Mój tata ostatnio stwierdził, że piosenka jest dobrze wyprodukowana, jak do śpiewu laski doda się jakiegoś murzyna...
Delta Machine
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Następny album DM - Wasze oczekiwania..?
Mój tata ostatnio stwierdził, że piosenka jest dobrze wyprodukowana, jak do śpiewu laski doda się jakiegoś murzyna...
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Niech nagraja Black Celebration Music For The Masses Ultra Exciter hybryde i bedzie czad 
Enjoy The Silence
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja też nie.mintaj pisze:nie znam żadnych modnych i popularnych producentów muzycznych.
A z "odgrzewanych kotletów" - myślę, że nikt się nie zdziwi, gdy powiem, że Marka Bella wziąłbym w ciemno.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
He he he, dobre, pewnie tak, plus fakt że każdy numer oparłby się na bębnach zalatujących orientem xDHien pisze:Timbaland byłby spoko, ale jeszcze pododawałby swoje murzyńskie jęczenie jak w "Apologize".
Zapomnijcie o odgrzewanych kotletach, liczę na powiew świeżości. Ja kiedyś wspominałem o Calvinie Harrisie ale obecnie bym się rozmyślił, to nie ta materia. Ciekawe co by było jakby na bazie ewentualnej popularności PJ '11 zaprosili do współpracy ekipę Stargate ^^ Same hity! Choć zapewne wielu hardkorowych depeszów by się obraziło.
Może Aphex Twin?
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
Jakby wszystko tak brzmiało, to bym się pochlastał.stripped pisze:Ciekawe co by było jakby na bazie ewentualnej popularności PJ '11 zaprosili do współpracy ekipę Stargate
-
stripped
Oj tam od razu tak...
Weź najpierw pod uwagę brzmienie innych ich produkcji (chyba że znasz) i pomyśl, jeden PJ wiosny nie czyni.
http://www.dailymotion.pl/video/xguhys_ ... -s-m_music
http://www.youtube.com/watch?v=QPQZd1AiV7w
http://www.youtube.com/watch?v=UAwf6zBgs3U
Podejrzewam że biciki byłyby przebojowe ale to nie ta materia, nie dla DM. Chyba że aż tak zdecydują się sprzedać
Weź najpierw pod uwagę brzmienie innych ich produkcji (chyba że znasz) i pomyśl, jeden PJ wiosny nie czyni.
http://www.dailymotion.pl/video/xguhys_ ... -s-m_music
http://www.youtube.com/watch?v=QPQZd1AiV7w
http://www.youtube.com/watch?v=UAwf6zBgs3U
Podejrzewam że biciki byłyby przebojowe ale to nie ta materia, nie dla DM. Chyba że aż tak zdecydują się sprzedać
-
Czez
Jak rozumie, wszystkie te kawalki produkowal Stargate?
Enjoy The Silence
-
Hien
Byłoby harcorowo, nawet aż za bardzo jak na DM. Nie zdecydowaliby się.stripped pisze: Może Aphex Twin?Mogłoby być interesująco
Mogłoby być ciekawie gdyby zaprosili do współpracy Andreę Parker.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
Mógłbyś zapodać coś konkretnego spod jej ręki?
Tak może łatwiej mi będzie coś powiedzieć jakbym z dwa linki miał jakieś do odsłuchu.
@ Czez - tak to kawałki produkcji Stargate.
Tak może łatwiej mi będzie coś powiedzieć jakbym z dwa linki miał jakieś do odsłuchu.
@ Czez - tak to kawałki produkcji Stargate.
-
Czez
Nie wiem czy przypadkiem juz o tym nie napisalem wczesniej, ale teraz mi sie przypomnialo wiec napisze: Ryjana jest fanka DM i jak sie dowiedziala ze Stargate bedzie im robil Personala to prawie nasikala w majtki, na co ten jej powiedzial, ze jak on poznawal DM to jej jeszcze nie bylo na swiecie.
Enjoy The Silence
-
stripped
A ten to który? Bo Stargate to Tor Erik Hermansen i Mikkel Storleer EriksenCzez pisze:Nie wiem czy przypadkiem juz o tym nie napisalem wczesniej, ale teraz mi sie przypomnialo wiec napisze: Ryjana jest fanka DM i jak sie dowiedziala ze Stargate bedzie im robil Personala to prawie nasikala w majtki, na co ten jej powiedzial, ze jak on poznawal DM to jej jeszcze nie bylo na swiecie.
-
Czez
Teraz tak mysle czy to nie bylo o Prydzu, cholera mam pewien zamet w glowie w tej chwili.
Enjoy The Silence
-
Hien
Stripped, najlepiej http://damiandm.wrzuta.pl/audio/8Ms37vD ... strumental
na początku trochę zbyt zalatuje Wilderem, ale potem rozkręca się w innym stylu.
Jakby przyjąć bardziej popowy format, mogłoby coś z tego wyjść chociaż sam nie jestem do końca przekonany.
Generalnie lubię słuchać muzy tej dziewczyny, ale nie wiem jak by to wyglądało od strony produkowania DM.
na początku trochę zbyt zalatuje Wilderem, ale potem rozkręca się w innym stylu.
Jakby przyjąć bardziej popowy format, mogłoby coś z tego wyjść chociaż sam nie jestem do końca przekonany.
Generalnie lubię słuchać muzy tej dziewczyny, ale nie wiem jak by to wyglądało od strony produkowania DM.
-
stripped
Aaaaa, zapomniałem że ta pani remiksowała It's No Good, jej remiks na singlu był. Nie ten co zapodałeś co prawda, no ale jednak.
-
Hien
Ja już zapomniałem, że remiksowała, od dawna słucham jej płytki "Kiss my arp" świetna rzecz chociaż raczej na każdy dzień 
-
stripped
Ciężka muza tej pani Parker. Fajny trip hopowy bit w tym instrumentalu, ale ta wiolonczela w tle zbyt ponura dla mnie, udusiła by kawałki DM jak Alan chyba ta pani. Muszę polukać różnych remikserów DM, może mają coś do zaoferowania, nigdy nie sprawdzałem.
-
shodan
Nie, nie i jeszcze raz nie!stripped pisze:Weź najpierw pod uwagę brzmienie innych ich produkcji
-
Czez
I jeszcze raz nie
co mnie tam obchodzi jakas inna produkcja 
Enjoy The Silence
-
Hien
To sami coś zapodajcie.
-
shodan