Życzenia dla Devotees
-
szajajaba
Hej, serdeczne życzenia dla JackaDM w dniu jego urodzin (hihi, "oczko" mu sie trafiło) Wielu niezapomnianych koncertów DM i imprez, spełnienia najbardziej nawet nierealnych marzeń i świetnej zabawy urodzinowej 
-
Jacek DM
Spóźnione lecz szczere podziękowania.
:):):):):):):):):)
Nie zauważyłem tego tematu
Nie zauważyłem tego tematu
-
Disease
Najdroższa @ majne Szwester
Jest środek pięknej księżycowej nocy, Ty bawisz z tymtam swoim na imprezie, podczas gdy ja musze Ci tu cos naskrobać od serca
. Gdyby nie Ty, niewątpliwie po wszystkich ostatnich szopkach wylądowałabym albo w pokoju bez klamek albo na detoxie, więc dziękuje Ci za to, że jesteś
. W tym momencie powinnam zyczyc Ci siostry o mniej pogiętej psyche, ale wykopałabym sobie sama grób, więc tego nie zrobię
. W kazdym razie chciałabym, żeby Sisters Xero pozostały always forever jakkolwiek goopio to nie brzmi
. Życzę Ci też...no wiesz, realizacji jesiennych planów z P. (bosz, w co ja sie ubiorę jako swiadkowa
?) i naszych wiosenno-wyjazdowych (oblewamy moja obrone i spadamy z tego pop*** kraju
). I masy tych typowych pierdół, które sie mówi z okazji imienin
. Aha, i miłości, bo kiedy jej nie ma, nie ma absolutnie nic
. I kto to mówi? Cynik w spódnicy... Dziękuję Ci, że wciąż ze mna wytrzymujesz, znosisz fochy, separacje i stany wskazujace na kaftan
, za wszystkie MSG, za Łódź i Shake, za Deczno i wszystkie cudne depy, które jesio przed nami :color: .
When I'm with you baby, I go out of my head
And I just can't get enough, I just can't get enough...

@ Jacku
Spóźnione, ale szczere: wszystkiego naj naj naj i 101 latek

When I'm with you baby, I go out of my head
And I just can't get enough, I just can't get enough...
@ Jacku
-
MagicznaMarta
boszzz, tak pieknie piszesz, a ja to taka zwykla (aczkolwiek Magiczna) Marta, pelna sprzecznosci, to ja ci dziekuje za to ze jestes, bo gdyby nie ty, to pewnie bym teraz gdzies siedziala skulona placzac nad swoim gloopim losem, gdyby nie ty to teraz nie mialabym planow jesiennych w ladna sukieneczke sie ubierzesz,poza tym ladnemu we wszystkim ladnie i z pewnoscia nie mialabym tylu wspanialych wspomnien
a na imprezie tak sie zbetonilam ze pala mala, ale o tym to ci juz opowiem na gadu a nie na publicznym forum (bo wstyd)
a na imprezie tak sie zbetonilam ze pala mala, ale o tym to ci juz opowiem na gadu a nie na publicznym forum (bo wstyd)
-
Disease
Nie przesadzaj @ majne szwester z tymi pochwałami i superlatywami, bo wpadne w narcyzm i rozwine swój pawi ogon
. Wtedy będziesz miała konkurencję
. I fcale nie jesteś zwykła, bo ja tak sądzę, koniec i kropka
. Dopsz będzie, jeszcze wypłyniemy na powierzchnie tego bagna kłamstw, w którym toniemy. Tylko nie wiem kiedy
...
-
szajajaba
Duże pifco dla dzisiejszej urodzinowej depeszki:) 100 latek, DepecheGirl 
-
Iwonka
Przyłaczam się, zajrzyj tu chociaż kiedyś 
-
krzysztofzawadzki
101 lat dla DepecheGirl

-
MagicznaMarta
nie no nie, nie zgadzam sie, to ja jestem mistrzem w zadzieraniu nosaDisease pisze:Nie przesadzaj @ majne szwester z tymi pochwałami i superlatywami, bo wpadne w narcyzm i rozwine swój pawi ogon. Wtedy będziesz miała konkurencję
. I fcale nie jesteś zwykła, bo ja tak sądzę, koniec i kropka
. Dopsz będzie, jeszcze wypłyniemy na powierzchnie tego bagna kłamstw, w którym toniemy. Tylko nie wiem kiedy
...
ani mi sie waz robic konkurencji a z reszta i tak nikt mi w tym nie dorowna
a co do bagna, to wysusze je suszarka...
-
Disease
O kurcze, pochrzaniły mi sie daty
... albo fora
.
Takie są skutki mieszania Martini, piwencjo i nieco gorszej wersji Bols'a Blue
.
Takie są skutki mieszania Martini, piwencjo i nieco gorszej wersji Bols'a Blue
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Tratatata...Jestem pierwsza
Z okazji 19-stych urodzin wszystkiego naj dla pana ADMINA
Spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia szczęścia i pomyślności 
STOOOOOO LAAAAAAAT

Z okazji 19-stych urodzin wszystkiego naj dla pana ADMINA
STOOOOOO LAAAAAAAT

-
SuNsHinE
to aj tez sie przylaczam do zyczen... wszystkiego najlepszego i takie tam.... 
"qrwa cale zycie drugi..."
"qrwa cale zycie drugi..."
-
szajajaba
100 lat, 100 lat... i czego tam szanowny Admin sobie pragnie
Duuuuuże pifco dla Ciebie 
-
MagicznaMarta
boszzz, coz za wazelina ze strony forumowiczek, wyglada na to ze tylko do 24 czekaly zeby sie podlizac adminowi ze pamietaja o jego urodzinach...no coz, ja tam napisze jakies zyczonka jutro...jak sie wyspie
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Magiczna, jak to jest wazeliniarstwo to ty jesz golonki na sniadanie
dzieki wam, to takie mile ze nowi forumowi znajomi pisza cieple slowa
dla was, jestescie cool i pozdrawiam wszystkich (bez srodkowego palca) i wogole
:*:*
a dla forumowczek jeszcze wieksze
;p 
a dla forumowczek jeszcze wieksze
-
Disease
Nasz @ Nocny Mod, ulubiona @ Forumowiczka mojego @ RaV'ika i kąsająca, jak zwykle
, @ maj lov szwester mnie uprzedziły, więc chyba sobie tego nie wybaczę
. Ekhm, nie pozostaje mi zatem nic innego, jak tylko pozostać tą...czwartą (o boszszsz
) i nabazgrać tu to, na co mam ochotę
.
Czasem zdarza mi sie mieć dobry dzień dla ludzików, nawet dla moich exów, a nawet dla tych exów, którzy wykazywali sie wybitna umiejetnoscią zamieniania mnie w kipiący z wściekłości czajniczek
. Skoro jestem dzis taka słodka i kochaniutka, to wykorzystam to, bo pewnie zaraz mi przejdzie i przez długi czas się nie zdarzy
.
Wszechmogący i wszędzie nam panujący @ Adminie
Życzę Ci spełnienia tych dalekosiężnych marzeń, o których kiedys namiętnie rozmawialismy, urzeczywistnienia wszelkich planów, które teraz chodzą Ci po goofce
, prawdziwej, głębokiej, trwałej, rozkosznej miłości, która dorwie Cie wcześniej czy później, o ile jusz Cię nie dorwała
, cudownej kobiety, raczej anielicy niz diablicy, bo przy kolejnej, nie daj Gorze, jesio zawału dostaniesz
, odnalezienia się na studiach i skosztowania ich uroków od kazdej mozliwej strony
.
A tak zupełnie między nami Honey, to uśmiechaj się częściej, zamiast ciągle wystawiać pazurki, bo złość piękności szkodzi, a szkoda by było takiej ślicznej mordki jak Twoja
.
Heh, coś dziś ze mna ewidentnie nie halo, bo plasterek antyseptyczny przypominam
. Czyzbym otrząsała sie z choroby :?
?
Czasem zdarza mi sie mieć dobry dzień dla ludzików, nawet dla moich exów, a nawet dla tych exów, którzy wykazywali sie wybitna umiejetnoscią zamieniania mnie w kipiący z wściekłości czajniczek
Wszechmogący i wszędzie nam panujący @ Adminie
A tak zupełnie między nami Honey, to uśmiechaj się częściej, zamiast ciągle wystawiać pazurki, bo złość piękności szkodzi, a szkoda by było takiej ślicznej mordki jak Twoja
Heh, coś dziś ze mna ewidentnie nie halo, bo plasterek antyseptyczny przypominam
-
MagicznaMarta
tak w woli przypomnienia...jestem wege...to tak gdybys zapomnialSlick pisze:Magiczna, jak to jest wazeliniarstwo to ty jesz golonki na sniadanie![]()
![]()
a dalej sadze ze to czyste wazeliniarstwo
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
to bylo z ironia z mojej str.MagicznaMarta pisze:tak w woli przypomnienia...jestem wege...to tak gdybys zapomnialSlick pisze:Magiczna, jak to jest wazeliniarstwo to ty jesz golonki na sniadanie![]()
![]()
-
MagicznaMarta
to jakos ci ta ironia nie wychodzi moj drogi...ucz sie od Miszcza nad Miszcze
czyli ode mnie
czyli ode mnie