Wystawa (zbiorowa, jestem jedną z 7 wystawiających się osób) jest w piąteczek, w Domu Sztuki Gdańskiego Archipelagu Kultury. Przybytek ten znajduje się na Stogach (szkoda, że nie na Oruni
Co Devotees maja w planach na najblizsze dni?
-
Katiusha
Re: Co Devotees maja w planach na najblizsze dni?
Już to widzę 
Wystawa (zbiorowa, jestem jedną z 7 wystawiających się osób) jest w piąteczek, w Domu Sztuki Gdańskiego Archipelagu Kultury. Przybytek ten znajduje się na Stogach (szkoda, że nie na Oruni
)
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Rajca
Na Stogach? Szkoda, że nie w Wejherowie... dramat. Myślałem, że gdzieś w okolicach głównego, starego miasta, to bym przebolał może.
-
Katiusha
W okolicach starego miasta to się wystawiają super pro artyści albo tacy co nie żyją. Młodych ma się w dupie 
-
Hien
Rajca, idź, to będą Walentynki 
Tylko wiesz, potem się nie pokazuj w Zakopanem
Tylko wiesz, potem się nie pokazuj w Zakopanem
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Nawet miłość nie spowoduje, że będę się tułał z Gdyni na Stogi, chyba by mi to półtorej godziny zajęło 
Jakby było bliżej to może, ewentualnie, jeśliby...
Swoją drogą, jaki jest sens robienia wystaw na które nikt poza jakimś tam kołem wzajemnej adoracji nie przyjdzie?
Jakby było bliżej to może, ewentualnie, jeśliby...
Swoją drogą, jaki jest sens robienia wystaw na które nikt poza jakimś tam kołem wzajemnej adoracji nie przyjdzie?
-
Katiusha
Mnie nie pytaj, to nie ja ustalam terminy 
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Nie wiem, jaki jest sens robienia takich imprez, ale wielu ludzi robi takie imprezy, wydaje coś tylko dla znajomych (również pretensjonalnie). Po co? Dla zabawy, dla promocji (?), dla szpanu, dla połechtania swego ego, bo uważają się za "wielkich" itd.Rajca pisze: Swoją drogą, jaki jest sens robienia wystaw na które nikt poza jakimś tam kołem wzajemnej adoracji nie przyjdzie?
Swoją drogą, żeby nie odległość, to chętnie bym wpadł
-
Hien
Ale to jest (z tego co rozumiem) impreza organizowana przez uczelnię. Na łódzkim ASP takie wystawy odbywają się w budynku szkoły, żeby nie robić siary przyszłym magistrom malarzom/projektantom/rysownikom, itd.
Jeżeli na tej wystawie nie będzie alkoholu i szwedzkiego stołu, to ja nie wiem jak to będzie Katiusha
Jeżeli na tej wystawie nie będzie alkoholu i szwedzkiego stołu, to ja nie wiem jak to będzie Katiusha
-
Rajca
Góral już jedzie, będzie dobrze 
-
Hien
Na kilometr
Góral jedzie, ale nie zna dokładnego adresu. Dla niego te osiedla to czarna magia.
-
Rajca
Będzie podążał szlakiem gruzu, zahaczy o gdański Giewont i myk - na miejscu.
-
Hien
Ale jak nie lubi oscypków to co on będzie jadł?
-
Rajca
Już mu Katiusha zaserwuje ruskiego pieroga 
-
Hien
Ale on musi mieć na podróż, piechotą z Zakopanego do Gdyni to wiesz, kawał drogi, a coś żreć trzeba.
-
Katiusha
A Raumycy jak zwykle tylko o pierogach 

Co do szwedzkiego stołu to nie wiem, ale alkohol zawsze jest. Są i tacy co chodzą na wernisaże tylko po to żeby pochlać za darmoszkę
Impreza jest organizowana przez wspomniany Dom Sztuki, nie przez uczelnię. Gdyby to uczelnia organizowała to byłoby tak jak mówisz - wystawa w budynku szkoły, który jest w centrum i nieustannie ludzie mają ból dupy o to, że taki fajny obiekt jest w rękach ASPHien pisze:Ale to jest (z tego co rozumiem) impreza organizowana przez uczelnię. Na łódzkim ASP takie wystawy odbywają się w budynku szkoły, żeby nie robić siary przyszłym magistrom malarzom/projektantom/rysownikom, itd.
Co do szwedzkiego stołu to nie wiem, ale alkohol zawsze jest. Są i tacy co chodzą na wernisaże tylko po to żeby pochlać za darmoszkę
-
Hien
To nie jest tak źle
Gdyby to było jakieś poważne piwo to Raumycy by się zjawił na bank, może nawet przyniósł by pieniądze.
Ja się nie zjawię z oczywistych względów, ale prosimy o foty z "eventu".
Góral pewnie też coś tam pstryknie.
Ja się nie zjawię z oczywistych względów, ale prosimy o foty z "eventu".
Góral pewnie też coś tam pstryknie.
-
Rajca
Z pierogami jak w życiu, raz lepsze raz gorsze 
Nie wiem jakie piwa musiałby tam być, żebym drałował w najlepszym wariancie 01:10 h
Nie wiem jakie piwa musiałby tam być, żebym drałował w najlepszym wariancie 01:10 h
-
Katiusha
Najprędzej to będzie wino z Biedry 
Ale w najbliższej przyszłości będzie też najprawdopodobniej "event" z piwem w tle, chociaż sądząc po opieszałości organizatorów i przenoszeniu terminów, to bardziej pasuje pytanie "czy w ogóle" niż "kiedy".
Ale w najbliższej przyszłości będzie też najprawdopodobniej "event" z piwem w tle, chociaż sądząc po opieszałości organizatorów i przenoszeniu terminów, to bardziej pasuje pytanie "czy w ogóle" niż "kiedy".
-
Hien
Zależy jakie wino i z jakiej Biedry 
Quitana to klasyka, klasyki się nie odmawia!
Quitana to klasyka, klasyki się nie odmawia!
-
Katiusha
Jak wrócę to zdam relację czy była klasyka czy nie