2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)
-
Hien
Re: Warszawa 23 maj 2009
Super, teraz regularnie co 2 strony ktos bedzie to gówno tu wklejał.
Aż boje się zaglądać na forum z kutaskiem.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Ddrummer
- Ulubiony utwór: But Not Tonight
MilczHien pisze:Super, teraz regularnie co 2 strony ktos bedzie to gówno tu wklejał.
-
Hien
Milcz jak do mnie mówisz?
-
Rajca
Ogólnie ten tekst:
(Wiem, wiem, koniec końców Stoperan też chemia).
Hien, milcz jak bekasz
Brzmi tak jakby Dave wrócił po rekonwalescencji po chemioterapiiBanner pisze:Jest to pierwszy koncert Depeche Mode po przerwie spowodowanej chorobą Dave'a Gahana
No, ale koniec końców za co, za to, że robią to co zrobić mieli i za co ludkowie zapłacili? Świat będzie piękny jeśli któregoś dnia, jak skończę jako urzędas, w geodezji i gospodarce przestrzennej, w jakimś urzędzie, a ludzie będą mi dziękować, że po laksie raczyłem im podpis wstawić...Chcemy podziękować...
Hien, milcz jak bekasz
-
Hien
Zamilkne jak bekne i dwa razy pierne pachą
aha i podzękuję oczywiście 
-
Rajca
Ale pierdy to dopiero na Gwardii, zbieraj siły waćpan! I zbieraj metan.
-
Hien
Zbiorę się w sobie i zbiore mączke. A metan też i bezsprzecznie metanol w płynie!
-
Jari
Kur*a nie róbcie wiochy z tymi akcjami i banerkami... Niech chcociaż na tym forum będzie normalnie, a nie zaściankowo i cepeliowo.... Dżizus Kur*a Ja Pier***ę.... Łoł Gahan łozdrowiał, spiewamy, Gahan pomachał - śpiewamy, Gahanowi się wymksneło - zatykamy nosy (i spiewamy oczywiście), Gahan się uśmiechnął (śpiewamy na dwa głosy)... Żenada!
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Dobra, chcieli akcję to mają, chcieli wrzucić tu plakat - wrzucili. Raz i starczy.
Po to mamy forum na phpBB3 żeby korzystać z jego funkcjonalności. Jeśli zobaczycie dubla to naciskacie na ikonę raportowania posta. Moderatorowi będzie wtedy łatwiej usunąć taki zdublowany post i nie spinajcie się już.
Po to mamy forum na phpBB3 żeby korzystać z jego funkcjonalności. Jeśli zobaczycie dubla to naciskacie na ikonę raportowania posta. Moderatorowi będzie wtedy łatwiej usunąć taki zdublowany post i nie spinajcie się już.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Hien, zaczynam sie o Ciebie bac. Sugerowalbym, ze etanol jest bardziej odpowiedni.Hien pisze:Zbiorę się w sobie i zbiore mączke. A metan też i bezsprzecznie metanol w płynie!
Enjoy The Silence
-
Rajca
Pytanie tylko, czy szybciej ściemni się na dworze czy nam w oczach...po metylu 
-
Hien
Znowu zaczynacie? Znowu zaczynacie?

To były rozważania czysto teoretyczne, przeciez i tak Gahan ma sraczke i na Gwardii pojawi się tylko w formie ulotki
To były rozważania czysto teoretyczne, przeciez i tak Gahan ma sraczke i na Gwardii pojawi się tylko w formie ulotki
-
astiz
Za komuny stosowano lewatywę, myślę, że lewatywa może być skuteczna na sraczkę Dejviora 
-
Hien
Tyle, że po lewatywie to sobie Gahan będzie szalał na scenie jak Michael Jackson na zbliżającej się trasie 
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
od poniedziałku nowa odmiana boxu SOTU,oprócz normalnego zestawu rolka papieru toaletowego z loga trasy

Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
A gdzie ja ich tu broniłem? Przecież ja nie mówię, że popieram takie akcje na koncercie. Porównałem tylko do meczu piłkarskiego, żeby pokazać, że tam tysiące ludzi potrafi się dobrze zgrać. Samo okazywanie sympatii zespołowi przez fanów nie uważam za wiochę, ale jeżeli na koncercie ma wyjść kicha, jak wcześniej bywało, to lepiej sobie dać na luz.Jari pisze:Nie ja wywaliłem z porównaniem piłkarskim. Shodan, mam dziwne wrażenie, że nawet jakby ci narobili na wycieraczkę to byś ich bronił i tłumaczył...
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
hahaha, mogli mu dac czerwone kartki, to by skumal i zszedl ze sceny :-PHien pisze:Ale pieprzycieManie sraki macie?
![]()
... Nie mniej z bólem wspominam akcje a Katowic 2006 z tymi durnymi kartkami. Część podniosła, część nie, Gahan zalookał na to i próbował coś zrozumieć ... Zieeeew!
-
Rajca
-
Hien
AAaa, Rajca, dzięki Tobie będe miał dobry humor do końca dnia 
"Depeszu, weź koniecznie!", prawie jak plakat propagandowy PRLu
"Depeszu, weź koniecznie!", prawie jak plakat propagandowy PRLu
-
Rajca
W takich chwilach zawsze mam ochotę odpowiedzieć jak ten tutaj:
http://images43.fotosik.pl/126/afc511f71fef463dmed.jpg