Piłka Nożna
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ba, nawet cieszy 
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ale ta Kanada na razie pięknie gra!
-
Czez
Tez tak mowie, ale szkoda, ze stracili gola
Enjoy The Silence
-
shodan
Polska przy Kanadzie to prawdziwe dziady. Teraz widać, jak wielkie znaczeniie ma trener.
-
Czez
Dokladnie tak jak mowisz. Ale... my mamy punkt 
Enjoy The Silence
-
shodan
Niebawem się okaże, ile warty ten wymęczony punkt ze średniakiem.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Meksyk to nie są leszcze, regularnie od lat wychodzą z każdej grupy na mundialu, a niektóre mieli naprawdę przewalone. Póki co wolę mieć punkt ze średniakiem po meczu, od którego pękają oczy niż zero po nawet najpiękniejszym widowisku
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
shodan
Ja duuuuużo wyżej cenię przegraną Kanadę z Belgią, niż dziadostwo polskie z jeszcze bardziej dziadowskim Meksykiem.
-
Hien
Tym miłej będę wspominał mistrzostwa z 2018 r. oraz mistrzostwa Europy z 2016, ba, nawet te z 2021.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
Ja Cie rozumie Shodan i mysle podobnie. Akurat oba mecze ogladalem i jesli chodzi o gre, to Kanada chyba grala najladniej ze wszystkich dotychczasowych spotkan. Ale... my mamy punkt 
Enjoy The Silence
-
mintaj
Meksyk jest na 13 miejscu rankingu FIFA, czyli wyższym niż my i ma naprawdę paru niezłych zawodników, jak chociażby Lozano ze świetnego w tym sezonie Napoli, Guardado, zawodników grywających w solidnej lidze holenderskiej czy Ochoę, który może w klubach nie robi szału, ale na mundialach zawsze mu się włącza jakiś god mode - wyciągniesz nam Lewego i w sumie to nie wypadają od nas gorzej na papierze. To plus to o czym pisałem wcześniej sprawia, że jednak nie zaryzykowałbym nazwania ich DZIADAMI
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
-
Hien
Meksyk miał parę dobrych akcji w pierwszej połowie, no i jednak fajnie mieć w cv obronę karnego Lewego. Ale ogólnie nie byli raczej w dyspozycji, bo by na pewnie nie skończyło się remisem.
-
shodan
Wiecie punkt to punkt, ale styl gry nie rokuje żadnych nadziei. Tłumaczą się tym, że przeciwnik wyżej notowany. To co powiecie o Japonii albo Kanadzie? Można przegrać, ja to rozumiem, ale pokażcie cokolwiek. Cokolwiek oprócz postawienia autobusu.
Jak kolejne mecze będą wyglądać podobnie, to nawet w przypadku awansu nie zyskają mojego szacunku.
Jak kolejne mecze będą wyglądać podobnie, to nawet w przypadku awansu nie zyskają mojego szacunku.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Wiem o czym mówisz shodan ale i tak myślę że nikogo nie obchodzi czy zdobędą Twój szacunek albo fanów ale jaki osiągną wynik. Grecy też zostali mistrzami Europy grając na zero z tyłu cały turniej a nikogo nie porwali grą. Sukces to kasa dla związku. Fakt że Polacy zagrali fatalnie i chyba tylko dzięki nieporadności Meksyku nie przegraliśmy, byłem zaskoczony że nas nie rozpykali jak amatorów. U nas jednak pierwsze mecze nigdy nie porywały, jest nadzieja że po tym porażającym spektaklu będzie zimny prysznic i wola walki, choć Arabowie tym bardziej są zmotywowani, wygrana da im wyjście z grupy.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
Zobaczymy. Nasi po największej padace potrafili potem czasami zagrać świetnie z największymi faworytami, więc nigdy nic nie wiadomo.
A Grecy grali defensywnie, ale potrafili przeprowadzać zabójcze ataki i strzelać zwycięskie bramki. No i wygrali finalnie puchar. Jak nasi wygrają puchar, to wybaczę im wszystko.
Dzisiaj z okazji wygranej Japonii z Niemcami od rana leci u mnie Fishmans.
A Grecy grali defensywnie, ale potrafili przeprowadzać zabójcze ataki i strzelać zwycięskie bramki. No i wygrali finalnie puchar. Jak nasi wygrają puchar, to wybaczę im wszystko.
Dzisiaj z okazji wygranej Japonii z Niemcami od rana leci u mnie Fishmans.
-
Hien
Wuja wie jak świętować xD
-
Hien
Trudno mi uwierzyć w to, że Anglia nie potrafiła wlepić żadnej bramki USA.
-
shodan
I dobrze burakom.
-
mintaj
Mnie tam to nie dziwi, mało co jest tak chimeryczne jak reprezentacja Anglii w piłce nożnej
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6
DO WTORKU POŁUDNIA
5/6