Depeche Mode tu i tam
-
Erwartungen
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
mam ten kawałek od pewnego czasu, a że od takiego rodzaju muzyki nie stronię, to bardzo mi się podoba. choć samej grupy infernal do tej pory nie trawiłam 
-
Arashy
- Ulubiony utwór: ETS
nie lubie takiego wykorzystywania 
przerabiania tez nie lubie
ale fajnie jest siedziec w klubie, w ktorym DM bez wyraznej prośby Ci nie puszczą i sluchac sobie ulubionych motywow, gdy nagle leca z glosnikow...
a swoja drogą w Krakowie [pewnie w innych miastach tez] jeździ autobus mpk linii 101. żeby było zabawnie: dojeżdża dokłądnei w miejsce skad pochodzi moja rodzina ze strony Mamy. w sumie to chyba tylko on tam jeździ.
znowu twierdzę, że DM to moje przeznaczenie
przerabiania tez nie lubie
ale fajnie jest siedziec w klubie, w ktorym DM bez wyraznej prośby Ci nie puszczą i sluchac sobie ulubionych motywow, gdy nagle leca z glosnikow...
a swoja drogą w Krakowie [pewnie w innych miastach tez] jeździ autobus mpk linii 101. żeby było zabawnie: dojeżdża dokłądnei w miejsce skad pochodzi moja rodzina ze strony Mamy. w sumie to chyba tylko on tam jeździ.
znowu twierdzę, że DM to moje przeznaczenie
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Wracając do tematu to na składance 25-cio lecia trójkowej listy przebojów Marka Niedźwieckiego "2002" utworem otwierającym jest "Freelove"
Dla ścisłości to już szosty kawałek DM który znalazł sie na kolejnej skladance, pozostałe utwory to:
"1987" - Strangelove
"1990" - Enjoy The Silence
"1993" - Walking In My Shoes
"1997" - It's No Good
"1998" - Only When I Lose Myself
Dla ścisłości to już szosty kawałek DM który znalazł sie na kolejnej skladance, pozostałe utwory to:
"1987" - Strangelove
"1990" - Enjoy The Silence
"1993" - Walking In My Shoes
"1997" - It's No Good
"1998" - Only When I Lose Myself
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
moja mama oglądała wczoraj jakiś serial kryminalny na kanale AXN, chyba "Kryminalne zagadki Las Vegas" i mnie zawołała bo leciało "Precious" 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Erwartungen
ja prawie nie oglądam telewizji, więc być może określenie "nowy" będzie dla innych wręcz śmieszne, ale wg mnie NOWY jingiel zapowiadający reklamy (w telewizji publicznej), przez ułamek sekundy na początku brzmi jak mercy in you
-
słuchacz
a ja dzis w radiu bis słyszałam jakieś coś o graficiarzach (krótki reportaż) i podkład z john the relavetor leciał, redaktorka nie powiedziała, ale moze Ci graficiarze robili grafiti DM?? 
-
Princess
- Ulubiony utwór: People are people
dzien dobry wszystkim! a ja tu jak taka swiezynka sobie wyskocze
wiec ja z kolei za kazdym razem, kiedy jestem w pracy slysze przynajmniej jeden utwor DM lecacy w radio. Moze niczego dziwnego by w tym nie bylo,poza tym, ze to irlandzka stacja radiowa, a tu niestety dm nie cieszy sie duza popularnoscia.
Aha! I moj szef ma na imie Dave! Ciekawie jest tak zwracac sie do niego: "Hi, Dave! How are ya?!"

wiec ja z kolei za kazdym razem, kiedy jestem w pracy slysze przynajmniej jeden utwor DM lecacy w radio. Moze niczego dziwnego by w tym nie bylo,poza tym, ze to irlandzka stacja radiowa, a tu niestety dm nie cieszy sie duza popularnoscia.
Aha! I moj szef ma na imie Dave! Ciekawie jest tak zwracac sie do niego: "Hi, Dave! How are ya?!"
-
ruth
ja dzisiaj bedąc u zegarmistrza usłyszałam "People are people" (radio złote przeboje)
to od razu nawet innych się w kolejce przepuściło
-
słuchacz
Przez kilka lat słuchałam złotych przebojów i nigdy nie słyszałam DM 
Własnie w teleekspresie było cos o jakimś zespole (inferno?) i Marek Sierocki mówił ze w ich nowym przeboju (
) wykorzystany został podkład ze Strangelove (nie wiem czy dobry temat wybrałam do napisania tego postu
)
Własnie w teleekspresie było cos o jakimś zespole (inferno?) i Marek Sierocki mówił ze w ich nowym przeboju (
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
milo sie robi jak gdzies w radio, w srodku dnia, w zalewie szmiry nagle poleci "Enjoy the silence"
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
_precious_
Jak kiedyś gdzieś pisałem zakupiłem sobie na moje auto naklejke depeche mode, ale nie o mnie chce napisać. Jakiś tydzień temu moja żona wróciła z pracy i oznajmiła, że na ulicy Katowic widziała białego fiata Panda z podobną nakleiką z tyłu, rejstracja WE (ileśtam). Stwierdziła, że to napewno ktoś z forum. No właśnie czy to ktoś z naszego forum, przyznać się szybciutko.

-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
W ramach "Twoja muzyka - Twoja lista" na miejscu 15-tym właśnie leci Walking In My Shoes na VH1.
-
_precious_
Racja racja też oglądam 
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
ja też chcę kablówkę 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ja bym rzekł - "chcę znowu MTV Classic a nie VH1". 
-
stripped
Walking in My Shoes na miejscu nr 15 listy, ale było też Enjoy The Silence na 23
depeszowo dzisiaj na liście jak rzadko kiedy 
-
kuchnia
Kilka godzin temu przeleciało mi Behind The Wheel Na VH1
-
stripped
Widziałem ten klip może ze 2, 3 razy w życiu i jedyne co pamiętam to to że go uwielbiam