Singles Madness Bracket
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Panowie, skupmy się na popchnięciu tego turnieju dalej może 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Heaven
No, ja już wiem, że to jest mój ostatni turniej. Jak będę chciał czytać codziennie takie przepychanki co jest większym gównem, to się zarejestruje na jakimś forum o polityce.
No, ja już wiem, że to jest mój ostatni turniej. Jak będę chciał czytać codziennie takie przepychanki co jest większym gównem, to się zarejestruje na jakimś forum o polityce.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Hien, czy naprawdę moja opinia na temat Heaven znaczy, że się obrazisz i to wspaniałe, ostatnie i wyjątkowe forum podzieli los innych forum, czyli totalny niebyt?
-
Hien
Ja się absolutnie nie obrażam, ja po prostu nie mam ochoty czytać tej samej opinii po sto razy
Turnieje mnie znudziły, bo od jakiegoś czasu to konkurs na wylewanie pomyj, a nie o utwory. Trochę szkoda mojego czasu na to, i IMO Waszego też 
-
stripped
Shodan nie chodzi o Twoją opinię nt. Heaven, znamy ją dobrze i ok. Możemy o tym dyskutować bez końca w temacie Delty ale jak będziemy wyciągać te brudy przy każdej kolejnej rundzie każdego turnieju czy ligi to powoli już nudzi i męczy.
-
shodan
Przepraszam koledzy. O ile Wasza decyzja jest uczciwa i tak to czujecie, to przepraszam.
-
stripped
Dla mnie jest, bo tym mają różnic się te turnieje od głosowań by podejmować głosy w ferworze chwili niejako, głosuję na to co mi obecnie najbliższe. Nie szukam usilnie jakiegoś obiektywizmu i nie rozkładam ich na czynniki szukając który jest lepszy. W tym tkwi dla mnie zabawa, również w lidze gdzie zaczynając ją nieraz mam inne sympatie niż gdy ją kończę. Czasem właśnie te różne glosowania przypominają mi o jakichś numerach i uświadamiają że je lubię lub odwrotnie.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Ja to zupełnie traktuję w kategoriach zabawy, rozumiem pewien przesyt, ale sama formuła jest imo na tyle luźna, że naprawdę nie ma co się aż tak tym przejmować. To tylko muzyka i aż muzyka, skoro ją tak rozdrabniamy
Samo klepanie tytułów byłoby dla mnie bez sensu.
W temacie głosowania na to samo... już jak roboty, bez patrzenia czy coś było czy nie
Tu głos na OWILM oczywiście.
W temacie głosowania na to samo... już jak roboty, bez patrzenia czy coś było czy nie
Tu głos na OWILM oczywiście.
-
Hien
Ja nie mam nic przeciwko dyskusji, wręcz nawet wolałbym ją od głosowań, ale z tego co widzę, to wszelkie tematy tego typu umierają (ostatnio temat z połówkami). Inna sprawa, że o ile z Ciebie Dragon można jeszcze wycisnąć jakieś dłuższe uzasadnienie, to np. Melki operuje ostatnio tylko hasłami i to w stylu: gówno, badziewi, dramat, bez jakiejś ciekawszego uzasadnienia. Robią nam się tutaj obrady sejmu Panowie, a jednak to forum stać na więcej niż polskich polityków 
-
Dragon
To fakt, dupa gówno dyskusje to nie bardzo zachęcające do czegoś więcej sprawy. 
Szczególnie, że wcale dyskusja nie potrzebuje też się opierać na jakichś technicznych uwagach itd.. Mnie to się wydaje, że wszystko zaczyna się od wrażenia i opisania go w jakiś ciekawy, osobisty sposób.
Szczególnie, że wcale dyskusja nie potrzebuje też się opierać na jakichś technicznych uwagach itd.. Mnie to się wydaje, że wszystko zaczyna się od wrażenia i opisania go w jakiś ciekawy, osobisty sposób.
-
shodan
Dragon, ja Cię zawsze podziwiałem za totalny spokój i opanowanie w sytuacji, gdy innych ponoszą emocje.
Nie pozwólmy się sobie poobrażać nawzajem. Nie u nas takie rzeczy. Ale Hienku najdroższy, jeżeli po raz setny piszesz, że Martyr to shit, to nie obruszaj się, jak ktoś tym samym epitetem nazwie Heaven.
Nie pozwólmy się sobie poobrażać nawzajem. Nie u nas takie rzeczy. Ale Hienku najdroższy, jeżeli po raz setny piszesz, że Martyr to shit, to nie obruszaj się, jak ktoś tym samym epitetem nazwie Heaven.
-
Hien
Jakoś na samym początku tych zabaw napisałem, że nie będę już komentował złośliwie żadnych utworów i się tego trzymam. Gdybym faktycznie w każdym poście pisał, że Martyr to gówno, to już by dawno te głosowania poszły z dymem.
Żeby nie było, powtórzę, że ja się nie obrażam
Ale po prostu poziom dyskusji spadł w ciągu tygodnia do poziomu rynsztoka, albo jeszcze gorzej, sąsiedniego forum
A my jednak szczycimy się tutaj tym poziomem, którego w innych miejscach brakuje.
Żeby nie było, powtórzę, że ja się nie obrażam
-
shodan
Nie no, nasze forum jest absolutnie unikatowe. Więc przepraszam po raz kolejny. Bo nic mi nie jest droższe niż Wasza przyjaźń.
Ale i tak będę Was obserwował.
Ale i tak będę Was obserwował.
-
Dragon
shodan, ja znajduję inne tematy, w których i przez laptopa mógłbym się wkurzyć, ale generalnie jestem dość spokojny człowiek. Staram się 
Ja też unikam generalnie powtarzania się z jakimiś kwasami nt. wybranych numerów, no bo to trochę rozbija zabawę, jest taka... ekhm... manieryczna, że wiadomo co mniej więcej już każdy powie i jakie będą reakcję. Na to faktycznie szkoda byłoby klepania w klawiaturę.
Spojrzałem przez Hiena na sąsiednie forum i tam dyskusja praktycznie zdechła, ale ktoś usilnie się produkuje w każdym temacie, co śmieszniejsze, w tych niedotyczących DM w ogóle. To już ja jak byłem bardziej dzieciaczkiem wolałem tutaj klepać o DM.
Ja też unikam generalnie powtarzania się z jakimiś kwasami nt. wybranych numerów, no bo to trochę rozbija zabawę, jest taka... ekhm... manieryczna, że wiadomo co mniej więcej już każdy powie i jakie będą reakcję. Na to faktycznie szkoda byłoby klepania w klawiaturę.
Spojrzałem przez Hiena na sąsiednie forum i tam dyskusja praktycznie zdechła, ale ktoś usilnie się produkuje w każdym temacie, co śmieszniejsze, w tych niedotyczących DM w ogóle. To już ja jak byłem bardziej dzieciaczkiem wolałem tutaj klepać o DM.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Nie no, przyznaję, że się nieco zagotowałem, ale, jak mniemam, za chwilę wszystko powinno wrócić do normyHien pisze:08 maja 2021 22:09Heaven
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
World In My Eyes
Enjoy The Silence
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Jak widzicie, ja raczej najmniej pisze. A sa ku temu 2 powody:
Raz, ze brak czasu. Ale podchodze tez do tych glosowan w sposob nazwijmy to punktowy.
Jest glosowanie, wduszam przycisk, kto jest za, kto jest przeciw, kto sie wstrzymal i dziekuje
Ale przede wszystkim wszystko na luzie

Raz, ze brak czasu. Ale podchodze tez do tych glosowan w sposob nazwijmy to punktowy.
Jest glosowanie, wduszam przycisk, kto jest za, kto jest przeciw, kto sie wstrzymal i dziekuje
Ale przede wszystkim wszystko na luzie
Enjoy The Silence
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
No ja też raczej mało piszę, nie wiem, może nie za bardzo potrafię to tak rozłożyć na czynniki pierwsze, przynajmniej często tak mam.
Ta, trzeba do tego podchodzić na luzie, u mnie coś z top10 spokojnie może się okresowo wymienić z czymś nawet z top30 czy top40 i nie widzę w tym problemu, tyle dobrych rzeczy panowie nagrali.
Ta, trzeba do tego podchodzić na luzie, u mnie coś z top10 spokojnie może się okresowo wymienić z czymś nawet z top30 czy top40 i nie widzę w tym problemu, tyle dobrych rzeczy panowie nagrali.
-
stripped
Grupa 6
Only When I Lose Myself 1
World In My Eyes 2
John the Revelator
Heaven 3
Grupa 7
Dream On
A Question Of Lust
Master & Servant