Recoil: Selected Tour Events

Awatar użytkownika
prey

Re: Recoil: Selected Tour Events

Post 21 mar 2010 18:23

Ten Prey to remiks, który można za free ściągnąć :P
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 21 mar 2010 19:52

Wiem i znam, niemniej calosc na tym klipie, sound, widok Alana przy Moogu - wszystko to sprawia, ze kopara opada... :wstyd: :D
Awatar użytkownika
Fen.

Post 21 mar 2010 23:14

Zaraz mnie zjecie :P, ale mnie ten widok przyprawia raczej o ziewanie ;(

Nic nie poradzę, że muzyka z lapka mnie nie ekscytuje ...może na żywo jakiś nastrój się udziela ;)
Here's where the fun begins.
em.

Post 22 mar 2010 00:49

Ktoś napisał 'tam', że ten event to też zarazem (jakby) zlot dm.
Owacje.
gwiazdy...
Jari

Post 22 mar 2010 03:03

01. Bez względu na to co tam kto tam pisze to NIE JEST ZLOT fanów DM. Owszem fani DM tam będą, nuta DM poleci z głoników, będzie nawet były członek DM ale nie jest to zlot. To Recoil Selected Event.

02 W Łodzi na 99% też będzie gość specjalny, którego nazwiska zdradzić jeszcze nie mogę... Ale jak czytam (wiadomo gdzie: pudelek-depechemode(krecha)forum.pl) niektóre pierdnięcia w stylu: rodzina Mute wspiera Alana a to znaczy, że wróci do DM... itp itd. to mi się wszystko wywraca upside down. Mogę sobie tylko wyobrazić jak czuje się sam Wilder słysząc tysiąc razy to samo pytanie. Jaka kur*a jego mać rodzina Mute? Na razie był tylko Miller (sprzedawca Mute bo już nie właściciel), Jones (producent, nie będący nawet zatrudniony przez Mute), wokalista Nitzer Ebb (zaśpiewał w 2 piosenkach)... Widać jeszcze do wielu nie dotarło, że Wilder już nie jest Dm i już never nie budjet.

03. Z ciekawostek: postep prac: już prawie wszystko jest zapięte na ostatni guzik. Pozostały kwestie czysto logistyczne do omówienia i drobne rzeczy do wdrożenia, ale całość na jakieś 90 procent ready. Teraz mogę już Wam też zdradzić, że tak naprawdę łódzki (w orginale warszawski) event miał być jedynym takim Alanowym wypadem poza Londyn. Kwestie przyjazdu omawiałem z AW już od połowy jesieni zeszłego roku. Alan miał przybyć tylko do Polski na tzw. specjalne zaproszenie, ale skoro wypadł akurat ten bajer z Selected CD to pojawił się pomysł tych eventów: live act + dj + special guest no więc to było najrozsądniejsze co jest teraz.

04. Jeżli znacie jakiś ciekawych artystów, którzy chcieliby się tego wieczoru zaprezentować ze swoją sztuką to dawać ich do mnie na email.

A tak ogólnie to zaj*biście kure*wsko się cieszę, że udało sie ten temat z AW załatwić i to bez wielkich firm, lajfnejszynóf, sponsorów i całego sztabu 'dobrych wujków' co to są jak przysłowiowe g*wno przyklejone do statku i drące się: 'płyniemy'...
em.

Post 22 mar 2010 10:28

No i fajnie. Podzielam radość i gratuluję, bo jest czego.

I tylko zacytowałam kretyńską wypowiedź, bo wiem, że to nie zlot.
Co więcej-lepiej żeby w coś takiego impreza się nie zamieniła, ale mało to debili przyjdzie?
gwiazdy...
Jari

Post 22 mar 2010 15:45

3 Film od Alana, Hansa Studio i miejsca gdzie nagrywano Somebody, słynne schody itp...

http://www.youtube.com/watch?v=dnGbh2CW3UM
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 23 mar 2010 23:57

@Jari, orientujesz sie moze czy zostalo jeszcze troche biletow? troche mi sie wszystko pokomplikowalo, i mozliwe ze bedze musiala wyjechac sluzbowo w tym okresie :( na dniach sie dowiem, ale boje sie ze jak na zlosc biletow juz nie bedzie :/
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
Jari

Post 24 mar 2010 00:19

Jeszcze są, ale bliżej już ich końca niż początku... Jakoś ostatnio po chwilowym zastosuju znowu poszło sporo sztuk. Prawdopodobnie pod wpływem doniesień z innych eventów ludzie się zaciekawili i zapragneli spotkania z Alanem, jego muzyką, zapraszanymi gośćmi... chyba im sie udzieliła ta cała atmosfera.
Jari

Post 25 mar 2010 19:23

Bilety praktycznie wyprzedane!

Bedzie nas na tę chwilę ok 900 fanów Alana! Jest jeszcze szansa na ostatnią partię ok. setki biletów, poinformujemy jak i gdzie je zakupić przez spóźnialskich za jakiś czas... Część to będą także nagrody wkonkursach radiowych, gazetowych itp. itd.

Cały czas trwają rozmowy z kilkoma 'special guest'. Info soon...

Skład djs na RECOIL EVENT ŁÓDŹ 2010: SEREK (Łódź), MARO ( Chorzów), ADHD ( Gdańsk), PITER (Jelenia Góra) oraz SIMPSON, SARLACC, ZIELU ( Fc Faith).
Jari

Post 28 mar 2010 21:21

01. Uwaga: pierwsza z dodatkowych atrakcji Recoil Selected Event Łódź: projekt Architect. Architect to nic innego jak kolejne muzyczne wcielenie Daniela Myer'a znanego z zespołów: Haujobb i Covenant. Kolejne atrakcje niebawem...

02. Powiedzieć, nie powiedzieć, powiedzieć, nie powiedzieć... pow... a jeszcze nie powiem :8

ps: ostatni email od Alana dziś: "Going to rocking Łodź! News item very soon, re support act / I will mention last call for tickets in news section..."
Awatar użytkownika
Stalker
Ulubiony utwór: In Your Room

Post 29 mar 2010 10:35

O, to na bank poleci Call The Ships To Port :lol: ;)
I've been watching You...
Jari

Post 01 kwie 2010 10:19

Moi Drodzy,

Przypominam: planowany jest wyjazd do Łodzi z Warszawy koordynowany przez nas czyli organizatorów eventu. Wyjazd planowany jest na 20.04 godziny popołudniowe i powrót po imprezie nad ranem w środę. Cena w obie strony dla jednej osoby 50 PLN. Wyjazd z Centrum Warszawy (okolice hotelu Novotel (dawny Hotel Forum)), powrót w to samo miejsce. Do 10.04 przyjmujemy zapisy/zgłoszenia, które proszę o podsyłanie na mój adres email: [email protected] Dzień 10.04 jest graniczną datą aby określić czy wyjazd grupowy ma sens (czytaj: czy zebrało się minimum 15 osób, w tej chwili jest 6 chętnych osób). Jeżeli do 10.04 nie uzbiera się stosowna liczba osób wyjazd odwołamy i poinformujemy o tym aby można było sobie coś samemu zorganizować, to chyba uczciwe rozwiązanie. Póki co zapraszam do zapisów.
Awatar użytkownika
slick

Post 02 kwie 2010 10:23

No kto ma vstupenky? Jakas wieksza grupa uderzy na Prage? :)
Jari

Post 05 kwie 2010 16:33

4 Film od Alana, Bukareszt w różnych odmianach...

http://www.youtube.com/watch?v=esyxxsfY4c4

Łódź jest już SOLD OUT! Dodaliśmy 200 biletów więcej ale i tak poszło więc będzie nas tam 1100 osób.
Awatar użytkownika
Stalker

Post 09 kwie 2010 14:14

Ciekawe, czy zahaczył o Transylwanię, i podgryzł po drodze jakąś dziewicę :lol: :8
A jak tam nasza impreza, bo coś niebezpiecznie cicho w temacie ;) Jakiś suprajs dodatkowy ?
(może być dziewica gratis) :P :lol:
Awatar użytkownika
slick

Post 10 kwie 2010 10:50

No i pewnie w pisdu z Lodzia jak bedzie zaloba narodowa...
Awatar użytkownika
Stalker

Post 10 kwie 2010 10:53

No nie wygląda to dobrze...tydzień na bank :co:
Awatar użytkownika
slick

Post 10 kwie 2010 11:03

Mozna zapomniec o evencie w Polsce.
Trzeba sie na Pradze skupic.
Awatar użytkownika
Hien

Post 10 kwie 2010 11:30

Łeee, myślicie, że aż tak?
Recoil SE to nie jest aż tak wielka impreza, ja rozumiem odwołac jakiś stadionowy koncert ale to jest klubowy event.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn