Ile lat mają Devotees?
-
Arashy
- Ulubiony utwór: ETS
a to wszyscy tak maja 
chyba...
chyba...
-
Pędzel
Niedługo będą obchodzić swoją 5 już osiemnastkę. Piękny wiek 
-
Arashy
- Ulubiony utwór: ETS
a ja pierwsze 21 urodziny.
a potem drugie 21 urodziny.
i trzecie 21 urodziny...
wole 21 urodziny, bo wtedy juz mnie do wszystkich klubow wpuszcza
a potem drugie 21 urodziny.
i trzecie 21 urodziny...
wole 21 urodziny, bo wtedy juz mnie do wszystkich klubow wpuszcza
-
obi
- Ulubiony utwór: Halo
W 1977 roku Vince Clarke i Andrew Fletcher, dwaj szkolni przyjaciele z liceum w Basildonie w chrabstwie Essex w Wielkiej Brytanii, stworzyli No Romance In China, któro rozpadło się po dwóch latach istnienia.
korzenie !
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Gdy w 1977 roku Vince Clarke i Andrew Fletcher, dwaj szkolni przyjaciele z liceum w Basildonie w chrabstwie Essex w Wielkiej Brytanii, stworzyli No Romance In China mieli nadzieje , że staną sie światową gwiazdą lecz nie wiedzieli , że dwa lata wcześniej na świat przyszedł _precious_

-
obi
....który gwiazdorstwem bije ich na łby 
-
Hien
LOOOOOOLFen. pisze: Hien 27,28
A wystarczyło wejść do profilu
Nie chce być taki stary
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Fen.
eee profile, jakoś średnio mnie interesują i nie ma zabawy
Od kiedy 27 to stary
? od 50 można tak powiedzieć.
Edit:
Na podstwaie pierwszych dwóch tematów jakie czytałam, + tamte avatary
:
Devotional 26
Daria the Revelator 23,24
Em 22
Erwartungen 28
Fanta 28
Hien 27,28
Prey 29
Rajca 27
Shodan 28
slick 28
The Darkest Star 25
Umieściłam tylko tych, których pamiętam, że dyskutowali namiętnie w danym temacie.
I tylko nie pytajcie mnie dlaczego tak
Czasem ktoś ma bajkowy awatar, a i tak kojarzy mi się z 28 czy 29. Niektóre niki bardziej pasują mi do 28 czy inny wiek i jak tylko pomyślę o innej cyfrze to już mi nie gra
do tego dochodzą 3 czy 4 wypowiedzi, układ słów czy ogólny nastrój . (pominę dla waszego i własnego dobra moją pokrętną analizę )
Od kiedy 27 to stary
Edit:
Na podstwaie pierwszych dwóch tematów jakie czytałam, + tamte avatary
Devotional 26
Daria the Revelator 23,24
Em 22
Erwartungen 28
Fanta 28
Hien 27,28
Prey 29
Rajca 27
Shodan 28
slick 28
The Darkest Star 25
Umieściłam tylko tych, których pamiętam, że dyskutowali namiętnie w danym temacie.
I tylko nie pytajcie mnie dlaczego tak
Here's where the fun begins.
-
dejmien
Są tacy co po 50tce przeżywają drugą młodość.
Dlatego czy ktoś myśli o sobie, że jest już stary to kwestia srticte subiektywna. 
-
Hien
Wolę tą pierwszą bo fizycznie już taki sprawny nie będe za te ćwierć wieku, a ta sprawność się przydaje tu i ówdzie 
-
shodan
28 lat i stary? Weź się uspokój.Hien pisze:Nie chce być taki stary
Co do Fen. to w głowę zachodzę, jak ona to sobie wszystko obliczyła.
-
Hien
będąc w moim wieku, tez byś tak gadał 
Ale mnie zawsze wszyscy postarzali patrząc tylko na to co i jak piszę. lol
Ale mnie zawsze wszyscy postarzali patrząc tylko na to co i jak piszę. lol
-
prey
No Fen wstrzeliła się idealnie w mój wiek. Hmm, poproszę o wyniki analizy ze strony koleżanki
Być może jej spostrzeżenia to wynik iście wysoce inteligentnych wypowiedzi użytkowników forum Devotees

Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
Hien
albo jesteśmy zbyt religijni
-
prey
Hien pisze:albo jesteśmy zbyt religijni
Hien rozwijaj dzisiejszą myśl przewodnią
-
Hien
nie zawsze inteligencja jest wprost proporcjonalna do wieku, szukam więc alternatywnych możliwości
chociaż obrońców krzyża tu raczej nie ma
-
prey
Nie psuj mi humoru tematem z krzyżem
Podejrzewam, że Fen robi analizę porównawczą z forum z k.....
Hien pamiętasz o bootlegu Petera G. dla mnie
Podejrzewam, że Fen robi analizę porównawczą z forum z k.....
Hien pamiętasz o bootlegu Petera G. dla mnie
-
Fen.
Fen. nie wchodzi na forum k.... od hoho i Fen. nie zdradzi pokrętnych dróg analizy jakimi chodziła bo:
A pogrąży się ostatecznie
B chlapnie za dużo w swej wrodzonej szczerości
C powie co myśli
D i jeszcze co poniektórzy ją zbanują
E sama przed sobą będzie musiała przyznać, że występuje jednak u niej lekka schiza z cyferkami, obrazkami i tekstem, którą właśnie odkryła
F i że mówi rzeczy, których się nie mówi
To tylko były pierwsze wrażenia. W ramach ciekawostki. Np. Hien, poza swoimi inteligentnymi wypowiedziami, zdążył się już do tego czasu odmłodzić

Edit: Właściwie to stwierdzam, że trzeba olać ABCDEF (skoro od czasów Natashy Khan, postanowiłam nigdy nie wklejać swojego zdjęcia i pozostać Anonimem Fen.
)
zatem:
cz.1
Em - miała słodką świnkę w awatarze, używała zdrobnień, miała opis Pierwsza Dama Dworu. W kontraście do rozmówców wydawała się najmłodsza, słodka, ale z przytupem nóżką. Wypowiedzi zdradzały wiek studencki, więc wyszło mi 22
Shodan, Hien i Jari prowadzili inteligentną dyskusję na równym poziomie, podawali dobre argumenty, wyglądało, że się znają na przedmiocie dyskusji (lepiej niż ja), więc mi wyszło, że są w podobnym wieku i starsi ode mnie. Wplatali ironiczne żarty, momentami, jak już kończyły się argumenty wyskakiwali z czymś niepoważnym
, więc pasowało mi na przedział 27-28. Hien, przez awatar wyszedł mi najmłodszy, za bardzo starał się też zachować poprawność wypowiedzi.
Oprócz tego: Shodan ma awatara z Dejwem, a Dejw mi tam wygląda na 28, widzę shodan - myślę Dejw w okularkach.
Devotional - tutaj awatar+nick, jak nic pasuje mi tylko 26. Nie 24 ani 25 a już na pewno nie 27. Tutaj to już schiza cyferkowa. Połącznie D z serduszkiem z awatara i czarno-biała kolorystyka i wszystko jasne, jest 26.
Slick: mieszanka Władzy, slickowych niepoważnych tekstów z kategorii Red, (nawet nik się świeci i widzę czerwone latarnie
), rozsądnych wypowiedzi i wiedzy, umiejętności (autor devotees). Oprócz tego nik + awatar i wychodziło mi 28,29.
cdn. (jak chcecie )
i już nikt nie odezwie się do Fen.
A pogrąży się ostatecznie
B chlapnie za dużo w swej wrodzonej szczerości
C powie co myśli
D i jeszcze co poniektórzy ją zbanują
E sama przed sobą będzie musiała przyznać, że występuje jednak u niej lekka schiza z cyferkami, obrazkami i tekstem, którą właśnie odkryła
F i że mówi rzeczy, których się nie mówi
To tylko były pierwsze wrażenia. W ramach ciekawostki. Np. Hien, poza swoimi inteligentnymi wypowiedziami, zdążył się już do tego czasu odmłodzić
Edit: Właściwie to stwierdzam, że trzeba olać ABCDEF (skoro od czasów Natashy Khan, postanowiłam nigdy nie wklejać swojego zdjęcia i pozostać Anonimem Fen.
zatem:
cz.1
Em - miała słodką świnkę w awatarze, używała zdrobnień, miała opis Pierwsza Dama Dworu. W kontraście do rozmówców wydawała się najmłodsza, słodka, ale z przytupem nóżką. Wypowiedzi zdradzały wiek studencki, więc wyszło mi 22
Shodan, Hien i Jari prowadzili inteligentną dyskusję na równym poziomie, podawali dobre argumenty, wyglądało, że się znają na przedmiocie dyskusji (lepiej niż ja), więc mi wyszło, że są w podobnym wieku i starsi ode mnie. Wplatali ironiczne żarty, momentami, jak już kończyły się argumenty wyskakiwali z czymś niepoważnym
Devotional - tutaj awatar+nick, jak nic pasuje mi tylko 26. Nie 24 ani 25 a już na pewno nie 27. Tutaj to już schiza cyferkowa. Połącznie D z serduszkiem z awatara i czarno-biała kolorystyka i wszystko jasne, jest 26.
Slick: mieszanka Władzy, slickowych niepoważnych tekstów z kategorii Red, (nawet nik się świeci i widzę czerwone latarnie
cdn. (jak chcecie )
i już nikt nie odezwie się do Fen.
-
Fen.