Piłka Nożna
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Piłka Nożna
Macie jakieś ulubione reprezentacje w tych MŚ? Bo ja kibicuję Japonii, Ghanie, Senegalowi, USA, Ekwadorowi i przede wszystkim mojej ulubionej Danii.
Niby zawsze jestem za słabszymi zespołami, ale nie kibicuję krajom arabskim. Bo nie.
Niby zawsze jestem za słabszymi zespołami, ale nie kibicuję krajom arabskim. Bo nie.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ja naszym, Duńczykom i Kanadzie, trochę sympatyzuje z Brazylią i Urugwajem, ale im dalej w las, tym pewnie będę miał większe ciężary, by komuś tam sympatyzowac. xD Katar ciężko polubić
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Prawie na pewno nie obejrzę meczu z Arabią Saudyjską
Bo nie mogę 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
To sie zmus 

Ja kibicuje oczywiscie naszym, no i druzynom z krajow, z ktorych mam znajomych. Ale to mudialbhm kibicowac niemal wszystkim. Szczegolnie jednak Senegalowi, Ekwadorowi, Danii. Nie kibicuje bucom Anglikom, Katarczykom i Argentynie. I wcale nie dlatego, ze sa w grupie z nami.
Szczegolne miejsce ma u mnie Chorwacja, jako ze dobrze znam sie z jednym z ich pilkarzy. No a poza tym ostatnio fajnie dokopali angolom
Ja kibicuje oczywiscie naszym, no i druzynom z krajow, z ktorych mam znajomych. Ale to mudialbhm kibicowac niemal wszystkim. Szczegolnie jednak Senegalowi, Ekwadorowi, Danii. Nie kibicuje bucom Anglikom, Katarczykom i Argentynie. I wcale nie dlatego, ze sa w grupie z nami.
Szczegolne miejsce ma u mnie Chorwacja, jako ze dobrze znam sie z jednym z ich pilkarzy. No a poza tym ostatnio fajnie dokopali angolom
Enjoy The Silence
-
mintaj
Mnie to się wydaje, że Melczet ma jakieś obowiązki, które sprawiają, że nie może tego spotkania obejrzeć, ale nwm nie znam się
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Hien
Ten pierwszy gol i potem obroniony karny (prawie dwa strzały, nie ważne, że ten drugi się nie liczył, bo Szczęsny pięknie obronił) dały nam takiego boosta, że aż się dziwię, że nie było 3:0, Lewy potem był na grubym gazie. Aż złapałem zdziwko oglądając statystyki, bo praktycznie pod każdym względem byliśmy słabsi. No i Blachotrapez chyba mecz życia zagrał, brawo.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
No bo jednak wyglądaliśmy słabo, zwłaszcza w pierwszych 30 minutach i gdybym oglądał ten mecz jako neutralny kibic byłbym w szoku, gdyby mi ktoś powiedział, że praktycznie anonimowa drużyna, która na mundialach robi za chłopca do bicia tak dominuje nad drużyną z zawodnikami Juventusu czy tam innej Barcelony. Szczęsny przeszedł do historii i będzie wymieniany jednym tchem obok Tomaszewskiego i Młynarczyka (mam nadzieję, ze ludzkość zapomni o tym wieśniaku Borucu xd), Glik i Krychowiak jednak pokazali, że tej drużynie są niezbędni, świetny był Bereszyński, który robi za zapchajdziurę na kolejnej imprezie, a rośnie na cichego bohatera tego mundialu, łzy wzruszenia Lewego po pierwszej bramce - coś niesamowitego, oby zeszła z niego presja, bo chłop jak mało kto zasługuje na bycie bohaterem na mundialu. Spoko było widzieć dobrze grającego Frankowskiego, bo lubię tego chłopa i uważam go za mocno niedocenianego. Na minus - Bielik i Cash, ten drugi to w ogóle wyglądał jakby go wyciągnięto z jakiejś bandy siepaczy, ale ratuje go udział w akcji bramkowej na 1:0, szkoda też, że Milik nie strzelił tej bramki, bo czasem to mi się serio wydaje, że na chłopa ktoś klątwę rzucił po 2016 roku. xD
Póki co podchodzę więc do meczu z Argentyną z lekką dozą optymizmu, tu jeszcze dużo się może wydarzyć, my gramy straszny piach, ale jednocześnie wyniki się bronią i sytuacja w grupie układa się dobrze, ale o niej to nie ma co pisać przed meczem Meksyku z Argentyną.
Póki co podchodzę więc do meczu z Argentyną z lekką dozą optymizmu, tu jeszcze dużo się może wydarzyć, my gramy straszny piach, ale jednocześnie wyniki się bronią i sytuacja w grupie układa się dobrze, ale o niej to nie ma co pisać przed meczem Meksyku z Argentyną.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Czez
Oby latynosi zremisowali, to by bylo najlepsze dla nas.
Enjoy The Silence
-
shodan
Po padaczce z Meksykiem to był całkiem dobry mecz. Kij z tym, że nie przeważaliśmy, skoro nasze ataki jednak były dosyć liczne i bardzo groźne. I o to chodzi, żeby stwarzać sytuacje bramkowe. No i cieszy mnie gol Lewego. Należał mu się jak mało komu.
Z Argentyną wcale nie musimy przegrać. Zobaczymy zresztą, co pokażą w meczu z Meksykiem.
Z Argentyną wcale nie musimy przegrać. Zobaczymy zresztą, co pokażą w meczu z Meksykiem.
-
Czez
No i jest goraco. Z naszej grupy moga jeszcze awansowac wszyscy.
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Znając nasze szczęście i tak to roztrwonimy xd
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
No to się Japończycy sfrajerzyli. 
-
Hien
Jeszcze mają szansę.
-
Czez
Co sie wyrabia w meczu Belgii z Marokiem 
Enjoy The Silence
-
Hien
Reprezentacja Kanady taka trochę z Bełchatowa.
-
shodan
Nie mają niestety obrony zupełnie. Bo z przodu potrafią grać.
-
mintaj
No z przodu mają przekocurów, ale to totalnie młody i niezdyscyplinowany zespół. Szkoda ich trochę, ale mam nadzieję, że na mundialu u siebie się rozkręcą
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Ke?
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Czez
Cieszyliscie sie kiedys z powodu gola strzelonego przez Arabie Saudyjska?
Enjoy The Silence
-
mintaj
Nie, ale myślałem, że będę czuł się jednak trochę lepiej z pierwszym awansem do fazy pucharowej na mundialu za mojego żywota xD
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA