Co męczy Devotees w tym momencie?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Re: Co męczy Devotees w tym momencie?
A ja problemy z matematyką mam gdzieś od połowy pierwszej klasy liceum. Aby było śmieszniej, wcześniej radziłem sobie z nią bez problemów.
W podstawówce i gimnazjum jeździłem na czwórkach. W pierwszej klasie liceum na pierwsze półrocze miałem 2, ale tylko dlatego, że doszłem po 2 miesiącach i nie pisałem paru testów, gdybym je pisał to może bym miał 3. Potem w drugim półroczu coś się zaczęło psuć i zacząłem zbierać jedynki, ledwo co przeszłem do następnej klasy.
W podstawówce i gimnazjum jeździłem na czwórkach. W pierwszej klasie liceum na pierwsze półrocze miałem 2, ale tylko dlatego, że doszłem po 2 miesiącach i nie pisałem paru testów, gdybym je pisał to może bym miał 3. Potem w drugim półroczu coś się zaczęło psuć i zacząłem zbierać jedynki, ledwo co przeszłem do następnej klasy.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
walking
ja też w pierwszej klasie ledwo zdałam przez matmę.
-
Lucza
- Ulubiony utwór: Shake
To widzę nie jestem osamotniona
No cóż, niestety jestem typową humanistką, żadnej matmy, żadnej fizyki, żadnej chemii, jedynie biologię trawię.
-
Rajca
Mnie męczy leń, a piwo samo się nie kupi 
-
walking
ja podobnie.Lucza pisze:To widzę nie jestem osamotnionaNo cóż, niestety jestem typową humanistką, żadnej matmy, żadnej fizyki, żadnej chemii, jedynie biologię trawię.
-
RadioactiveTangerine
Mnie męczy "nieudana randka". Na e-lektoracie z anglika gadałem z nawet ładną dziewczyną. Byłem miły, pomagałem jej jak mogłem. Poprosiłem tylko, by mówiła głośniej gdyż niedosłyszę. Po zajęciach chciałem się z nią umówić na randkę (do pobliskiego kfc by pogadać i postawić coś do jedzenia). Odmówiła mi, wolała pójść do domu. I tak moja w życiu randka została spieprzona
.
-
Lucza
Widocznie nie była warta poświęcenia jej większej uwagi, nie martw się, jeszcze wiele ich będzie.
-
walking
Lucza, ja bym spojrzała z innej strony. Skoro odmówiła miała powód. Po co miałaby np iść i udawać zainteresowaną czy też zadowoloną skoro wiedziała, że jej to totalnie nie leży. To, że odmówiła nie oznacza, że nie była warta uwagi.
-
Lucza
No w sumie racja, a może po prostu była wegetarianką, bo i tak mogło być 
-
RadioactiveTangerine
Nie mówiłem jej, że do KFC ;D
-
walking
na randkę proponuję inny lokal. 
-
Rajca
No właśnie, na przykład McDonald's 
Mnie męczy lewy kapeć na lewej nodze i lewy klapek na prawej, co robić, co robić?!
Mnie męczy lewy kapeć na lewej nodze i lewy klapek na prawej, co robić, co robić?!
-
walking
jechać po nowe kapciochy do Tesco! 
-
Rajca
Znalazłem papucia do pary, za to dziura w skarpetce się napatoczyła 
-
walking
męczy mnie to,że pomimo popołudniowej drzemki nadal odczuwam ogromną potrzebę snu. Nawet nauka mi nie weszła tak mnie morzy, a położyć się spać za wcześnie, szkoda dnia. I tak źle i tak niedobrze.
-
Lucza
Mnie męczy to, że przede mną jeszcze piątek i będę musiała o tej 6:45 marznąć na przystanku w taka pogodę, zanim nadejdzie długo wyczekiwany weekend.
-
walking
mój długo wyczekiwany weekend to weekend z polskim i matmą. ;@
-
Lucza
To u mnie weekend będzie z matmą i biologią, ale się przynajmniej wreszcie wyśpię i nie będę musiała ruszać się z domu.
-
Rajca
Męczą mnie żenujące otrzęsiny pierwszorocznych mojego wydziału... ;/
Ale za to mam od rana weekend!
Ale za to mam od rana weekend!
-
walking
ja w otrzęsiny czy to w gim czy w szkole średniej robiłam sobie po prostu wolne