In Chains - magia! Mam dokładnie to samo zdanie co Miri. Wstawka z IWIA pasuje idealnie, klimacik jest, ale na singiel się nie nadaje - zbyt wyrafinowane
BTW - na imprezę idealny!
Jak widać, cuda się zdarzają (patrz: Ja i Exciter). Fajnie, że oba remiksy Ci się podobają.Ja myślę, że może go tylko popsuć.
No wybaczcie ale na pewno go nie poprawił. Depeche Mode zrobiło ten numer poprawnie i remiks jest słabszy, Wilder dopiero pod koniec utworu daje coś bardziej od siebie, wolałbym żeby zrobił ten numer od zera po swojemu.FREE STATE pisze:Haha, wybacz, ale przypomnę Ci, co kiedyś napisałeś: (bez urazy)
FS pisze: Alan zrobi z In Chains arcydzieło. Odpowiedź:Ja myślę, że może go tylko popsuć.
Prawdę mówiąc on chyba nie bardzo ją rozumie bo DM to przede wszystkim Gore a oni dwaj zwykle mieli odmienne koncepcje więc...shodan pisze:No ale kto ma rozumieć muzykę DM jak nie Wilder?
Zgadzam się ze wszystkim. Dla Was to jest nie wiadomo co, ale Wilder ze swoim sprzętem, takie rzeczy robi w 5 minut z palcem w dupie. Słychać, że robił ten remiks na szybko (o czym wspominał). Doskonałe brzmienie, świetny klimat, niestety brak pomysłu.stripped pisze:No wybaczcie ale na pewno go nie poprawił. Depeche Mode zrobiło ten numer poprawnie i remiks jest słabszy, Wilder dopiero pod koniec utworu daje coś bardziej od siebie, wolałbym żeby zrobił ten numer od zera po swojemu.FREE STATE pisze:Haha, wybacz, ale przypomnę Ci, co kiedyś napisałeś: (bez urazy)
FS pisze: Alan zrobi z In Chains arcydzieło. Odpowiedź:Ja myślę, że może go tylko popsuć.
Prawdę mówiąc on chyba nie bardzo ją rozumie bo DM to przede wszystkim Gore a oni dwaj zwykle mieli odmienne koncepcje więc...shodan pisze:No ale kto ma rozumieć muzykę DM jak nie Wilder?
A nie wystarczy, że remix po prostu dobrze brzmi?Hien pisze:Doskonałe brzmienie, świetny klimat, niestety brak pomysłu.
I to mówi ten oto, który pierwszy na tym forum chwalił In Chains, że wreszcie dobra rzecz na SOTU.Jari pisze:nie podoba mi się kompletnie. Może dlatego, że sama piosenka jest syfna i nudna
Co ty mi tu do ludzi przyrównujesz. Piosenka nie może mieć wrednego charakteru.Hien pisze:To tak jak bys powiedział, że wystarczy, że człowiek dobrze wygląda.
Przecież nie biorę. Tylko polemizuję.Hien pisze:Tobie to nie wadzi więc nie bierz tego do siebie.
Akurat Ty nie jesteś w stanie mnie wzburzyć niczym.Hien pisze:Nie rozumiem czemu tak wielu ludzi czytając moje opinie na temat kawałków, burzy się jakbym wpadł im do chaty i nasrał na kanapę.