Piłka Nożna
-
gilles
- Ulubiony utwór: Enjoy the silence
najbardziej dupy dali polscy kibice - zero dopingu, same gwizdy...
już na początku meczu gwizdali jak tylko Kolumbia była przy piłce , ale to jest nic w porównaniu z tym co sie dzialo po bledzie Kuszczaka! nie mam słów do tych daunów...
Doping jest przecież po to żeby lepiej się piłkarzom grało... żeby NA TZW. KU*WIE zaczeli atakować i dążyć do odrabiania strat. Po co tacy kibice którzy kibicują dopiero wtedy kiedy polska wygrywa 4:0?
PS. Nie usprawiedliwiam oczywiście piłkarzy i trenera.
już na początku meczu gwizdali jak tylko Kolumbia była przy piłce , ale to jest nic w porównaniu z tym co sie dzialo po bledzie Kuszczaka! nie mam słów do tych daunów...
Doping jest przecież po to żeby lepiej się piłkarzom grało... żeby NA TZW. KU*WIE zaczeli atakować i dążyć do odrabiania strat. Po co tacy kibice którzy kibicują dopiero wtedy kiedy polska wygrywa 4:0?
PS. Nie usprawiedliwiam oczywiście piłkarzy i trenera.
-
Erwartungen
JANAS na tych mistrzostwach nie widzę..
a co do gola... słyszałem w radiu i nie mogłem uwierzyć, myślałem że polacy grają tak debilnie że kolumbijski bramkarz z nudów zaczął wychodzić do akcji... jak usłyszałem że gol był z bramki........................
oni (reprezentacja) nas po prostu musieli czymś zaskoczyć. do zwykłego beznadziejnego grania już nas przyzwyczaili... A twórcy totala są niestety cały czas "sto lat za murzynami"... w tej grze nawet nie idzie dokopnąć piłki do 3/4 boiska... nie mówiąc o golach
a co do gola... słyszałem w radiu i nie mogłem uwierzyć, myślałem że polacy grają tak debilnie że kolumbijski bramkarz z nudów zaczął wychodzić do akcji... jak usłyszałem że gol był z bramki........................
oni (reprezentacja) nas po prostu musieli czymś zaskoczyć. do zwykłego beznadziejnego grania już nas przyzwyczaili... A twórcy totala są niestety cały czas "sto lat za murzynami"... w tej grze nawet nie idzie dokopnąć piłki do 3/4 boiska... nie mówiąc o golach
-
DT
co za baty nie wiedzialem jeszcze bramki zdobytej w taki sposob
Rasiak nadaje sie na szpiega albo iluzjoniste - caly czas byl
niewidoczny...
Rasiak nadaje sie na szpiega albo iluzjoniste - caly czas byl
niewidoczny...
fu..'em and their law
-
gilles
ale pod koniec oddał strzał przy którym myślałem już jest gol!
tak sie ładnie obrócił i strzelił z woleja, pimpf widziałeś to??
tak sie ładnie obrócił i strzelił z woleja, pimpf widziałeś to??
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Ladnie sie obrocic to potrafi nawet moje krzeslo 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
pimpf_101
Jak mnie wkurza taka nagonka na jednego zawodnika. Większość wypowiadających się w ogóle nie zna się na piłce... powtarza tylko za tłumem.
Co do meczu.. no słabiutko grali. W sumie cała kadra grała nędznie.
A ŚLĄSCY kibice to dno. Wstyd mi czasem, że mieszkam w tym regionie.
Gill - strzał widziałem, spoko.
Co do meczu.. no słabiutko grali. W sumie cała kadra grała nędznie.
A ŚLĄSCY kibice to dno. Wstyd mi czasem, że mieszkam w tym regionie.
Coż za prostytutka błyskotliwość. A jaki cięty dowcip. Że "Ja nas" i "Janas" można odczytać. Rozumiecie nie? Że to własnie przez Janasa, że "Ja nas" czyli że Erwart nas, czyli reprezentacji nie widzi na imprezie, ale "Ja nas" napisał "Janas", bo trener naszej reprezentacji nazywa się Janas.Erwartungen pisze:JANAS na tych mistrzostwach nie widze
Gill - strzał widziałem, spoko.
-
gilles
i tak wole to niz ogladajac mecz na legii słuchać że Widzew to prostytutka
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Wracając do postawy polskich kibiców to nie wiem kto komu wymierzył większy policzek kibice reprezetacji czy reprezentacja kibicom , ja osobiście pierwszy raz widziałem tak żenującą postawe naszej reprezentacji .
To jaka atmosfera panowała na "śląskim" niech da do myślenia "orłom Janasa" , że orzełek który noszą na piersi do czegoś zobowiązuje .
To jaka atmosfera panowała na "śląskim" niech da do myślenia "orłom Janasa" , że orzełek który noszą na piersi do czegoś zobowiązuje .
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Jest takie jedno slowo oddajace wczorajszy mecz - to slowo to ŻENADA.
Jak w meczu z Chorwacja nic nie drgnie, to mundial moze sie skonczyc gorzej niz w Korei, i pisze to z bolem serca...
Byc moze to przypadlosc polskiej pilki, ze jak wejdziemy do finalow to jest fajnie, a pozniej mozna spoczac na laurach.
A Janas beknie za swoje powolania, i za Boazerie w ataku
Jak w meczu z Chorwacja nic nie drgnie, to mundial moze sie skonczyc gorzej niz w Korei, i pisze to z bolem serca...
Byc moze to przypadlosc polskiej pilki, ze jak wejdziemy do finalow to jest fajnie, a pozniej mozna spoczac na laurach.
A Janas beknie za swoje powolania, i za Boazerie w ataku
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
Erwartungen
biedny pimpf chyba cierpi że mimo jego groźnego prostytutka manifestu dalej nadają na jego pupilka rasiaka 
-
pimpf_101
Biedy Erwart - widocznie poczuł się urażony, że zakpiłem z jego piłkarskiej wiedzy. Czy to jest jego kompleks?..Erwartungen pisze:biedny pimpf chyba cierpi że mimo jego groźnego /cenzura/ manifestu dalej nadają na jego pupilka rasiaka
Wracaj do domu, bo matka żurem dzieli
-
Erwartungen
nie no........ zabiłeś mnie
JADĄ PO CIEBIE!
JADĄ PO CIEBIE!
-
pimpf_101
TWS!!!!!Erwartungen pisze:nie no........ zabiłeś mnie
JADĄ PO CIEBIE!
-
Iwonka
pimpfa robił
-
gilles
no wiesz co Iwonka..., conajmniej niesmaczne to było... 
-
DT
ja caly czas licze ze mile zaskoczy mnie Rasiak na mistrzostwach wtedy zmienie swoje zdanie wystarczy ze strzeli 1 bramkepimpf_101 pisze:Jak mnie wkurza taka nagonka na jednego zawodnika. Większość wypowiadających się w ogóle nie zna się na piłce... powtarza tylko za tłumem.
co do tego ze wiekszosc wypowiadających wogole nie zna sie na pilce to przeciez nie przeszkadza miec swojego zdania opartego na obserwacji jego gry w repezentacji
fu..'em and their law
-
MontanaDM
Chłopaki się nie spisali w meczu z Kolumbią. Jak w meczu z Chorwacją nie pokażą dobrego stylu to nie obejże żadnego meczu polski na tych mistrzostwach.
-
szajajaba
Akurat.
-
MontanaDM
Zaklinam się że będę się trzymał swojego postanowienia.