Martyr
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
-
Młody
Zawsze może być gorzej...devotional pisze:Osobiście uważam, że mogło być gorzej. Ale nie należy narzekać, może jeszcze coś nagrają, i może będzie lepsze ... (chociaż może być już tylko gorzej ;/) .
A tak swoją drogą: mnie się podoba wszystko co wyszło spod rąk Depeszów (mniej lub bardziej, ale się podoba)
-
ester
nooo... ja jeszcze dodam, że lubię ten utworek coraz bardziej i coraz bardziej, obecnie go po prostu uwielbiam. chociaż teledysk za bardzo mnie nie przekonuje...
o tak, ale racja, zawsze może być gorzej........
o tak, ale racja, zawsze może być gorzej........
-
kawoszka
totalna kaszana
brak mi w tym kawałku jakichkolwiek emocji 
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
nie. znosze. 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Każdy psioczy i psioczy , ale ja jeszcze raz napisze , jak przyjdzie co do czego to wszyscy Ci ktorzy teraz nażekają jako pierwsi poderwą tyłki do tańca przy pierwszych dzwiękach "Martyr'a"
To nagranie podoba sie ludziom nawet tym którzy przeważnie wcześniej sceptycznie odnosili sie do tworczości DM i taki chyba był zamiar przy promocii albumu The Best .
To nagranie podoba sie ludziom nawet tym którzy przeważnie wcześniej sceptycznie odnosili sie do tworczości DM i taki chyba był zamiar przy promocii albumu The Best .
-
kawoszka
nigdy_precious_ pisze:Każdy psioczy i psioczy , ale ja jeszcze raz napisze , jak przyjdzie co do czego to wszyscy Ci ktorzy teraz nażekają jako pierwsi poderwą tyłki do tańca przy pierwszych dzwiękach "Martyr'a"![]()
Nawet nie wiedziałabym jak do tego drygać
-
puma
Zgadzam się z tobą.Może nie każdy tak ma ale w wiekszości przypadków tak.Boże jak wy narzekacie na tą piosenke.Jak sama nazwa wskazuje the best off i również ten teledysk jest tak zrobiony pod ta nazwą._precious_ pisze:Każdy psioczy i psioczy , ale ja jeszcze raz napisze , jak przyjdzie co do czego to wszyscy Ci ktorzy teraz nażekają jako pierwsi poderwą tyłki do tańca przy pierwszych dzwiękach "Martyr'a"![]()
-
ester
oj tak_precious_ pisze:Każdy psioczy i psioczy , ale ja jeszcze raz napisze , jak przyjdzie co do czego to wszyscy Ci ktorzy teraz nażekają jako pierwsi poderwą tyłki do tańca przy pierwszych dzwiękach "Martyr'a"![]()
kawoszka pisze:Nawet nie wiedziałabym jak do tego drygać
-
kawoszka
Co w powyższym wzbudziło Twoje tak wielkie zdziwienieester pisze:
kawoszka pisze:Nawet nie wiedziałabym jak do tego drygać![]()
![]()
eee... brak mi słów......
Zawsze uwielbiałam tańczyć na zlotach z prostego względu....że większość kawałków DM to nie dicho i mają klimat
-
ester
uu... tak jakoś po prostu wydało mi się to dziwne... no cóż, nie wiem, jak innych, ale mnie osobiście ten kawałek rusza z miejsca od pierwszych dźwięków
no cóż, widać rzecz względna
no cóż, widać rzecz względna
-
kawoszka
różnica pokoleń

-
ester
skąd ja wiedziałam, że to napiszesz... 
-
Erwartungen
ja jestem starszy od Kawoszki o pokolenie
i stweirdzam że kawałek jest DOBRY a do tańczenia IDEALNY
za to siadam przy przeróżnych 'świetnych' dedofnajtach, ajfillovdach i drimonach
za to siadam przy przeróżnych 'świetnych' dedofnajtach, ajfillovdach i drimonach
-
kawoszka
chłopcy póżniej dojrzewają,więc mimo Twojej POKOLENIOWEJ przewagi ja jestem górąErwartungen pisze:
coś ostatnio prowokujesz,ojjjj prowokujesz...
Dobrze,że przy Barrelu nie siadasz
-
frigid
Zaczynam się przyzwyczajać do tego numeru, chociaż jak ostanio Serek puścił na Afterku po Covenancie, to sie przez pół minuty zastanawiałam co to jest i skąd ja to znam, bo jakoś w domu po przesłuchaniu 3 razy więcej nie ruszyłam. Ale chyba da sie przy tym tańczyć bo ludzie nie siadali, chociaż dla mnie to nadal są popłuczyny "Personal Jesus". Nawiasem mówiąc mają tyle lepszych numerów,że jak na imprze raz poleci "Martyr" to nic się nie stanie, zginie w tłumie. Sprawdzimy to już 18.11 w Łodzi na zlocie.
-
_precious_
Przy "Barrelu" Erw chodzi do kibelkakawoszka pisze:chłopcy póżniej dojrzewają,więc mimo Twojej POKOLENIOWEJ przewagi ja jestem górąErwartungen pisze:
za to siadam przy przeróżnych 'świetnych' dedofnajtach, ajfillovdach i drimonach![]()
coś ostatnio prowokujesz,ojjjj prowokujesz...
Dobrze,że przy Barrelu nie siadasz
-
Erwartungen
masz dowody ?? 
-
kawoszka
pewnie ma 
-
_precious_
No nic nastepnym razem na zlocie cyknie sie fotke
Erw Ty decydujesz w którym temacie ja umieścić