Humor
-
Kimkat
Re: Humor
Kaczyński i Tusk mieli wypadek samochodowy. Oczywiście pokłócili się czyja wina. Kaczyński nie wytrzymał i mówi:
- Donku nie kłóćmy się, moja wina
Tusk zmieszany:
- Nie no moja w końcu raczej......
Kaczyński na to sprawiedliwie:
- Wina leży po obu stronach. Nic się nie stało. Rozejm? I wyciąga piersiówkę podając Tuskowi. Tusk pije, oddaje Kaczyńskiemu, a ten chowa ją do kieszeni.
Tusk pyta:
- A Ty nie pijesz?
- Nie, ja czekam na policję
- Donku nie kłóćmy się, moja wina
Tusk zmieszany:
- Nie no moja w końcu raczej......
Kaczyński na to sprawiedliwie:
- Wina leży po obu stronach. Nic się nie stało. Rozejm? I wyciąga piersiówkę podając Tuskowi. Tusk pije, oddaje Kaczyńskiemu, a ten chowa ją do kieszeni.
Tusk pyta:
- A Ty nie pijesz?
- Nie, ja czekam na policję
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
https://www.youtube.com/watch?v=CPSVY-ayeS4
Filmik taki sobie, natrafiłem przeglądając głupoty na youtube ale zdziwiłem się gdy zobaczyłem kto wstawił ten filmik
Filmik taki sobie, natrafiłem przeglądając głupoty na youtube ale zdziwiłem się gdy zobaczyłem kto wstawił ten filmik
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Dlaczego orkiestra nie gra na moście?
Bo most to nie instrument

Bo most to nie instrument
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Malkolit
http://depechemode(myślnik)forum.pl/viewtopic.php?f=1&t=9248&start=3040
Szczególnie kiełbasa mnie rozwaliła. Ja pierniczę, skąd się tacy ludzie biorą?

Szczególnie kiełbasa mnie rozwaliła. Ja pierniczę, skąd się tacy ludzie biorą?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Pamiętam jak czytałem sobie ten wątek w 2009 roku i już wtedy byłem nim zażenowany, fanboje DM dopatrywali się wszędzie motywów ze 101 i napisów DM.
Chociaż i tak nic nie przebije dekalogu depeszowca xDDD
Chociaż i tak nic nie przebije dekalogu depeszowca xDDD
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Malkolit
Myślisz, że pewnego poziomu żenady nie da się przebić, a tu:
https://twitter.com/K_Stanowski/status/ ... 8038135808

Tak, wiem, że to humor z rynsztoka

https://twitter.com/K_Stanowski/status/ ... 8038135808
Tak, wiem, że to humor z rynsztoka
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
W dziwny sposób Stanowski próbuje popularyzować tego idiotę zamiast dać mu spokój. No cóż...
-
dejmien
Każdy sposób zwrócenia uwagi na tę amebę jest dziwny i zły. Niestety takie mamy czasy, że w niektórych kręgach jest on nawet ekspertem od amerykanskiego systemu politycznego, oraz prawa unii europejskiej...
-
Malkolit
Tak całkiem na poważnie to ja też uważam, że mógłby sobie dać spokój. Generalnie lubię Stanowskiego, uważam, że to megainteligentny facet, mało kto potrafi tak jasno tłumaczyć trudne kwestie (nawet jeśli dotyczą tylko piłki nożnej), ale tego jest już za dużo. Ale pan pseudosportowiec zrobił wiele, by promować Kanał Sportowy. Może to dlatego.
Inna sprawa, że Stano zawsze miał skłonności do kierowania uwagi na tę, nazwijmy to łagodnie, bardziej rozrywkową stronę życia. Pamiętam jeszcze Weszło sprzed kilkunastu lat i tam zawsze było sporo takich treści. Mieli też wiele momentów, kiedy zjeżdżali do poziomu kompletnej żenady. Nie stawiali przecież na merytorykę, na dokładne, solidne opisy meczów/drużyn/zawodników, ale na informacje zakulisowe czy okołopiłkarskie.
Inna sprawa, że Stano zawsze miał skłonności do kierowania uwagi na tę, nazwijmy to łagodnie, bardziej rozrywkową stronę życia. Pamiętam jeszcze Weszło sprzed kilkunastu lat i tam zawsze było sporo takich treści. Mieli też wiele momentów, kiedy zjeżdżali do poziomu kompletnej żenady. Nie stawiali przecież na merytorykę, na dokładne, solidne opisy meczów/drużyn/zawodników, ale na informacje zakulisowe czy okołopiłkarskie.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Jak dla mnie to o tyle dziwne, że teraz znalazł na to czas... w sytuacji ostatniego kontrowersyjnego wydarzenia na linii Polsat-Kanał Sportowy. Tutaj problem z charytatywną transmisją i pewnie pozew w drodze, a tu czas na totalnie niepotrzebną i wtórną zgrywę z tego przygłupa. Przecież Najman mu odpisał w stylu boomera coś na kształt "kozak w necie, frajer w świecie".
Stanowski sam w sobie to dość ambiwalentna postać, ale ostatecznie ani to nie mój ulubiony styl dziennikarstwa, ani nie szanuję jego poglądów. Czasem błyśnie, ale ma szczęście do współpracowników. To już towarzysze z Kanału i młody team Weszło bardziej mi pasują.
Stanowski sam w sobie to dość ambiwalentna postać, ale ostatecznie ani to nie mój ulubiony styl dziennikarstwa, ani nie szanuję jego poglądów. Czasem błyśnie, ale ma szczęście do współpracowników. To już towarzysze z Kanału i młody team Weszło bardziej mi pasują.
-
dejmien
Garść sucharów na dziś:
Co mówi Obcy idąc pod górę?
Nostromo.
Staje Jezus przed obliczem prefekta i pyta: kim Ty jesteś żeby mnie sądzić?
- Piłatem.
- Z Kałaibów?
Co mówi Obcy idąc pod górę?
Nostromo.
Staje Jezus przed obliczem prefekta i pyta: kim Ty jesteś żeby mnie sądzić?
- Piłatem.
- Z Kałaibów?
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Enjoy The Silence
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Oj, nie zaryzykowałbym nazywania Stanowskiego megainteligentnym, z reguły brzmi jak typowy symetrysta, taki co to jest ponad podziałami i jest "głosem rozsądku", czyli po prostu mówi to, co typowy jego odbiorca chce usłyszeć. Faktem jest, że ma gadane i potrafi w sztuczki retoryczne, ale kaman w swoim programie to pewnie i mój lewy kapeć byłby w stanie ośmieszyć Jasia Kapelę xDMalkolit pisze:21 gru 2020 15:06Tak całkiem na poważnie to ja też uważam, że mógłby sobie dać spokój. Generalnie lubię Stanowskiego, uważam, że to megainteligentny facet, mało kto potrafi tak jasno tłumaczyć trudne kwestie (nawet jeśli dotyczą tylko piłki nożnej), ale tego jest już za dużo. Ale pan pseudosportowiec zrobił wiele, by promować Kanał Sportowy. Może to dlatego.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
-
Czez
Niezla orka 
Enjoy The Silence
-
Czez
Dlaczego nie bedzie koncertu DM na narodowym?
Bo Rammstein zjaralo dach
Bo Rammstein zjaralo dach
Enjoy The Silence
-
slick
-
dejmien
Poczucie humoru Czeza jest awangardowe.
-
slick