Piłka Nożna
-
Erwartungen
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
a kto to jest Seweryn Gancarczyk? Albo Paweł Brożek? Argument żeby nie brać Frankowskiego "bo nie strzelił od pół roku gola" jest co najmniej idiotyczny... A kto nam zapewnił awans? Albo Gorawski..cały sezon leczył kontuzję...a na mundial jedzie. Janas rzecz jasna nie zapomniał wziąć swojego drewnianego pupilka. Idę o każde pieniądze, że nie wyjdziemy z grupy - bo jak wyjśc z taką banda nieudaczników i trenerem przychlastem.
-
MontanaDM
Garncarczyk jest młodym polskim talentem. Janas napewno go nie wystawi odrazu tylko weźmie i pokaże chłopakowi jak się gra przeciw najlepszym. Chłopak nabędzie doświadczenia i na eliminacje EURO 2008 będzie jak znalazł. Co do Gorawskiego to chłopak naprawdę dobrze gra w piłce, przed kontuzją był w dobrej formie i jestem kompletnym profesjonalistą. Paweł Brożek jest kolejną nadzieją polskiej piłki. W Wiśle Kraków idealnie zastępuje role Maćka Żurawskiego. Jeśli chodzi o drewnianego pupilka to czuję że masz na myśli Rasiaka. Zobacz co ten chłopak pokazał w meczu towarzyskim. Mało jest napastników którzy potrafią ładnie i celnie uderzyć z 35 metra.
PS: Poza tym co ty możesz wiedzieć o piłce nożnej? Przecież jesteś kobietą.
PS: Poza tym co ty możesz wiedzieć o piłce nożnej? Przecież jesteś kobietą.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
No i co z tego, że jestem kobietą?
Tyle kasy, co juz wygrałam w zakładach piłkarskich to mało, który facet zgarnął 
A w meczu z Wyspami Owczymi to i Bolek i Lolek by strzelili z 50 metrów.
A w meczu z Wyspami Owczymi to i Bolek i Lolek by strzelili z 50 metrów.
-
MontanaDM
Dobra, niech wypowiedzą się inni.
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
No akurat Paweł Brożek to jest asior, takiego napastnika juz dawno nie mielismy - po prostu wpada w pole karne i robi demolke - dla mnie Paweł Brożek na mistrzostwach to jedyne miłe zaskoczenie.EveS pisze:a kto to jest Seweryn Gancarczyk? Albo Paweł Brożek?
Najwiekszy debilizm, którego dokonał Janas to powołanie Mariusza Lewandowskiego zamiast Tomasza Kłosa - po prostu brak mi słów
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
wybaczcie ten offtop, ale.....

MontanaDM pisze:PS: Poza tym co ty możesz wiedzieć o piłce nożnej? Przecież jesteś kobietą.
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
MontanaDM
z czegp tak polewasz kochanie?
-
Erwartungen
- pomyśl co napisałeś. Ty chyba nie masz poczucia czym są Mistrzostwa Świata... Gahan wyrobi się w Depeche Mode, nabierze głosu, wtedy w Kombi będzie jak znalazł.MontanaDM pisze:Chłopak nabędzie doświadczenia i na eliminacje EURO 2008 będzie jak znalazł.
ale powiedzmy, że czytałem uważnie Twojego posta dopóki nie zacząłeś chwalić Rasiaka
no to akurat nie jest argument. Iwona wygrała bogucicką ligę obstawiania kolejnych meczy MŚ 2002Eves pisze:No i co z tego, że jestem kobietą? Tyle kasy, co juz wygrałam w zakładach piłkarskich to mało, który facet zgarnął
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
montana, twoim kochaniem to ja nie bylam, nie jestem i nigdy nie bede, wiec prosze ciebie o to, zebys tak sie do mnie nie zwracal 
polew z tego co napisales o kobietach i pilce noznej oczywiscie
polew z tego co napisales o kobietach i pilce noznej oczywiscie
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
pimpf_101
W ogóle kobiety to tylko zagazować!!!!
Jest Erwart a on jest ładny, dla niego warto zmienić orientację
----------------------------
A co do Brożka - z Gillesem mamy zgodne zdanie na jego temat. To jest po prostu młody rzeźnik - szybki, niezły technicznie, z kopytem.
Imponuje mi jego pewność siebie. Nie boi się pojedynków jeden na jeden. Mam nadzieje, że Janas wpusci go już w pierwszym meczu na MŚ i od tej pory Brożek bedzie grał w pierwszym składzie obok Żurawia. Don Rasialdo i Jeleń będą zmiennikami.
Jest Erwart a on jest ładny, dla niego warto zmienić orientację
----------------------------
A co do Brożka - z Gillesem mamy zgodne zdanie na jego temat. To jest po prostu młody rzeźnik - szybki, niezły technicznie, z kopytem.
Imponuje mi jego pewność siebie. Nie boi się pojedynków jeden na jeden. Mam nadzieje, że Janas wpusci go już w pierwszym meczu na MŚ i od tej pory Brożek bedzie grał w pierwszym składzie obok Żurawia. Don Rasialdo i Jeleń będą zmiennikami.
-
MontanaDM
Zobaczymy jak się będą chłopaki prezentować na mundialu a dopiero później będziemy psy i koty wieszać.
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
Nawet jeśli Polska wygra mistrzostwa to Janas nadal będzie według mnie daremnym trenerem. Za Engela było widać, że jest określona jakaś taktyka i im dłużej grali tym większą mądrość gry można było dostrzec. W reprezentacji Janasa jest po prostu chaos. Każdy mecz, w zależności od zawodników grających, wygląda inaczej. Jeśli w meczu nie gra żaden zawodnik z pomysłem na grę to polska nie ma szans wygrać bo nikt nie wie co ma robić dokładnie na boisku.
-
kawoszka
Amen
Czekam na Mundial
Czekam na Mundial
-
DT
teraz juz podchodze do tych mistrzostw z dystansem zadnych przypuszczen nadzieji itp. po prostu co bedzie to bedzie
jak byly w korei mistrzostwa to troche sobie obiecywalem po chlopakach i nic z tego nie wyszlo
jak byly w korei mistrzostwa to troche sobie obiecywalem po chlopakach i nic z tego nie wyszlo
fu..'em and their law
-
DT
Kazimierz Górski nie żyje.
fu..'em and their law
-
kawoszka
Właśnie to samo chciałam napisać,poza tym....brak mi słów

-
MontanaDM
Niech go Pan Bóg w niebie wynagrodzi.
-