Co ostatnio kupiłeś/łaś?
-
walking
Re: Co ostatnio kupiles/las?
... kwiaty na pogrzeb kuzyna.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
To biedactwo sie zyciem nie nacieszyl...
Enjoy The Silence
-
walking
no nie. 23 lata, 15 miesięcy po ślubie.
( grał w piłkę na hali, zasłabł i... nie wstał. 
-
Czez
Koszmar. Ale o takich sytuacjach z reguly informuja media, a o tym nie slyszalem.
Enjoy The Silence
-
walking
media nie zawsze wszędzie docierają.
-
Czez
Tak, tylko dziwne ze nikt nie dotarl do nich.
Enjoy The Silence
-
Hien
Codziennie umierają setki osób, media by się zesrały jakby miały pisać o każdym.
Z resztą, zawsze uważałem, że takie sprawy to kwestie intymne, nie zawsze warto iść ze śmiercią w rodzinie, do gazety. Bo o czym tu pisać, mówić, pokazywać?
To taki ekshibicjonizm śmierci, nigdy tego nie zrouzmiem. Jakby klepsydra nie wystarczyła.
Z resztą, zawsze uważałem, że takie sprawy to kwestie intymne, nie zawsze warto iść ze śmiercią w rodzinie, do gazety. Bo o czym tu pisać, mówić, pokazywać?
To taki ekshibicjonizm śmierci, nigdy tego nie zrouzmiem. Jakby klepsydra nie wystarczyła.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
walking
Hien masz po części rację.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
2 tony węgla se fundnąłem.
Teraz mrozy mi nie straszne.
Teraz mrozy mi nie straszne.
-
em.
Wczoraj na TVN24 mówili o babce, której węgla brakło, kasy ponoć też i paliła co się dało-dywan, koce, buty, meble. Wiesz, shodan, w razie czego...;p
gwiazdy...
-
Czez
Hien, masz racje, mowie tu tylko o kwesti absolutnie niecodziennych okolicznosciach smierci.
Shodan, teraz bedziesz mial cieplutko
Shodan, teraz bedziesz mial cieplutko
Enjoy The Silence
-
walking
no ja właśnie rozpaliłam w kominku bo inaczej w domu jest niewyróbka =O
-
Hien
Niecodziennych. Jest autentyczny prazypadek kolesia, który stojąc nago w łazience doznał wyjątkowo niecodziennego wypadku. Coś mu się spięło we flakach i go zgięło w pół, łamiąc przy tym żebra. Do tego koles nadział się na własną fujarę.Czez pisze:Hien, masz racje, mowie tu tylko o kwesti absolutnie niecodziennych okolicznosciach smierci.
Następnie wpadł do wanny pełnej wody. Znaleziono go utopionego, z fujarą w gębie.
Beat it
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
BL Zebub
- Ulubiony utwór: Photographic
Nagrody Darwina trafiaja do lepszych przypadkow ;>Hien pisze:Niecodziennych. Jest autentyczny prazypadek kolesia, który stojąc nago w łazience doznał wyjątkowo niecodziennego wypadku. Coś mu się spięło we flakach i go zgięło w pół, łamiąc przy tym żebra. Do tego koles nadział się na własną fujarę.Czez pisze:Hien, masz racje, mowie tu tylko o kwesti absolutnie niecodziennych okolicznosciach smierci.
Następnie wpadł do wanny pełnej wody. Znaleziono go utopionego, z fujarą w gębie.
Beat it
Moj faworyt; Po pozarze lasu komisja ustalajaca przyczyny pozaru znalazla pletwonurka z akwalungiem, oczywiscie caly byl zjarany. Sekcja i znana przyczyna smierci, rozlegle obrazenia narzadow wewnetrznych. Ktos zamordowal goscia i przytargal go do lasu..., nic z tych rzeczy. Okazalo sie, ze gosc najnormalniej w swiecie nurkowal sobie w pobliskim jeziorze, kiedy nagle helikopter ratowniczy za pomoca podbieraka zabral go razem z kilkoma hektolitrami wody do gaszenia pozaru lasu
Zeby nie bylo ot:

-
Czez
Hien, nie zazdroszcze kolesiowi, ale przypadek jest niebywalej rzadkosci. Tak samo jak Zebuba,przy czym nurek mial po prostu pecha 
Enjoy The Silence
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
czerwone boa. 
-
em.
Była to prześliczna bluzeczka kolory czarnego z dopasowanym czerwonym kwiatuszkiem, coby ten strój ożywić.
Szkoda, że założyłam ją na imprezę, której nie pamięta.
Szkoda, że założyłam ją na imprezę, której nie pamięta.
gwiazdy...
-
Fen.
O bosheBL Zebub pisze:Nagrody Darwina trafiaja do lepszych przypadkow ;>Hien pisze:Niecodziennych. Jest autentyczny prazypadek kolesia, który stojąc nago w łazience doznał wyjątkowo niecodziennego wypadku. Coś mu się spięło we flakach i go zgięło w pół, łamiąc przy tym żebra. Do tego koles nadział się na własną fujarę.Czez pisze:Hien, masz racje, mowie tu tylko o kwesti absolutnie niecodziennych okolicznosciach smierci.
Beat it
Moj faworyt; Po pozarze lasu komisja ustalajaca przyczyny pozaru znalazla pletwonurka z akwalungiem, oczywiscie caly byl zjarany. Sekcja i znana przyczyna smierci, rozlegle obrazenia narzadow wewnetrznych. Ktos zamordowal goscia i przytargal go do lasu..., nic z tych rzeczy. Okazalo sie, ze gosc najnormalniej w swiecie nurkowal sobie w pobliskim jeziorze, kiedy nagle helikopter ratowniczy za pomoca podbieraka zabral go razem z kilkoma hektolitrami wody do gaszenia pozaru lasu
Zeby nie bylo ot:
Andy Warhol miał nawet taką serię swych dzieł, w której ilustrował najdziwniejsze przypadki śmierci podawane w Amerykańskiej prasie
Here's where the fun begins.
-
Rajca
Szampon emolientowy, dla skóry atopowej... nie ma to jak wydać 30 złotych za coś o pojemności małego jogurtu...
-
walking
ale za to może dobra jakość