Co fajnego Wam się dzisiaj przytrafiło?
-
dejmien
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
W gry gramy zawsze w gronie większym niż 2 osoby.
Dzisiaj kuzyn, jako że zna się na rzeczy, połączył mi lapka z kompem w sieć wewnętrzną i pograliśmy w trybie multi player w Call of Duty....1!!! Ja sam nie potrafiłem tego odpowiednio skonfigurować, bo wciąż były jakieś problemy nie do przeskoczenia dla laika jak ja. Ale kuzyn pokombinował i dał radę.
Co za świetna rozrywka to była! Będziemy z synkiem nie raz pociskać.
Dzisiaj kuzyn, jako że zna się na rzeczy, połączył mi lapka z kompem w sieć wewnętrzną i pograliśmy w trybie multi player w Call of Duty....1!!! Ja sam nie potrafiłem tego odpowiednio skonfigurować, bo wciąż były jakieś problemy nie do przeskoczenia dla laika jak ja. Ale kuzyn pokombinował i dał radę.
Co za świetna rozrywka to była! Będziemy z synkiem nie raz pociskać.
-
dejmien
Też bym pograł z tatą. On lubi, ale nie potrafi. 
-
shodan
Mój tata ma 74 lata i aż się trzęsie do grania. Mój wujek ma 79 lat i trzęsie się jeszcze bardziej. Kocham i uwielbiam ich towarzystwo. Gramy razem od kiedy pamiętam.
Ale wciąż drżę - z uwagi na ich wiek i stan zdrowia - co to będzie, jak ich w końcu zabraknie. Pozostaną mi tylko piękne wspomnienia i kartki z wynikami, które jako człowiek potwornie sentymentalny od paru lat zbieram i kolekcjonuję. A żeby mieć kiedyś pamiątkę po nich.
Ale wciąż drżę - z uwagi na ich wiek i stan zdrowia - co to będzie, jak ich w końcu zabraknie. Pozostaną mi tylko piękne wspomnienia i kartki z wynikami, które jako człowiek potwornie sentymentalny od paru lat zbieram i kolekcjonuję. A żeby mieć kiedyś pamiątkę po nich.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Super zacnie Shodan. Takie spedzanie czasu to ja tez bardzo lubie. A propo gry w karty to kiedy tylko moge gram w Baske". Bez napitku procentowego chyba jeszcze nie gralem
Nawet bywam na turniejach.
No a propo picia, to w ostatnim tygpdniu na wakacjach ze znajomymi codziennie w rure do ok 2 w nocy, a rano najpozniej o 8 gotowi do wyjazdu w dalsza trase do kolejnych miejsc. Okazuje sie, ze zdrowie jeszcze jest
No wlasnie, co mi sie przydarzylo w ostatnim tygodiu... wakacje w Szkocji ze znajomymi. Zachaczylismy tez o Walie. Weszlismy m.in do miejsca gdzie krecili teledysk do ETS, wiadukt znany z Harry Pottera, zamki, puby... a propo, w jednym pubie zrobilismy takie wrazenie, ze az dostalismy pokale na pamiatke
No a propo picia, to w ostatnim tygpdniu na wakacjach ze znajomymi codziennie w rure do ok 2 w nocy, a rano najpozniej o 8 gotowi do wyjazdu w dalsza trase do kolejnych miejsc. Okazuje sie, ze zdrowie jeszcze jest
No wlasnie, co mi sie przydarzylo w ostatnim tygodiu... wakacje w Szkocji ze znajomymi. Zachaczylismy tez o Walie. Weszlismy m.in do miejsca gdzie krecili teledysk do ETS, wiadukt znany z Harry Pottera, zamki, puby... a propo, w jednym pubie zrobilismy takie wrazenie, ze az dostalismy pokale na pamiatke
Enjoy The Silence
-
Hien
Mieliście boomboxa z Enjoyem?Czez pisze:31 maja 2021 14:49a propo, w jednym pubie zrobilismy takie wrazenie, ze az dostalismy pokale na pamiatke![]()
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Widziałem zdjęcia Czez. I szczerze zazdroszczę. Co za widoki!
Wyjazd do GB, a szczególnie do Szkocji, to obok Norwegii moje największe marzenie.

Wyjazd do GB, a szczególnie do Szkocji, to obok Norwegii moje największe marzenie.
-
Czez
Nie. Ale to dluzsza historia. Moze kiedys bedzie czas opowiedziec. Inna ciekawostka jest numer telefonu do pewnej brazylijki mieszkajacej w okolicach Stirling
Enjoy The Silence
-
Czez
Shodan, Polska tez jest piekna 

Enjoy The Silence
-
Hien
Ten to pożyjeCzez pisze:31 maja 2021 15:18Nie. Ale to dluzsza historia. Moze kiedys bedzie czas opowiedziec. Inna ciekawostka jest numer telefonu do pewnej brazylijki mieszkajacej w okolicach Stirling![]()
-
dejmien
Czez, a potwora z Loch Ness nie spotkałeś jeszcze? 
Ja, będąc kiedyś na wycieczce w Irlandii, miałem okazję odwiedzić pole, na którym kręcono bitwę z filmu Braveheart.
Ja, będąc kiedyś na wycieczce w Irlandii, miałem okazję odwiedzić pole, na którym kręcono bitwę z filmu Braveheart.
-
Czez
Do Irlandii jakos jeszcze nie trafilem. Ale za to Szkocje mam dobrze opanowana. I miejsca znane z filmow w Szkocji tez, jak np Harry Potter czy James Bond i inne.
A Nessie sie mnie boi

A Nessie sie mnie boi
Enjoy The Silence
-
Hien
Co widziałeś z bondowych rzeczy?
-
Czez
Tym razem tam nie jechalismy, sle bylem m.in w Glencoe, gdzie byl krecony Skyfall
Enjoy The Silence
-
Czez
W Glencoe zreszta wiele filmow bylo kreconych, w rym wspomniane wczesniej Braveheart.
Enjoy The Silence
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Byłem dzisiaj w teatrze i bawiłem się przednio. Świetny rozrywkowy spektakl nt. wokół Eurowizji. Świetne granie Polpo Motel.
-
Czez
Brawo Dragon 
Enjoy The Silence
-
Czez
Jestem na kolejnej wycieczce w Szkocji. Wchodze do hotelu, w okolicach Dundee... a mam koszulke DM na sobie, to pani recepcjonistka na powitanie pyta czy jestem fanem DM, po czym pojawia sie wlasciciel hotelu i mowi do mnie, ze ja po prostu ... just cant get enough. Okazalo sie, ze jest fanem Celticu. Teraz siedzimy w barze, popijamy zacne piwko, a w tle muza DM 
Enjoy The Silence
-
dejmien
A wydawać by się mogło, że dla Brytoli DM to wciąż biała plama na muzycznej mapie, a tu taki Czez obala mit empirycznie.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Dzisiaj kolejna wizyta w teatrze w dobrym, znajomym gronie. No i sam spektakl lepiej podpasował niż poprzednio, choć sam tekst (spektakl oparty na Żeglarzu Szaniawskiego) lekko trąci myszką.