Piłka Nożna
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Chyba juz im nie grozi
Enjoy The Silence
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Dokladnie tak jak mowisz.
A podobno gdzies bylo napisane, ze byli zawiedzeni, ze tlumy ich na lotnisku nie przywitaly
Enjoy The Silence
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Piłka nożna spoko, tylko piłkarze tragedia. Przez to tak zwane "dziennikarstwo sportowe" chowani jak dzieci pod kloszem nadopiekuńczego rodzica.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
W sumie i tak obecne pokolenie to małe miki przy tych wszystkich borucach, frankach czy innych zewlakach, że o "elicie" z lat 90 nie wspomnę
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Dragon
Oj tak, Szczęsne, Wichniarki i Kowalczyki przy nich to jak jeźdźcy apokalipsy. To ja już wolę zostać przy siatce i tenisie.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Tam też są oszołomy, jak Djoković czy Spirytusow.
Za to w curlingu jest naprawdę sielsko.
Za to w curlingu jest naprawdę sielsko.
-
Hien
Największy luz jest chyba w skokach narciarskich. W snookerze zdarzają się beefy, ale takie wiecie, z klasą xd
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
Novak to jest cymbał, ale przez niezaszczepienie się ostatnio w ogóle nie gra to nie ma tematu 
Oj w skokach też coś się znajdzie
ostatnio Klimov wspierający Putina mi się rzucił w oczy... albo wracające często na przestrzeni lat spiski o przelicznikach za wiatr czy dyskwalifikacjach za kombinezony.
Oj w skokach też coś się znajdzie
-
shodan
O właśnie, tępy klimov.
-
dejmien
Ale nie powiesz mi Dragon, że ten system z przelicznikami za wiatr jest uczciwy.
***** Klimova.
***** Klimova.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ja na skokach to się znam raczej średnio, praktycznie wcale (chociaż pochodzę z miejscowości o wielkich tradycjach, tj. Stoch poznał tu kiedyś swoją żonę xd), ale z tego co wiem, to ten no Żyła czy jak mu tam to najostrzejszym nożem w szufladzie raczej nie jest xdHien pisze:24 mar 2022 15:30Największy luz jest chyba w skokach narciarskich. W snookerze zdarzają się beefy, ale takie wiecie, z klasą xd
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
dejmien
Piłem kiedyś na weselu znajomego z fizjoterapeutą polskiej kadry skoczków i on twierdził, że Żyła tylko udaje kretyna, bo dobrze się to sprzedaje. Ale żeby być w tym wiarygodnym, trzeba mieć chyba jakieś solidne podwaliny. 
-
shodan
Pewnie, że udaje, bo u nas wszyscy oczekują od niego jakichś wygłupów. Jak kiedyś dawał wywiad dla zagranicznej TV, to był bardzo poważny. A gdy podeszli do niego nasi, to w jednej chwili przeistoczył się w clowna.
-
Dragon
Na pewno w ogóle nie jest transparentny, ja do dziś nie wiem kto czemu i jak albo do którego momentu się to mierzy. Kiedy jednak słucham Błachuta z tymi jego hehe podejrzeniami to pukam się w głowę.dejmien pisze:24 mar 2022 16:03Ale nie powiesz mi Dragon, że ten system z przelicznikami za wiatr jest uczciwy.![]()
Żyła na pewno do pewnego stopnia gra, w tym kraju czasami łatwiej wyjść na kretyna, choć z drugiej strony to też łatwa wymówka dla tych, których to śmieszy i przez to czują się lepsi od niego.
-
dejmien
Mnie to nie śmieszy. Nie umiem go słuchać bez poczucia zażenowania. Choć mam wrażenie, że i tak się wyrobił, a zakres jego słownictwa nieznacznie się poszerzył.
-
Hien
Żyła w zagranicznych wywiadach jest poważny, bo po angielsku to się trzeba umieć wygłupiać, a on nie umie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
Sprawdziłem specjalnie przed chwilą jego wywiady dla zagranicznych mediów czy dluższe dla niszowych polskich fanów... Polskie dziennikarstwo to śmietnik i Żyła musiał to wyczuć, że regularnie puszcza dość żenujące linijki. Kiedy trzeba jest zwięzły i ogarnięty.
-
shodan
Żyle zdarzały się niezłe żarty, ale najczęściej widać, że się sili na bycie śmiesznym, choć mu coraz rzadziej wychodzi. Co za dużo to niezdrowo.
Przeliczniki nigdy nie będą w pełni obiektywne, ale i tak jest sprawiedliwiej niż kiedyś. Gdyby za czasów Małysza były przeliczniki, to miałby z kilkanaście wygranych więcej na koncie.
Przeliczniki nigdy nie będą w pełni obiektywne, ale i tak jest sprawiedliwiej niż kiedyś. Gdyby za czasów Małysza były przeliczniki, to miałby z kilkanaście wygranych więcej na koncie.
-
dejmien
Kiedyś skoki oglądało się lepiej. Nie wiem czy to tylko magia i czar wspomnień, ale były bardziej ekscytujące. Może też dlatego, że sędziowie pozwalali skoczkom daleko skakać. A dziś w trakcie konkursu belka może być zmieniana x razy, często uj wie dlaczego.