Do jakiej konkluzji doszli dziś Devotees?
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
-
Katiusha
Ja też i to całkiem niedawno
Poza przelotnym podrywem "hej, też mam taki telefon" na początku, facet pozostał niemy do końca podróży. I nie je.bało od niego, więc duży plus 
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
dejmien
Proszę jak standardy są zaniżane w tych naszych środkach lokomocji. Wystarczy nie je.bać i już się ma plusa u dziewczyny. 
-
Rajca
Nie jebi.ący facet może okazać się problemem 
-
dejmien
Fucktycznie, jedno słowo a wiele znaczeń.
-
Katiusha
Ja tam nie wiem czego Wy oczekujecie od współpasażerów, ale jeśli o mnie chodzi to brak smrodu wystarcza 
Puszki okruszki, czerwone komuszki ;(
-
Rajca
Cóż, przyjdzie czas, że może zmienisz oczekiwania 
-
em.
HuehuehuehueRajca pisze:Nie jebi.ący facet może okazać się problemem
Tak sobie teraz myślę, że gdyby tak podliczyć wszystkie moje bilety pkp z ostatnich kilku lat, to wyszedłby przynajmniej dobry samochód.
gwiazdy...
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Ja zazwyczaj trafiam na rozmowne starsze panie (nie, nie takie jak te, które spotykam w pracy) i rodziców z dziećmi. Nietypowe elementy prawie mi się nie trafiają.dejmien pisze:Czy jest na tym forum ktoś kto kiedykolwiek siedział koło kogoś normalnego w pociągu/autobusie?
-
marecki129
czasami się zdarzało tzn: ten ktoś nie opowiadał historii swego życia, nie czułem co jadł na kolację dnia poprzedniego, nie klął na wszystko i wszystkich, nie miauczał że chce przy oknie i to twarzą do kierunku jazdy, nie zzuwał butów i dzięki temu nie musiałem podziwiać grzyba na paznokciach, itd. ... niestety statystycznie to wychodzi tak 1 na 5, dlatego od pewnego czasu pociskam samochodemdejmien pisze:Czy jest na tym forum ktoś kto kiedykolwiek siedział koło kogoś normalnego w pociągu/autobusie?
-
dejmien
Czemu mnie to nie dziwi.Malkolit pisze:Ja zazwyczaj trafiam na rozmowne starsze panie (nie, nie takie jak te, które spotykam w pracy) i rodziców z dziećmi. Nietypowe elementy prawie mi się nie trafiają.dejmien pisze:Czy jest na tym forum ktoś kto kiedykolwiek siedział koło kogoś normalnego w pociągu/autobusie?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
No, jak ostatnio (3 lata temu gdzieś) jechałem pociągiem, to siedziałem wokół jakichś spox studentek, których na pewno nie określiłbym mianem nienormalnych.dejmien pisze:Czy jest na tym forum ktoś kto kiedykolwiek siedział koło kogoś normalnego w pociągu/autobusie?
Ale to było 3 lata temu, generalnie to ja rzadko podróżuję pociągami, znacznie częściej przemieszczam się za pomocą busów/autobusów, a tam generalnie to jest spokój, poza incydentami typu koleś przewożący żywe kurczaki czy jakiś pijak podpieprzający kasę kierowcy.
Najwięcej zjebów i sępów można napotkać stojąc przed Galerią Krakowską/Empikiem/innym widocznym miejscem, tam to jest porażka, a spróbuj wyciągnąć papierosa, to już nie możesz odczepić się od różnych dziwnych typów.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Siedziales w okół?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Tak się podekscytował, że wszędzie było go pełno... 
-
Malkolit
To jest porażka sama w sobie...mintaj pisze:Galerią Krakowską/
-
Hien
Prog rytmika jest do ogarnięcia, ale na raty 
+ Dev robi zajebiste "badums", ale tylko po suchym kawale
+ Dev robi zajebiste "badums", ale tylko po suchym kawale
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Czemu tak uważasz?Malkolit pisze:To jest porażka sama w sobie...mintaj pisze:Galerią Krakowską/
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Malkolit
Nie lubię tego miejsca, dawno co prawda nie byłem, ale z tego co pamiętam, nie pasował mi ani jego klimat, ani to, co było w środku. Pominę ten szczegół, że kiedyś się zgubiłem w okolicy GK i było dość nieciekawie... Niby niewiele, ale zniechęca.
-
dejmien
Tam nie ma gdzie się zgubić. Dworzec PKP, PKS i Centrum są rzut beretem od Galerii.
-
Hien
Dejm, Ty jesteś Góral to się nie gubisz 
Inni umierają nie mogąc sie wydostać z tego labiryntu!
Inni umierają nie mogąc sie wydostać z tego labiryntu!