Enjoy The Silence
-
Hien
Re: Enjoy The Silence
Miri, chciał zajrzeć, wielu artystów chciało tylko kto by za to zapłacił?
Polska dopiero wychodziła z bidy. Ludzie nie mieliby kasy na bilet w takiej cenie jaka byłaby konieczna, żeby opłacić organizacje takiego koncertu. Dlatego nie mieliśmy Depeche Mode w 1993, dlatego nie mieliśmy Pink Floyd w 1994, dlatego Robert Smith jak przyjechał z The Cure w 1996 to musiał ostro dopłacić żeby koncert się odbył. Takie były realia.
Czechy są małe, ale kasy mają jak lodu. 2 lata temu Praga wyglądała jak centrum Nowego Jorku.
Polska dopiero wychodziła z bidy. Ludzie nie mieliby kasy na bilet w takiej cenie jaka byłaby konieczna, żeby opłacić organizacje takiego koncertu. Dlatego nie mieliśmy Depeche Mode w 1993, dlatego nie mieliśmy Pink Floyd w 1994, dlatego Robert Smith jak przyjechał z The Cure w 1996 to musiał ostro dopłacić żeby koncert się odbył. Takie były realia.
Czechy są małe, ale kasy mają jak lodu. 2 lata temu Praga wyglądała jak centrum Nowego Jorku.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze
. W sumie to w Czechach chyba ogólnie jest pięć razy lepiej niż w Polsce - nikomu nie wadzą (słyszał ktoś w wiadomościach, żeby w Czechach się działo coś złego?) a po upadku komuny oddzielili wcześniejsze wydarzenia grubą krechą i zaczęli od nowa (a w Polsce chyba każdy polityk ma swoją teczkę i osobną komisję śledczą). Makabra... Dzięki, że mnie na to naprowadziłeś. Niby tej najnowszej historii się już uczyłam, ale wiadomo, jak to jest w książkach w gimnazjum - przez 3 lata uczysz się genealogii ludzi, których gryzie obecnie dziesiąte pokolenie robaków, a na wydarzenia mające największy wpływ na teraźniejszość jest poświęcona jedna lekcja (+ jeszcze to, że od obrad Okrągłego Stołu wg. naszego podręcznika już wszystko było cacy)...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No i tu się mylisz. Od ONIP orientuję się dobrze w trasach DM.Czez pisze:No ale poza kilkoma wyjatkami malo kto moze to pamietac. Mowie o Shodanie i Jarim.
Wcześniejsze zaś znam słabiutko, bo jednak trochę mniej mnie interesują.
A mnie bardzo. Świetny klimat. Choć ten przytoczony przez Czeza fragment z koncertu nic a nic mi wersji 04 nie przypomina.Czez pisze:04 jak do tej pory nie przypadlo mi do gustu
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Shodan, myslalem, ze jak sluchasz DM mniej wiecej od tego samego czasu co ja, czyli od ponad 20 lat, to pamietasz takie rzeczy 
Enjoy The Silence
-
Miri
http://www.youtube.com/watch?v=pMfV0sVQ_VU - ta wersja różni się od normalnej, prawda? Jest trochę przerobiona na niższe brzmienie? (pokapowałam się dopiero po wokalu i chcę się upewnić).
-
Czez
Nigdy na to nie zwrocilem uwagi.
Enjoy The Silence
-
Miri
Trochę się przysłuchałam - takiego głosu to Dave nawet podczas Devotionala nie miał, a reszta też brzmi dziwnie - na pewno jest zmieniona wysokość. Intrygowało mnie to od kiedy znalazłam ten link. Kto wie, czy może ciekawiej nawet to nie brzmi... (a'propo dziwnych wersji ETSa - dziś próbowałam grać na doodle'u z googla. Wzór to DJ DK DL DK
Jak się człowiek nudzi na informatyce to nawet coś wymyśli...)
-
Czez
A tak bardziej po polsku:?:
Enjoy The Silence
-
Miri
http://www.google.pl
Klikasz najpierw tą klawiaturkę, a potem w odpowiednim tempie DJ DK DL DK.
Klikasz najpierw tą klawiaturkę, a potem w odpowiednim tempie DJ DK DL DK.
-
dejmien
Po północy to już sobie nie poklika. 
-
Czez
Wrzucilas link na strone startowa gugli 
Enjoy The Silence
-
Hien
ja ciupcia 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Miri
Kurde no, trochę się spóźniłam... Ale trudno...
.
-
Czez
Lezalem i kwiczalem 
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Miri
No patrz, wszędzie szukałam a na oficjalne źródło nie wpadłam...
.
-
Czez
No nawet fajne 
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
Nie chce mi się przewijać stron, więc nie wiem, czy to już tu było wstawiane. Oto i on:
http://www.youtube.com/watch?v=CXaZBdCfrRI (zwróćcie uwagę na Fletcha, jak się "wczuł"
)
http://www.youtube.com/watch?v=CXaZBdCfrRI (zwróćcie uwagę na Fletcha, jak się "wczuł"
-
Miri
Ostatnio sama to znalazłam, bardzo mi się podoba (chociaż jakość z żopy, no ale cóż zrobić...). Trochę głupio, że już tam się nie wejdzie (nawet nie po to, żeby podotykać podeszwami tej samej podłogi co Gahan, ale też żeby rozejrzeć się po mieście itd), ale na to się raczej już nic nie da poradzić.
-
Czez
Freestate, prosze Cie, blagam, zaklinam, wstawiaj opis linka ktorego tu umieszczasz. Ten akurat osobiscie kiedys wstawialem. Nie chodzi o to ze juz bylo, ale szkoda mi marnowac czasu na cos co dobrze znam 
Enjoy The Silence