Co Devotees maja w planach na najblizsze dni?
-
Hien
Re: Co Devotees maja w planach na najblizsze dni?
Za niewiele ponad tydzień początek pracy na nowym stanowisku, przy okazji próbuję dołożyć do tego przynajmniej dwa inne płatne zajęcia więc będzie ciekawie jeżeli to wszystko wypali na raz. Kasa się przyda bo ostatnio wyprałem kieszenie na OWF (Queens of the stone age i Pixies jednego dnia, nie wiem czy coś przebije te koncerty w tym roku, może Peter Gabriel).
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
A cóż to za stanowisko panie?
-
Hien
Referent ds administracyjnych.
Poza tym próbuję się wepchnąć do redakcji jednego pisma zajmującego się gitarami, ale o tym też nie chce wiele pisać bo mam tendencję do zapeszania takich rzeczy. Już tak z Devotionalem zapeszyliśmy nasz biznes, który rozkręca się wolniej niż wolno.
Poza tym próbuję się wepchnąć do redakcji jednego pisma zajmującego się gitarami, ale o tym też nie chce wiele pisać bo mam tendencję do zapeszania takich rzeczy. Już tak z Devotionalem zapeszyliśmy nasz biznes, który rozkręca się wolniej niż wolno.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Albo Artur Rojek zaprosi kogoś spox na offa :3Hien pisze:(Queens of the stone age i Pixies jednego dnia, nie wiem czy coś przebije te koncerty w tym roku, może Peter Gabriel).
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
O, Mentos. Nawet miałem do Ciebie pisać żebyś wpadł i rzucił kilka neo tekstów, ale chyba mamy telepatyczne połączenie.
Nie wiem czy Rojek ma aż takie wpływy żeby zaprosić kogoś aż tak fajnego, ale ja wiem, że dla Ciebie nikomu nie znany zespół A zawsze będzie lepszy od sławnego zespołu B
Informuj mnie na bieżąco to tam na offie będzie, może coś mi podpasuje chociaż gdyby nie Grant rok temu to pewnie nigdy bym na offa nie przyjechał. Beka by była gdyby zagrało Myslovitz z tym 'bałwanem' w składzie.
Nie wiem czy Rojek ma aż takie wpływy żeby zaprosić kogoś aż tak fajnego, ale ja wiem, że dla Ciebie nikomu nie znany zespół A zawsze będzie lepszy od sławnego zespołu B
Informuj mnie na bieżąco to tam na offie będzie, może coś mi podpasuje chociaż gdyby nie Grant rok temu to pewnie nigdy bym na offa nie przyjechał. Beka by była gdyby zagrało Myslovitz z tym 'bałwanem' w składzie.
-
mintaj
Chyba ma, skoro w ubiegłym roku zaprosił GY!BE i MBV....Nie wiem czy Rojek ma aż takie wpływy żeby zaprosić kogoś aż tak fajnego
Wcale nie jestem aż takim hipsterem, no bez przesady sale ja wiem, że dla Ciebie nikomu nie znany zespół A zawsze będzie lepszy od sławnego zespołu B
Spoko, na razie sam czekam na jakiekolwiek informacjeInformuj mnie na bieżąco to tam na offie będzie,
Wątpie, by Rojek wrócił do Myslovitz, zwłaszcza, że ponoć jeden z muzyków tego zespołu jako radny Mysłowic głosował przeciwko dotacjom miasta na jego festiwal, przez co go przeniesiono do Katowic. Prędzej pojawiłby się ze swoim hipsterskim solowym projektem.Beka by była gdyby zagrało Myslovitz z tym 'bałwanem' w składzie.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Wrócić nie wróci, ale pomyślałem o bekowej sytuacji, że na offie gra Myslo z nowym wokalistą.
GY!BE to nie taka znowu atrakcja, grają w PL regularnie i to też nie dla wielkich tłumów.
No, ale zobaczymy, ja z drugiej strony nie jestem też aż tak mainstreamowy żeby mieć w dupie wszystko co gra na offie, musiałbym mieć dupę jak DżejLoł. Problem z offem jest taki, że z jednej strony trzeba rzucić konkrety, a z drugiej utrzymać hipsterski charakter i walnąć kilka bandów z Kanady, które mają 5 odsłuchów na laście. To jak spacer wiosną, ładnie na około, kwiatki, ale trzeba patrzeć pod nogi bo wszędzie nasrane.
GY!BE to nie taka znowu atrakcja, grają w PL regularnie i to też nie dla wielkich tłumów.
No, ale zobaczymy, ja z drugiej strony nie jestem też aż tak mainstreamowy żeby mieć w dupie wszystko co gra na offie, musiałbym mieć dupę jak DżejLoł. Problem z offem jest taki, że z jednej strony trzeba rzucić konkrety, a z drugiej utrzymać hipsterski charakter i walnąć kilka bandów z Kanady, które mają 5 odsłuchów na laście. To jak spacer wiosną, ładnie na około, kwiatki, ale trzeba patrzeć pod nogi bo wszędzie nasrane.
-
mintaj
No nie wiem czy godspid tak często gra w PL, sprawdzilem sobie i okazało się, że to dopiero był ich drugi koncert po reaktywacji (chyba, że to ja coś słabo szukam, nie wiem).
Co do reszty to widzę, że to co dla ciebie jest największą wadą dla mnie jest największą zaletą, ja w ubiegłym roku pojechałem niemal w ciemno bo znając z 5 zespołów, które się tam pojawiły (z czego za jednym nie przepadam, a inny nie mogłem pójść, bo akurat stałem w kolejce) i jestem kontent, bo nie dość, że widziałem wspomniane wyżej MBV i GYBE (no i Austrę lol) to poznałem sporo całkiem niezłej muzy
Co do reszty to widzę, że to co dla ciebie jest największą wadą dla mnie jest największą zaletą, ja w ubiegłym roku pojechałem niemal w ciemno bo znając z 5 zespołów, które się tam pojawiły (z czego za jednym nie przepadam, a inny nie mogłem pójść, bo akurat stałem w kolejce) i jestem kontent, bo nie dość, że widziałem wspomniane wyżej MBV i GYBE (no i Austrę lol) to poznałem sporo całkiem niezłej muzy
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Za stary jestem Mentos na jezdzenie w ciemno, to jest domena Was - gimbusow 
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Wyjazd w góry jutro z rana (okolice Nowego Targu). Zabieramy się w pięć osób, zamierzamy m. in. wejść na Lubomira, być może na Turbacz, powrót w środę.
-
Hien
Macie ferie? To może umów się z Goralem, zabierze Cię na dobre żarcie.
-
Malkolit
Mamy tydzień przerwy od zajęć. Do środy jestem w górach, potem muszę wrócić i spotkać się ze znajomymi (i zastanowić się, co robić dalej w sprawie Syndykatu).
-
Hien
Ja Ci powiem co zrobić, kupić lepszą kamerę na te wasze wieczorki.
-
Malkolit
No, to fakt. Trzeba. 
-
Hien
Druga sprawa, skombinowac mikser, przeciągnąć przez to mikrofon, ewentualnie gitarę gościa co śpiewa i macie profesjonalne nagranie, które można skompilowac na cd i nawet sprzedawać.
-
dejmien
Melki będzie w pobliżu. Niestety nie mam czasu.
A jakie masz wątpliwości dotyczące Syndykatu? Hę?
-
Hien
No i zadałeś trudne pytanie. Pożegnaj się z odpowiedzią.
-
Malkolit
Co i jak robić dalej? Generalnie z mojej strony najważniejsze jest naumieć grać się na keyboardzie i zrobić muzyczne aranżacje paru utworów, wyjść trochę dalej, poznać różnych ludzi (nie takich jak w sobotę, kiedy Karolina miała swój występ w Stacji Artystycznej Rynek), którzy mają coś do powiedzenia w temacie. I jeszcze parę rzeczy pewnie, wymyśli się jutro i później.dejmien pisze:Melki będzie w pobliżu. Niestety nie mam czasu.A jakie masz wątpliwości dotyczące Syndykatu? Hę?
-
dejmien
Keyboard + wiersze + Malkolit = disco polo.
-
Rajca
Niedługo jak wpiszę w google "Karolina" to będą się pojawiać twoje posty Melki ;P