2009-05-23 Warsaw, Gwardia Stadium, Poland (CANCELLED)

Awatar użytkownika
Ddrummer
Ulubiony utwór: But Not Tonight

Re: Warszawa 23 maj 2009

Post 18 maja 2009 18:46

Wiecie co? nie chce mi się rozpisywać, jesteście żałośni bo nawet nie śmieszni...Stylem swojej "rozmowy" dajecie świadectwo tego dlaczego DM-F zamiata was wszystkich pod wycieraczkę na śniadanie. Cya...

Khym, agitacje polityczną prowadzimy na wiecach, nie na forum "tym drugim". I uważaj, żeby Ciebie nie zamietli.
Awatar użytkownika
kano
Ulubiony utwór: People Are People

Post 18 maja 2009 18:54

Ddrummer pisze:Wiecie co? nie chce mi się rozpisywać, jesteście żałośni bo nawet nie śmieszni...Stylem swojej "rozmowy" dajecie świadectwo tego dlaczego DM-F zamiata was wszystkich pod wycieraczkę na śniadanie. Cya...

Khym, agitacje polityczną prowadzimy na wiecach, nie na forum "tym drugim". I uważaj, żeby Ciebie nie zamietli.
Jeszcze masz coś mądrego do napisania pseudo inteligencie, nie potrafiący czytać między wierszami? Przypudruj nosek i spadaj na myślnik, gdzie są sami tacy mądrzy jak ty. :lol: :lol: :lol:

Niech moderator zostawi ten pokaz głupoty ale nie dopuści, żeby się rozkręcił z kolejnymi bredniami. :lol:

CYA! :lol:

spróbuję ;p -dev
Awatar użytkownika
Rajca

Post 18 maja 2009 18:57

I cośmy narobili wszyscy, teraz bidny walnął taki kwas, jakby wszyscy mężczyźni tego forum własnymi kuśkami mu herbatę w kubku zamieszali.
Ech, życie, brutalna siło. tom się wykopyrtnął i padł.
Swoją drogą, wie ktoś ile to coś, zwane stadionem, ma wejść?
Awatar użytkownika
Ddrummer

Post 18 maja 2009 18:59

kano pisze:
Ddrummer pisze:Wiecie co? nie chce mi się rozpisywać, jesteście żałośni bo nawet nie śmieszni...Stylem swojej "rozmowy" dajecie świadectwo tego dlaczego DM-F zamiata was wszystkich pod wycieraczkę na śniadanie. Cya...

Jeszcze masz coś mądrego do napisania pseudo inteligencie, nie potrafiący czytać między wierszami? Przypudruj nosek i spadaj na myślnik, gdzie są sami tacy mądrzy jak ty. :lol: :lol: :lol:

Niech moderator zostawi ten pokaz głupoty ale nie dopuści, żeby się rozkręcił z kolejnymi bredniami. :lol:

CYA! :lol:
Słuchaj Koleś w tym momencie to jest już obraza personalna i ciekaw jestem czy live też byś mi to samo zacytował face to face. Myślę, że mogło by być różnie... Ale pisz pisz, dajesz tylko pokaz "możliwości" piszących tu. I jeśli chodzi o mnie to wolę pisać w gronie osób, które potrafią zaangażować się w rozmowę na konkretny temat czy to na poziomie czy też nie (to już zależy od jednostek) ale bez tępych żarcików na pozomie wiejskiego gimnazjum i naśmiewania się przez 3 strony z jakiś bezsensów ;) Ilość zarejestrowanych userów/ stron tematów mówi jednak dużo porównując pewne portale. Z pozdrowieniami ale bez szacunku.
Jari

Post 18 maja 2009 19:00

Ddrummer pisze:Wiecie co? nie chce mi się rozpisywać, jesteście żałośni bo nawet nie śmieszni...Stylem swojej "rozmowy" dajecie świadectwo tego dlaczego DM-F zamiata was wszystkich pod wycieraczkę na śniadanie
O chłapaku to ty jeszcze nie wiesz jak tam styl rozmowy wygląda, ale spoko i Ciebie dopadnie w odpowiednim czasie. Ino napisz np. że wiesz jak admin pewnego forum obgaduje ludzi na 'personal message' albo stań w obronie kolegi niesłusznie zablokowanego na forum, albo powiedz, że wiesz jak pewien organizator rodem z Wrocławia mający też swoje forum o pewnym zespole rozlicza się z zespołami jak chce je zaprosić na imprezę tzn. benzyne chce im liczyć od rogatek miasta A do rogatek miasta B - i efekt przejdzie najśmielsze oczekiwania, obiecuję Ci to... Tylko daj im szansę... Albo wpisz się w nurt 'ocho-achowy' i wtedy faktycznie włos ci z głowy nie spadnie.

Owszem też uważam, że nazwanie wszystkich idiotami to przegięcie bo tam są też spoko ludzie, ale faktem jest też, że snute tam teorie w temacie DM czasem są tak żenujące, że aż niebezpieczne...
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 18 maja 2009 19:01

Pewne forum jest starsze. A poza tym, jak to ktoś mądrze powiedział (Marx? bodajże ...) "w społeczeństwie jest zawsze więcej głupców niż ludzi mądrych". Enjoy ^^
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
Nati
Ulubiony utwór: Stripped

Post 18 maja 2009 19:04

Za chwilę sami się tu pozabijacie :evil:
Awatar użytkownika
rafal_74
Ulubiony utwór: Behind The Wheel

Post 18 maja 2009 19:06

@Nati - no juz :beer: ale i tak ewidentnie widac ze kolega @kano ma sie za kogos ponad wszystkimi
Awatar użytkownika
devotional
Ulubiony utwór: Master And Servant

Post 18 maja 2009 19:06

Ja nikogo nie będę zabijał :P od tego jest admin, ja tylko ostrzegam. :D Ale jeśli facet wpada na forum tylko po to, żeby na nie nawrzucac i wychwalic wyższosc "myślnika" nad jego brakiem ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 18 maja 2009 19:10

Kano - jesteś proszony o nie wrzucanie wszystkich do jednego worka i pohamowanie emocji.

Drummer - jeśli faktycznie nie potrafisz odczytywać ironii, informacji podawanych między wierszami to cóż… Nie pisz o tym o czym nie masz pojęcia, bo nie potrafisz pod płaszczykiem dziecinnych postów (jak to określiłeś) odczytać nagiej i zabójczo szczerej prawdy.

Bez kłótni już (tyczy się to zresztą Wszystkich). Jak Ci się nie podoba to wracaj na to większe i lepsze forum. Nikt Cię nie zmusza, żeby tutaj być.
Awatar użytkownika
kano
Ulubiony utwór: People Are People

Post 18 maja 2009 19:12

Jeśli mnie poniosło to przepraszam, jednak prawdy będę bronić! Wszyscy dobrze wiemy jak jest. Slick, Jari, Hien - jesteście profesjonalistami w tym co robicie i jak inteligentnie prowadzicie to forum. Nie pisze tyle ale czytam Was co dzień. Tak dalej Panowie! :) :)
Awatar użytkownika
Ddrummer

Post 18 maja 2009 19:17

slick pisze:Drummer - jeśli faktycznie nie potrafisz odczytywać ironii, informacji podawanych między wierszami to cóż… Nie pisz o tym o czym nie masz pojęcia, bo nie potrafisz pod płaszczykiem dziecinnych postów (jak to określiłeś) odczytać nagiej i zabójczo szczerej prawdy.
Jeśli by to stanowiło nikły procent tematu to bym zrozumiał ale jeśli ta jak to nazwałeś "ironia" stanowi 3/4 objętości tematu to Ty również nie bój się pewnej prawdy.
Awatar użytkownika
bARREL
Ulubiony utwór: Poison Heart

Post 18 maja 2009 19:32

szkoda ze nie mam ostatnimi dniami za bardzo czasu, bo widze ze wesolo tu sie porobilo :)

co do tamtego forum - niech spadaja na drzewa podyndac na galeziach, my tu mamy swoje bez nadmiernego zachlystywania sie, ochania, achania i pierdzielenia glupat przy wzajemnym poklepywaniu sie po ramieniach, a jak ktos mysli inaczej niz zaslugujac na poklepywanie wiec musi odpasc, albo go zadziobia kruki i wrony.
to tyle jesli chodzi o dysproporcje obu forow w moim odczuciu.
tu jest pelen liberalizm, zachwycacz sie moze pozachwycac, przesmiewaca ponasmiewac, a cynik poironizowac.
i tyle.

Co nie znaczy ze trzeba zaraz stawac do ringu, i sie bulwersowac.
Fora to rzecz dyskusyjna i typowo towarzyska. Ot co.

Inna rzecz, sianie propagandy i plotek, czy to odnosnie raka czy innych bajerów wyssanych z d*** czy palca to wieksza prowokacja niż tutejsze wymiany postów.
Info nie ejst prawdziwe, o ile nie jest oficjalne.
Owszem, ludzie choruja na raka, inna rzecz ze jakaos watpie by kolesie z takim przemialem wiekowym i w takowym wieku szarpali sie na wyskoki na okolo rok wymagajace wysilku fizycznego bez wczesniejszych gruntownych badan lekarskich.

Wiec ...wyluzujmy wszyscy.
Co ma byc to bedzie.
Awatar użytkownika
The Darkest Star

Post 18 maja 2009 20:00

apeluję o spokój bo zawrzało i niezbyt miło się zrobiło..
dajcie na luz..
sama poczytam od czasu do czasu "większe" forum.. nie mówiąc o większym niż tutaj udzielaniu się na dwóch niemieckich forach.. no i co? ktoś mnie zmiecie z powierzchni ziemi za to? ;(
nie róbmy z forum dzikiego kręgu zaufania a z tych, którzy nieco wystają poza jego granice- zdrajców czy jakkolwiek idiotycznie inaczej by to nazwać ;(
Awatar użytkownika
DT

Post 18 maja 2009 20:30

Nati pisze:Za chwilę sami się tu pozabijacie :evil:
krwi i igrzysk :lol:
tego chce lud ;)
p.s i piwa
p.s no i koncertu
fu..'em and their law
Awatar użytkownika
Hien

Post 18 maja 2009 20:57

Widze ,że ładne cyrki mnie ominęły. Dobrze ,że mnie nie było.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
Bartini

Post 18 maja 2009 21:55

Że tak powiem ostatnio nie zaglądałem tutaj, ale to co widzę przekracza momentami pewne granice.

Niewątpliwie bawią mnie tutejsze dowcipy, ale obrażanie osób, które nie czują tych dowcipów jest niesmaczne. Jeżeli będą jeszcze jakieś osobiste wycieczki to posypią się warny - a dla najwybitniejszych - bany.

W temacie - ja to chyba powinienem jakas kaplice zrobic, wykorzystując symbolikę okładki SOTU (Straszna Obstrukcja Trasę Ucina), bo to w moje urodziny wypada ten koncert.
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 18 maja 2009 22:31

rafi666 pisze:Dave by sie bardzo zdziwił jakby wchodził na scene a tam tysiące w jego kierunku by rzucało rolki papieru toaletowego na powitanie.

Ciekawe jakby zareagowal :-P
Juz sobie wyobrazam jego mine
He trochę by się chyba wkur*** :lol:
Awatar użytkownika
Marcin
Ulubiony utwór: Secret to the End

Post 18 maja 2009 22:47

Jari pisze:Koncert będzie!
Jak Jari tak mówi to znaczy że bedzie na 100%,jak ktoś ma wątpliwosci , to niech se przypomni Jarego przepowiednie dotyczaca set listy :D
Jari nostradamus :>
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
Jari

Post 18 maja 2009 22:55

No będzie, będzie... a od czwartku wjeżdżają Stage Truck'i z systemami scenicznymi na pokładzie.