Problemy / pytania
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Nie wiem jak Ty ale ja za swoją kolekcje płyt Depeche Mode zaplaciłem swoimi pieniążkami i tak to jest w większości.
Dzielimy się z tymi z ktorymi uważamy to zastosowne .
Dzielimy się z tymi z ktorymi uważamy to zastosowne .
-
Bartini
To może gwoli ścisłości, jeszcze raz powtórzę, dla niekumatych.
Dział Resources jest dostępny tylko dla zaufanych, tako, że kiedyś mieliśmy bardzo miłego kolesia, który pokasował wszystko co udostępniałem (koncerty i remixy DM), po czym podszywając się pod innego forumowicza, obraził mnie.
Druga sprawa to fakt, że nie jesteśmy jakąś bazą linków, czy hubem dc++, żeby rzucać plikami na prawo i lewo.
Trzecia sprawa, to fakt, którego nikt z nas nie kryje, że te zasoby są dostępne dla osób, które choć trochę się angażują na forum. Jest to swojego rodzaju "nagroda", za tworzenie swoistej społeczności.
A teraz naprawdę ucinam ten temat, jeżeli jeszcze raz się pojawi takie pytanie, to po prostu będę kasował takie posty.
Dziękuję i pozdrawiam.
Dział Resources jest dostępny tylko dla zaufanych, tako, że kiedyś mieliśmy bardzo miłego kolesia, który pokasował wszystko co udostępniałem (koncerty i remixy DM), po czym podszywając się pod innego forumowicza, obraził mnie.
Druga sprawa to fakt, że nie jesteśmy jakąś bazą linków, czy hubem dc++, żeby rzucać plikami na prawo i lewo.
Trzecia sprawa, to fakt, którego nikt z nas nie kryje, że te zasoby są dostępne dla osób, które choć trochę się angażują na forum. Jest to swojego rodzaju "nagroda", za tworzenie swoistej społeczności.
A teraz naprawdę ucinam ten temat, jeżeli jeszcze raz się pojawi takie pytanie, to po prostu będę kasował takie posty.
Dziękuję i pozdrawiam.
-
satelitka
- Ulubiony utwór: I Feel You
Dlaczego jak chcę wejść w toppic "Czego teraz słuchasz? "pojawia mi sie komunikat - nie istnieją żadne posty dla tego tematu?
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Jest to efekt uboczny przenosin forum, które miały ostatnio miejsce. Ten komunikat pojawia się przy wejściu na ostatnią stronę tematu. Wejdź na którąkolwiek stronę z tego topiku (tylko nie ostatnia), napisz posta a ten się pojawi prawidłowo. 
Ów błąd pojawia się co 20 postów (czyli raz na każdą stronę danego tematu). Jak wrócę do domu to to naprawię.
Ów błąd pojawia się co 20 postów (czyli raz na każdą stronę danego tematu). Jak wrócę do domu to to naprawię.
-
Młody
Uruchom 77 strone, bo na następnej nie ma po prostu jeszcze żadnych postów i dlatego 
edit: wybacz Slick, jak pisałem to twojego jeszcze nie było. A i ja sobie troche sprawe wyjaśniłem o co chodzi dokładnie
edit: wybacz Slick, jak pisałem to twojego jeszcze nie było. A i ja sobie troche sprawe wyjaśniłem o co chodzi dokładnie
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
Dlaczego w Kulturze topik Jaki film teraz ogladasz? nie jest tematem przyklejonym, a Jaka ksiazke teraz czytasz? juz jest?
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
To jest dość proste pytanie, ale główkuj główkuj 
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
nie pomyslalam
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
Disease
Albo jestem ślepa, albo nie potrafie czytać, albo jedno i drugie
.
Anyway, zastanawia mnie, dlaczego z działu Fotki devotees zniknęło jedno całkiem smaczne zdjęcie (które notabene dostałam w prezencie
), a komentarze do niego wcięło w kosmos
? Odpowie mi ktoś @ slick
?
Anyway, zastanawia mnie, dlaczego z działu Fotki devotees zniknęło jedno całkiem smaczne zdjęcie (które notabene dostałam w prezencie
-
slick
Nie mam pojęcia. 
-
Disease
Puszek okruszek kłamczuszek
.
Juz sie przyzwyczaiłam, że moje posty znikają bez śladu, ale w komentarzach magiczna trójca w składzie: ja, @ Bartini i @ Precelek wylała wiadro lukru na Twoją cześć z wielką pompą i rozkoszą
. Ależ Ty nas nie doceniasz
.
A powody, których mogę się jedynie domyślać, wcale nie wydają mi sie przekonujące
.
// Bartini to co najwyżej wylał na mnie Kelerisa albo Komandosa, już nie pamiętam…
Juz sie przyzwyczaiłam, że moje posty znikają bez śladu, ale w komentarzach magiczna trójca w składzie: ja, @ Bartini i @ Precelek wylała wiadro lukru na Twoją cześć z wielką pompą i rozkoszą
A powody, których mogę się jedynie domyślać, wcale nie wydają mi sie przekonujące
// Bartini to co najwyżej wylał na mnie Kelerisa albo Komandosa, już nie pamiętam…
-
SandiDM
A dlaczego w avatarze musi byc zdj w formacie PNG?? Ja mam JPG i nie umiem tego zmienic
Jak mam to zrobic??
Jestem tu nowa tak wogóle, witam wszystkich
Jak mam to zrobic??
Jestem tu nowa tak wogóle, witam wszystkich
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Otwierasz avatar w paincie, klikasz plik==>zapisz jako, na dole okienka pojawi Ci się opcja "zapisz jako typ". Zjeżdżasz na sam dół i zobaczysz format png*.
Jak już to zapiszesz, wchodzisz na http://www.imageshack.us i załączasz obrazek na serwer. Kopiujesz link "direct link to the image" i wklejasz w swoim profilu.
Jeśli moja instrukcja za bardzo skomplikowana, wyślij mi avatar poprzez prywatną wiadomość, a ja go wstawię w panelu admina.
I witamy na forum
Jak już to zapiszesz, wchodzisz na http://www.imageshack.us i załączasz obrazek na serwer. Kopiujesz link "direct link to the image" i wklejasz w swoim profilu.
Jeśli moja instrukcja za bardzo skomplikowana, wyślij mi avatar poprzez prywatną wiadomość, a ja go wstawię w panelu admina.
I witamy na forum
-
SandiDM
dziekuje Ci bardzo

-
Młody
Takie małe pytanko: czy wam też sypie się Mozilla kiedy siedzicie na forum (znaczy się forum działa dobrze, ale przeglądarka się sypie, kaszanią się czcionki itp.). Problem mam tylko z Devotees, więc wina przeglądarki chyba odpada?
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Mi się absolutnie nic nie sypie, a też używam Mozilli.
-
Młody
No właśnie problem jest z tym, że tylko ta stronka i tylko na mozilli mi się sypie. Ale problem i tak jest do obejścia. Chciałem tylko wiedzieć czy inni też mają problem z tym czy tylko ja. 
-
slick
Działam tylko na Mozilli i to ona ma priorytet jeśli coś robię na stronie / forum. To do tej przeglądarki zawsze dostosowuję i poprawiam kod forum. Wszystko musi śmigać i wnioskuję o to abyś nacisnął u siebie CTRL + SHIFT + DELETE i wykonał to co się wyświetli. Ewentualnie przeinstaluj liska. Powinno pomóc.
-
falco
- Ulubiony utwór: Sister Of Night
U mnie lisek też bez zarzutu. Ja też robie strony zawsze pod liska bo IE śmierdzi