Co męczy Devotees w tym momencie?
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Co męczy Devotees w tym momencie?
Ha, i ja
. Ale powiem szczerze, że chemii potrafię się jeszcze nauczyć, gorzej z tą $&!(#@ fizyką - nauczycielka cierpi na kompletny zanik umiejętności przekazywania wiedzy i czasem tak zapętli definicję, że sprawdzam w książce, czy nam jakichś głupot nie podyktowała. Makabra. A matma ujdzie - mam świetną nauczycielkę i nie musiałam się wybitnie starać, żeby dostać 4.
-
FREE STATE
Kuźwa, no wypisz-wymaluj. No jakbym słyszał charakterystykę mojej fizyczki z czasów liceum...Miri pisze:gorzej z tą $&!(#@ fizyką - nauczycielka cierpi na kompletny zanik umiejętności przekazywania wiedzy i czasem tak zapętli definicję, że sprawdzam w książce, czy nam jakichś głupot nie podyktowała. Makabra.
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Powiem szczerze - pierwsza fizyczka była jeszcze gorsza. Przychodziła na lekcje raz na miesiąc, bo ciągle miała L4 i też miałam u niej problemy, ale ze względu na zaległości (potem robiła po łebkach pięć lekcji w ciągu 45 minut). Żebyśmy zdali testy gimnazjalne, ściągnęli nam w grudniu z emerytury inną - jest cholernie ostra (taka nauczycielka starej daty, nie wolno u niej głośniej oddychać), ale mimo, że zazwyczaj lubię takie nauczycielki bo traktują jak należy baranów z naszej klasy, to tej po prostu nie cierpię, bo kompletnie nie potrafi uczyć. Może to już ten wiek - podobno kilka lat temu była całkiem niezła w uczeniu. Pozostaje też fakt, że od grudnia do kwietnia robiła kartkówkę co lekcję... Nałapałam trójek, ale jak napiszę optykę na 5 albo 4 i poprawię jakąś kartkówę, to może da mi 4, bo referat o radioaktywności mi dobrze poszedł.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ze tak sie wcisne miedzy mauke: wlasnie zaczal mi sie urlop i zaraz pierwszego dnia zlapalem ostre przeziebienie 
Enjoy The Silence
-
em.
Męczy mnie to, że nie ogarniam. Jaki mamy dziś dzień? Czy to już po weekendzie?
A kiedy kolejny?
I czy ktoś mógłby zrobić mi kawęęę?
A kiedy kolejny?
gwiazdy...
-
Rajca
Czez, chyba ostatnio taka norma. Ja mam wyjazd dziś wieczorem - chory. Znajomi - chorzy. Na kogo nie spojrzę ten chory 
Dzisiaj jest poniedziałek, 30.05.2011
Ja to mam prawo nie ogarniać, tu wyjazd, tam wyjazd, robienie niczego
Dzisiaj jest poniedziałek, 30.05.2011
Ja to mam prawo nie ogarniać, tu wyjazd, tam wyjazd, robienie niczego
-
Fen.
cóż za piękny opis tego co mnie męczyem. pisze:Męczy mnie to, że nie ogarniam. Jaki mamy dziś dzień? Czy to już po weekendzie?
A kiedy kolejny?
Here's where the fun begins.
-
Czez
Rajca, masz na te nasze smutki 
Enjoy The Silence
-
em.
Ta, już 
Smutki, Ci to by tylko swoje smutki zapijali.
W łóżkach leżeć!
Smutki, Ci to by tylko swoje smutki zapijali.
W łóżkach leżeć!
gwiazdy...
-
Rajca
Jak leżeć, jak w góry trzeba :p
-
Czez
W gory tez bym chcial. Tymczasem wczoraj mialem postawione banki i juz widze spora poprawe. Jutro mam nadzieje dojsc do siebie.
Enjoy The Silence
-
Rajca
A ja niekoniecznie, nie teraz, wcale nie czuję się na siłach jechać w góry i cały dzień być pędzonym jak bydło przez kadrę...
Plus chcę już odpocząć od ludzi z roku, fajnie, lubię większość, ale co za dużo to niezdrowo.
Plus chcę już odpocząć od ludzi z roku, fajnie, lubię większość, ale co za dużo to niezdrowo.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
A mnie męczy to, że niemal wszystkie moje wiadomości na poczcie to bezużyteczny spam...
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Fen.
Dlatego ja mam kilka maili. I większość spamu idzie tam, gdzie podaję maila przy rejestracji.
Miałam taką jedną skrzynkę, nieużywaną przez 4 lata, nigdy nie podawałam tego adresu, poza znajomymi i spam nie przychodził.
Miałam taką jedną skrzynkę, nieużywaną przez 4 lata, nigdy nie podawałam tego adresu, poza znajomymi i spam nie przychodził.
-
FREE STATE
W mieszkaniu jest duszno! 
Jak ja nie znoszę duchoty...

Jak ja nie znoszę duchoty...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Duszno to mało powiedziane. 
-
em.
Pewno! ZdrówkaCzez pisze:Tymczasem wczoraj mialem postawione banki i juz widze spora poprawe. Jutro mam nadzieje dojsc do siebie.
A bańki...kiedy to było
Ja cierpię dziś na niemoc i bóle mało przyjemne. Do kąpieli i do łóżka i już będzie lepiej.
gwiazdy...
-
Czez
tak, w niedziele mialem banki, a juz we wtorek konczyla mi sie choroba, a wczoraj zaczalem szalec. Em. chociaz Ty jedna mnie rozumiesz i wiesz co potrafi postawic czlowieka na nogi.
Enjoy The Silence
-
FREE STATE
- trwa Rock Am Ring, a ja miałem tam jechać... ale niestety okoliczności nie pozwoliły 
- jest gorąco!
- nawrót psychicznego doła

- jest gorąco!
- nawrót psychicznego doła
-
Fen.
Brak snu ( zapomniałam, że dzisiaj niedziela i mogłam spać 1 h dłużej
), zakwasy łydek ( biegłam na autobus, żeby nie spóźnić się do pracy, oczywiście przybyłam 1 h przed czasem
) i kawy.
Zgodnie z postanowieniem ograniczyłam się do 3.
Zgodnie z postanowieniem ograniczyłam się do 3.