@ olz 
Nie zamierzam wylewać przed Tobą wiader lukru, ale nie mierz, proszę, ludzi własna miarą. Jest wiele faktów świadczących o tym, ze wyrastasz intelektualnie ponad swoje niecałe siedemnaście lat, jednakze nie wszyscy mają szczęście być tak wybitni w tym wieku

.
Brak tolerancji to nie jest zaden sensowny argument. Mnie tez przeszkadza wiele rzeczy, np. ludzie o innym kolorze skóry niż mój, tacy, którzy daliby sie poćwiartować za kebab i hamburgera albo ci, dla których przyjemnościa jest czytanie cudzej poczty, śledzenie czyiśch wypowiedzi na innych forach albo robienie sobie gówniarskich żartów. Jednak czy z tego powodu mam ich tępić

?
Niekiedy czytam posty napisane tak połamaną polszczyzną, że zastanawia mnie, czy posługujemy sie tym samym językiem. Ale znowu, czy mam oceniać człowieka po tym, czy zna i stosuje zasady gramatyki? Bez przesady

.
Nie wiem, jaka jest metoda na
@ cam, ale na pewno nie jest nią tepienie jej na maxa

. Wiem natomiast, że jeżeli kogos tak bardzo drażnią jej wypowiedzi, to można je po prostu omijac szerokim łukiem. Proste.
Przyczepiliście się do tej dziewczynki, zapominając o tym, ze każdemu z nas zdarza się pisac debilne rzeczy. Kiedy czasem czytam swoje posty, to dosłownie palę sie ze wstydu, że w ogóle cos takiego przeszło mi przez palce. Nikt nie jest doskonały i po prostu trzeba sie z tym pogodzić, bo stawianie kogoś do naszego pionu to zwykle walka z wiatrakami

.