Problemy / pytania

Awatar użytkownika
Młody

Post 24 lis 2006 13:20

slick pisze:Działam tylko na Mozilli i to ona ma priorytet jeśli coś robię na stronie / forum. To do tej przeglądarki zawsze dostosowuję i poprawiam kod forum. Wszystko musi śmigać i wnioskuję o to abyś nacisnął u siebie CTRL + SHIFT + DELETE i wykonał to co się wyświetli. Ewentualnie przeinstaluj liska. Powinno pomóc.
Musi śmigać i śmiga zazwyczaj jak należy. Ale czasem kaszani się czcionka i wyświetlają się jakieś pierdoły zamiast tego co powinno co wywołuje zwieche ogólną wszystkiego :o Co do treści stronki to ta pozostaje w porządku. Tak czy inaczej, jak już mówiłem sprawa jest do pominięcia i chciałem tylko wiedzieć czy innym też coś wyskakuje.

A to co piszesz żeby zrobić to robię :)

@falco IE nie używam od dobrych paru lat na moim kompie... Po co się niepotrzebnie denerwować tym złomem :)
Awatar użytkownika
Fanta

Post 25 lis 2006 00:19

czy koniecznie musza sie wszyscy tak czepiac do @cam? :o
czy w wieku 14 lat kazdy z Was byl szczytem mądrości, logiki, wygadania, inteligencji,ogarniecia ze wszystkim? halo! pysiaki kochane, wezcie zluzujcie nieco… az niemilo sie tu momentami robi :/ :(

w razie jakis niejasnosci, poczytajcie sobie posty @cam i Wasze odpowiedzi na nie, ale z punktu widzenia 14-latki ... :/
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
Awatar użytkownika
olz
Ulubiony utwór: in your room

Post 25 lis 2006 00:20

ja mam niewiele lat wiecej od niej :|
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
Awatar użytkownika
Fanta

Post 25 lis 2006 00:22

wybacz,ale to niczego nie tlumaczy i tak naprawde nie ma znaczenia...
...people are people :)
Awatar użytkownika
olz

Post 25 lis 2006 00:24

ale dlaczego ja mam byc niby wyrozumiala dla glupoty i bezsensownych postow, bo nie rozumiem? :?:
Awatar użytkownika
Fanta

Post 25 lis 2006 00:34

dlatego, ze od tego jest tolerancja, zeby czasami przymknac oko...
... to pomalu zaczyna zakrawac na zwyczajne tępienie...naprawde swietny pomysl na uswiadomienie TEGO DZIECKA w koncu :roll: przykro mi, ja tak to zaczelam odbierac...
Awatar użytkownika
satelitka
Ulubiony utwór: I Feel You

Post 25 lis 2006 06:35

@olz to jest tylko Forum. Wybacz, ale np w Strefie Devotees, gdzie cam się najczęściej udziela nie ma wybitnie inteligentnych tematów, więc i posty nie muszą być wybitnie inteligentne.
Awatar użytkownika
olz

Post 25 lis 2006 10:37

ale to przeciez nie o to chodzi :o nie wymagam wybitnie inteligentnych postow, tym bardziej ze sama takich nie pisze ;) chodzi chociaz o jakies MINIMUM....
@Fanta - ja nie jestem tolerancyjna i sie z tym nie kryje ;)
Awatar użytkownika
Fanta

Post 25 lis 2006 12:11

no ja rozumiem ,doskonale wiem o co Ci chodzi… i wiem co wszystkich irytuje… ale zrozum tez, ze taka nagonka, tepienie na kazdym kroku, to nie jest wyjscie i tak naprawde niczego nie zmieni... i wiem tez, ze tak naprawde wcale nie chodzi zadne tepienie, tylko tak to po prostu zaczyna wygladac ;)
Awatar użytkownika
olz

Post 25 lis 2006 12:28

Fanta pisze:ale zrozum tez, ze taka nagonka, tepienie na kazdym kroku, to nie jest wyjscie i tak naprawde niczego nie zmieni...
a co zmieni? ;)
Awatar użytkownika
Disease

Post 26 lis 2006 21:50

@ olz :arrow: Nie zamierzam wylewać przed Tobą wiader lukru, ale nie mierz, proszę, ludzi własna miarą. Jest wiele faktów świadczących o tym, ze wyrastasz intelektualnie ponad swoje niecałe siedemnaście lat, jednakze nie wszyscy mają szczęście być tak wybitni w tym wieku :| .
Brak tolerancji to nie jest zaden sensowny argument. Mnie tez przeszkadza wiele rzeczy, np. ludzie o innym kolorze skóry niż mój, tacy, którzy daliby sie poćwiartować za kebab i hamburgera albo ci, dla których przyjemnościa jest czytanie cudzej poczty, śledzenie czyiśch wypowiedzi na innych forach albo robienie sobie gówniarskich żartów. Jednak czy z tego powodu mam ich tępić :?: ?
Niekiedy czytam posty napisane tak połamaną polszczyzną, że zastanawia mnie, czy posługujemy sie tym samym językiem. Ale znowu, czy mam oceniać człowieka po tym, czy zna i stosuje zasady gramatyki? Bez przesady :o .
Nie wiem, jaka jest metoda na @ cam, ale na pewno nie jest nią tepienie jej na maxa :| . Wiem natomiast, że jeżeli kogos tak bardzo drażnią jej wypowiedzi, to można je po prostu omijac szerokim łukiem. Proste.
Przyczepiliście się do tej dziewczynki, zapominając o tym, ze każdemu z nas zdarza się pisac debilne rzeczy. Kiedy czasem czytam swoje posty, to dosłownie palę sie ze wstydu, że w ogóle cos takiego przeszło mi przez palce. Nikt nie jest doskonały i po prostu trzeba sie z tym pogodzić, bo stawianie kogoś do naszego pionu to zwykle walka z wiatrakami :| .
Awatar użytkownika
olz

Post 26 lis 2006 22:07

Disease pisze:Jednak czy z tego powodu mam ich tępić :?: ?
a czy, twoim zdaniem, wytkniecie debilnego posta, chwalenia sie rzeczami i sprawami, ktorych sie powinno wstydzic jest tepieniem? :?:
Awatar użytkownika
Fanta

Post 26 lis 2006 22:24

@olz, nie przyszlo Ci do glowy, ze @cam najczesciej nie rozumie w czym jest problem? nie rozumie o co sa te wszystkie ale? bo ona nie widzi nic zlego w tym co,gdzie i jak pisze? albo inaczej, @cam, nie rozumie dlaczego wszyscy sie czepiaja? bo kazdy rzuca jakies ironiczne i/lub zlosliwe aluzje,a nikt nie raczyl jej oswiecic konkretnie i zwyczajnie w czym rzecz?
Disease pisze:...nie mierz, proszę, ludzi własna miarą. Jest wiele faktów świadczących o tym, ze wyrastasz intelektualnie ponad swoje niecałe siedemnaście lat, jednakze nie wszyscy mają szczęście być tak wybitni w tym wieku :|
nic dodac nic ujac...
Awatar użytkownika
olz

Post 26 lis 2006 22:26

moze okaze sie zimna i egoistyczna swinia, ale to juz jest jej problem :| ja w jej wieku nie bawilam sie w pisanie na forach i oskarazanie innych o przyczyne mojej rychlej smierci :|
Awatar użytkownika
Fanta

Post 26 lis 2006 22:40

nie olz, to nie jest tylko jej problem… bo jesli taka bedzie, to niestety ale po czesci dzieki nam… a z reszta… szkoda gadac...
Awatar użytkownika
Disease

Post 26 lis 2006 22:41

@ olz :arrow: Granica debilizmu jest płynna. Dla większości ludzi dzierganie się zakrawa na totalny brak rozsądku, a dla mnie jest codziennością. Gówno mnie obchodzi, co na ten temat myśla inni, ale nie odbieram im prawa do nazywania mnie wariatką. Prawda jest jednak taka, że to oni maja problem, nie ja :| .
Identycznie jest z @ cam. Ty nigdy nie napisałabys tego, o czym pisze ona, bo byś sie wstydziła. Jednak nie znaczy to, ze ona ma tego nie robić. I nie ona widzi w tym problem, ale my.
Na pytanie czy tępieniem jest wytykanie komuś, że pisze debilne posty, podkreślanie jego głupoty poprzez użycie wielkiego wytłuszczonego druku, grożenie założeniem kagańca albo totalnym banem, odpowiem krótko: TAK, moim zdaniem JEST TO TĘPIENIE :| .
Awatar użytkownika
obi
Ulubiony utwór: Halo

Post 26 lis 2006 22:50

Fanta pisze:bo jesli taka bedzie, to niestety ale po czesci dzieki nam
no to zaczynam się czuć odpowiedzialny… tylko jak jej pomóc, skoro ma problemy z sercem a jara faje i wali 5 postów dzisiaj o tym ze byla na świetnej imprezie i ma takiego kaca ?

to przez kogo prędzej wykituje, przez forum czy przez swoją nieuwagę ?
Awatar użytkownika
Choin
Ulubiony utwór: Living On Video

Post 26 lis 2006 23:11

Olz i Obi widze mysla trzezwo, a pozostala czesc osob stara sie usprawiedliwiac zachowanie Cam. Mi to osobiscie nie robi roznicy czy Cam ma 14 lat czy 41, i jak mam wstawic ironicza aluzje, to ja wstawiam. "Chyba mam do tego prawo ?" (Ze tak zacytuje niedoszla Irena Ochodzka) :D
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga ;( / http://www.lastfm.pl/user/choin
Awatar użytkownika
Fanta

Post 26 lis 2006 23:12

no tam, my stare konie to wiemy... i my stare konie wiemy o co sie czepiamy i w zwiazku z tym wiemy, ze mamy racje… ale @cam nie rozumie co robi zle, bo to jest tylko 14-letni dzieciak, ktory chce byc doroslejszy i dojrzalszy niz faktycznie jest :/

sama swietnie pamietam np. skladki na 'okęcie' i 'stołeczne' w siodmej klasie podstawowki :8 pamietam jak sie chwalilam wszem i wobec, ze mam takich i srakich kolegow, i co wyprawiamy, ze taka dorosla juz jestem, o! teraz zakopalabym sie pod ziemie ze wstydu na samo wspomnienie…

...ale wtedy bylam z tego bardzo dumna :roll:

@Choin, nikogo nie usprawiedliwiam :!: mowie tylko,ze nie tędy droga :!:
bo @cam i tak nie rozumie o co Wam chodzi :roll: :evil:
Awatar użytkownika
Choin
Ulubiony utwór: Living On Video

Post 26 lis 2006 23:16

Fanta - z calym szacunkiem, ale chyba Cam sama potrafi uzasadniac swoje wypowiedzi i poglady ? Nie rob z niej osoby niepolnosprawnej umyslowo, a to ze Cam moze np nie rozumiec moich wypowiedzi to mnie akurat nie dziwi, bo malo osob nadaje na podobnych falach co ja.
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga ;( / http://www.lastfm.pl/user/choin