Z tego miejsca chcialbym podziekowac wszystki, ktorzy mnie wspierali oraz byli tak laskawi wdac zsie ze mna w dyskusje. Dziekuje
Kurcze, teraz bede musial czesciej siedziec na forum, bo jak sie juz jest w tabelce to szkoda z niej wypasc

Chyba zostałem pominięty a tyle się nanabijałemErwartungen pisze:Na specjalne życzenie przedstawiam aktualną listę nabijaczy, będącą jednocześnie zamknięciem poprzedniego roku (niejako podsumowaniem)
dzisiaj niestety tylko suche dane. Dopiero co wróciłem i zaraz jade znów... Nie ma jednak chyba najmniejszych przeszkód abyście sami skomentowali Wasze nabijactwo... a jest co komentować - chociażby wspaniały finisz Szajajaby i osiągnięcie przez nią mety (czyli 3000 postów) przed czasem (czyli jeszcze w 2005)
no i szybko lista najlepiej ostatnio nabijających
1 Szajajaba 366 (![]()
)
2 Olz 190 (zasłużone drugie miejsce)
3 Kawoszka 117
4 Bartini 113 (więcej od Slicka - znamienne)
5 Slick 90
6 RaV 83
7 Eves 73 (też zaskakująco dobry wynik)
8 Erwartungen 34
9 SweetLittleGirl 33
10 d2t6 24
No i tyle... Ciebie, Precious, po porstu w ostatnim notowaniu nie było w pierwszej 25 - stąd po prostu NIE MAM Twojego wyniku... ostatnio w dziesiątce nabijających nie było RaV'a, ale teraz już jest.Erwartungen 19 grudnia pisze: 1 Szajajaba 528!!
2 Kawoszka 429!
3 Slick 297
4 Olz 249
5 Bartini 159
6 Devotional 84
7 Disease 83
Soultaker 83
9 SweetLittleGirl 78
10Iwonka 65
Erwartungen 65
Tu tradycyjnie - uwzględnione są wyniki tylko tych którzy są obecni na OBU notowaniach (poprzednim i aktualnym...) Czyli Rav nie jest tu uwzględniony, mimo że pewnie byłby w pierwszej dziesiątce, bo po prostu nie mam jak dotrzeć bez kombinowania do ówczesnej liczby jego postów.

Teraz będe próbował zgwałcić pierwszą trójkę.szajajaba pisze:Jacuś dokonał gwałtu na pierwszej dziesiątce![]()
to pewnie teraz zapanuje blady strach w pierwszej trojceJacek DM pisze:Teraz będe próbował zgwałcić pierwszą trójkę.szajajaba pisze:Jacuś dokonał gwałtu na pierwszej dziesiątce![]()
Łącznie ze Slickiem?Jacek DM pisze:Teraz będe próbował zgwałcić pierwszą trójkę.szajajaba pisze:Jacuś dokonał gwałtu na pierwszej dziesiątce![]()
Powstałam jak feniks z popiołówErwartungen pisze: No i lista nabijających od ostatniego razu:
1 Kawoszka 410 (znowu mistrz)