Piłka Nożna

Awatar użytkownika
Erwartungen

Post 16 maja 2006 14:12

problem w tym, że Frankowski bez formy wkręca w ziemię beznadziejne drewno i wielu innych. A on się uparł żeby go nie brać/nie wystawiać. Frakowski musi harować jak wół, grać w klubie, żebv Janas go z łaski powołał, a inni wystarczy że są zdrowi i ładni (Rasiak)
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 16 maja 2006 15:48

a kto to jest Seweryn Gancarczyk? Albo Paweł Brożek? Argument żeby nie brać Frankowskiego "bo nie strzelił od pół roku gola" jest co najmniej idiotyczny... A kto nam zapewnił awans? Albo Gorawski..cały sezon leczył kontuzję...a na mundial jedzie. Janas rzecz jasna nie zapomniał wziąć swojego drewnianego pupilka. Idę o każde pieniądze, że nie wyjdziemy z grupy - bo jak wyjśc z taką banda nieudaczników i trenerem przychlastem.
MontanaDM

Post 16 maja 2006 15:55

Garncarczyk jest młodym polskim talentem. Janas napewno go nie wystawi odrazu tylko weźmie i pokaże chłopakowi jak się gra przeciw najlepszym. Chłopak nabędzie doświadczenia i na eliminacje EURO 2008 będzie jak znalazł. Co do Gorawskiego to chłopak naprawdę dobrze gra w piłce, przed kontuzją był w dobrej formie i jestem kompletnym profesjonalistą. Paweł Brożek jest kolejną nadzieją polskiej piłki. W Wiśle Kraków idealnie zastępuje role Maćka Żurawskiego. Jeśli chodzi o drewnianego pupilka to czuję że masz na myśli Rasiaka. Zobacz co ten chłopak pokazał w meczu towarzyskim. Mało jest napastników którzy potrafią ładnie i celnie uderzyć z 35 metra.

PS: Poza tym co ty możesz wiedzieć o piłce nożnej? Przecież jesteś kobietą.
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 16 maja 2006 16:20

No i co z tego, że jestem kobietą? :o Tyle kasy, co juz wygrałam w zakładach piłkarskich to mało, który facet zgarnął :P

A w meczu z Wyspami Owczymi to i Bolek i Lolek by strzelili z 50 metrów.
MontanaDM

Post 16 maja 2006 17:00

Dobra, niech wypowiedzą się inni.
Awatar użytkownika
gilles
Ulubiony utwór: Enjoy the silence

Post 16 maja 2006 18:48

EveS pisze:a kto to jest Seweryn Gancarczyk? Albo Paweł Brożek?
No akurat Paweł Brożek to jest asior, takiego napastnika juz dawno nie mielismy - po prostu wpada w pole karne i robi demolke - dla mnie Paweł Brożek na mistrzostwach to jedyne miłe zaskoczenie.

Najwiekszy debilizm, którego dokonał Janas to powołanie Mariusza Lewandowskiego zamiast Tomasza Kłosa - po prostu brak mi słów :|
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 16 maja 2006 19:22

wybaczcie ten offtop, ale.....
MontanaDM pisze:PS: Poza tym co ty możesz wiedzieć o piłce nożnej? Przecież jesteś kobietą.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
MontanaDM

Post 16 maja 2006 20:33

z czegp tak polewasz kochanie?
Awatar użytkownika
Erwartungen

Post 18 maja 2006 15:18

MontanaDM pisze:Chłopak nabędzie doświadczenia i na eliminacje EURO 2008 będzie jak znalazł.
- pomyśl co napisałeś. Ty chyba nie masz poczucia czym są Mistrzostwa Świata... Gahan wyrobi się w Depeche Mode, nabierze głosu, wtedy w Kombi będzie jak znalazł.

ale powiedzmy, że czytałem uważnie Twojego posta dopóki nie zacząłeś chwalić Rasiaka :)
Eves pisze:No i co z tego, że jestem kobietą? Tyle kasy, co juz wygrałam w zakładach piłkarskich to mało, który facet zgarnął
no to akurat nie jest argument. Iwona wygrała bogucicką ligę obstawiania kolejnych meczy MŚ 2002 :lol: to najlepszy dowód na niewiele ponad zwykłe LOTTO wykraczającą LOSOWOŚĆ piłki nożnej ;)
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 18 maja 2006 18:20

montana, twoim kochaniem to ja nie bylam, nie jestem i nigdy nie bede, wiec prosze ciebie o to, zebys tak sie do mnie nie zwracal ;)

polew z tego co napisales o kobietach i pilce noznej oczywiscie ;)
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
Awatar użytkownika
pimpf_101

Post 19 maja 2006 12:03

W ogóle kobiety to tylko zagazować!!!!

Jest Erwart a on jest ładny, dla niego warto zmienić orientację :*
----------------------------

A co do Brożka - z Gillesem mamy zgodne zdanie na jego temat. To jest po prostu młody rzeźnik - szybki, niezły technicznie, z kopytem.
Imponuje mi jego pewność siebie. Nie boi się pojedynków jeden na jeden. Mam nadzieje, że Janas wpusci go już w pierwszym meczu na MŚ i od tej pory Brożek bedzie grał w pierwszym składzie obok Żurawia. Don Rasialdo i Jeleń będą zmiennikami.
MontanaDM

Post 21 maja 2006 01:19

Zobaczymy jak się będą chłopaki prezentować na mundialu a dopiero później będziemy psy i koty wieszać.
Awatar użytkownika
gilles
Ulubiony utwór: Enjoy the silence

Post 21 maja 2006 12:13

Nawet jeśli Polska wygra mistrzostwa to Janas nadal będzie według mnie daremnym trenerem. Za Engela było widać, że jest określona jakaś taktyka i im dłużej grali tym większą mądrość gry można było dostrzec. W reprezentacji Janasa jest po prostu chaos. Każdy mecz, w zależności od zawodników grających, wygląda inaczej. Jeśli w meczu nie gra żaden zawodnik z pomysłem na grę to polska nie ma szans wygrać bo nikt nie wie co ma robić dokładnie na boisku.
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 21 maja 2006 17:35

Amen :)
Czekam na Mundial :P
Awatar użytkownika
DT

Post 22 maja 2006 08:47

teraz juz podchodze do tych mistrzostw z dystansem zadnych przypuszczen nadzieji itp. po prostu co bedzie to bedzie
jak byly w korei mistrzostwa to troche sobie obiecywalem po chlopakach i nic z tego nie wyszlo
fu..'em and their law
Awatar użytkownika
DT

Post 23 maja 2006 13:33

Kazimierz Górski nie żyje.
fu..'em and their law
Awatar użytkownika
kawoszka

Post 23 maja 2006 13:41

Właśnie to samo chciałam napisać,poza tym....brak mi słów :( :( :(
MontanaDM

Post 23 maja 2006 15:15