnie 
-
Jacek DM
Wystraszyłem się z początku.Dydeo pisze:Miałaś zamieścić fotke z Twoimi wygolonymi włosami na głowie
-
szajajaba
Nie bój sie, ja sama w strachu 
-
Dydeo
Wyślij Szajajabo skina 
-
SweetLittleGirl
Papatki wszystkim, wyjeżdżam na kilka dni na długo wyczekiwany urlopik
.
3majcie się cieplutko
3majcie się cieplutko
-
Jacek DM
Miłego wypoczynku. 
-
kawoszka
Dzisiaj bladym świtem gnając na przystanek autobusowy spotkałam na swojej drodze.....SARENKĘ
Po prostu stanęłam jak wryta i gapiłam sie na nią parę minut....cudność nad cudnościami
Po prostu stanęłam jak wryta i gapiłam sie na nią parę minut....cudność nad cudnościami
-
Jacek DM
Kiedyś jak jechałem pociągiem wcześnie rano, tak ok. 6 też widziałem. I to całe stado. Fajny widok. Niestety o tej porze nic nie jest w stanie mnie ździwić bowiem myślę tylko o śnie.
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
ja tez mysle tylko o snie w chwili obecnej
nie wyspana chodze od mhm zeszlej soboty chyba, sypiam po 4 godizny na dobe....
bo mialam strasznie zalatany weekend: wyjazd do wawy -> odwiedziny na pieknej -> odwiedziny na madalinskiego polaczone z obiadem rodzinnym u mojej przyjaciolki
-> odwiedziny kumpla na goclawiu -> galeria m. i cudowny film salto -> znow odwiedziny na madalinskiego -> spoznienie sie na wkd o 22.35 [kilka sekund!] -> czekanie na wkd o 23.20 -> dotarcie do podkowy -> sesja -> film -> 3 am do lozka -> 7.30 pobudka [kot zaczepial pazury o przescieradlo co mu sprawialo ogromna radosc, tja
] -> sesja -> powrot do wawy -> spacer po nowym swiecie -> urocza kafejka zakatek na chmielnej -> wykrecanie sie od zaplaty kary za brak biletu w busie, oczywiscie udalo sie -> powrot do domu -> znow 4 godziny snu -> do szkoly......
eh. zmeczona jestem.
bo mialam strasznie zalatany weekend: wyjazd do wawy -> odwiedziny na pieknej -> odwiedziny na madalinskiego polaczone z obiadem rodzinnym u mojej przyjaciolki
eh. zmeczona jestem.
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
Dydeo
Ja dziś się obijałem, wstałem o 10, około 12 założyli mi gips na reke, znaczy szyne gipsową, wieczorem łaziłem po mieście słuchając DM, teraz mam się uczyć bo jutro do szkoły jade hihi.