Liga 7 sezon 7
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nie przesadzaj Dragon. Wiadomo, że instrumentale DM to nie jakieś rozbudowane rzeczy typu TD czy JMJ. Były robione niejako przy okazji. Ale parę fajnych mają.
Najlepsze są te najkrótsze.
Najlepsze są te najkrótsze.
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
Ja też swoim udziałem trochę namieszałam w wynikach...shodan pisze:20 maja 2024 20:54My wiemy, ze to niby doskonały utwór. Ale dotychczas sukcesów jednak nie notował. Zawsze gdzieś tram ginął w tłumie.
;*
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Nawet w miniaturkach TD/JMJ są ciekawsi heh
Instrumentale z epoki Ultry, Zenstation... i to w sumie tyle, do reszty sentyment
Instrumentale z epoki Ultry, Zenstation... i to w sumie tyle, do reszty sentyment
-
shodan
Spoko Dragon, nie będziemy się przecież licytować. Totalnie nierówna rozgrywka. To tak jakby próbować konkurować JMJ z DM w ich kategorii muzyki. Czyli DM. Bezsens.
No właśnie, w kwestii Death's Door namieszałaś wreszcie fest w decydujący sposób.
-
Dragon
Żadna licytacja czy konkurencja, po prostu opinia, ale śmiało można zestawić ichniejsze analogowe instrumentale z... innymi analogowymi instrumentalami. Nothing To Fear czy Big Muff to nie są jakieś Himalaje awangardy. Violatorowe numery to już w ogóle porażka, Sibeling ma przynajmniej ładną pesymistyczną melodię do zapamiętania
-
shodan
Ty zawsze miałeś jakieś dziwne przypadki z instrumentalami, czy raczej interludami z Violator. Ty i Czez, co dziwne zważając na to, jakim Czez jest niby fanem tego albumu. To są genialne łączniki między ich hitami. Nie każdy to słyszy niestety. Nie każdy traktuje poważnie.
-
Dragon
Traktuję poważnie, ale nie jako pełnoprawne utwory - i tu od razu ostrzeżenie, że to czysto fanowskie odczucie, żadne racjonalne wytłumaczenie mnie nie weźmie w tej chwili xd
-
shodan
No spoko.Chyba właśnie na tym te utworki cierpią. Na nie traktowaniu ich poważnie.
Trzeba chyba było na etapie eliminacji zaprotestować zdecydowaniej przeciwko ich uczestnictwu, niż teraz dyskryminować.
Trzeba chyba było na etapie eliminacji zaprotestować zdecydowaniej przeciwko ich uczestnictwu, niż teraz dyskryminować.
-
Dragon
Dyskryminacja top 3 najbardziej wyświechtanych słów na świecie
-
shodan
Czyli?
-
Dragon
Jeśli jakaś opinia to od razu dyskryminacja to jesteśmy już jako społeczność ultra przewrażliwieni... szczególnie, że np. w lidze z interludem violatorowym są gorsze rzeczy i pewnie zdarzy mi się zagłosować na to
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ja interludy slysze, doceniam i lubie 
Enjoy The Silence
-
Hien
Interludia pewnie latają samolotem do chłopaka, więc Dragon nie lubi.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
Hien mnie zdemaskował, ehh
-
shodan
To ja już w ogóle teraz nie wiem o co chodzi.
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
Myślę, że można nie chcieć głosować na dane utwory, mniej lub wcale nielubiane. Niezależnie od tego, czy są to pełne utwory czy drugoplanowe interludy. Jeśli każda opinia inna od pozytywnej jest uznawana za dyskryminację, to jaki sens ma samo głosowanie? Zgodze się z Dragonem, że dyskryminacja jest często nadużywanym i przez to pustym słowem.
;*
-
shodan
Żeby była jasność - niech każdy głosuje jak chce i na co chce. Przecież nie bronię. Ale podyskutować zawsze można.
Cofnąłem się do 3-go sezonu i znalazłem posty, gdzie to właśnie Dragon optował za dołączeniem Interludiów do ligi. A teraz gdera, że to niepełnoprawne utwory.
Cofnąłem się do 3-go sezonu i znalazłem posty, gdzie to właśnie Dragon optował za dołączeniem Interludiów do ligi. A teraz gdera, że to niepełnoprawne utwory.
No tak też może być.Hien pisze:20 maja 2024 23:52Interludia pewnie latają samolotem do chłopaka, więc Dragon nie lubi.
-
Hien
Depeche Mode nie wydali niepoprawnych utworów. No, może poza Martyrem.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
No nie gadaj, bo parę głosów na Martyr w swoim życiu oddałeś.