Nabilem wiec jest co czytac Panie Newdress.
O subHuman jak bede mial czas.
No mam niezłą chci..ewajkę na nową płytę jak choleraHien pisze:Ciekawe co Wilder tym razem wykombinuje.
Może tym razem coś bardziej minimalistycznego?
Wszak promocja będzie się odbywać via net, więc powinno być ok.slick pisze:Czas chyba zatem skrobnac maila do Emulatora i dowiedziec sie czegos z grubsza z pierwszej reki... zobaczymy co odpowie.
Z gory juz deklaruje, ze Alan zostanie poproszony rowniez i tym razem o udzielenie wywiadu dla forum i depechemodeforum.pl odnosnie nowego materialu (tak samo jak mialo to miejsce z subHuman). Co z tego wyjdzie, nie wiem, choc sadze, ze nie powinno byc wiekszych problemow z jego strony.
Dobry minimal to potęga (vide ostatnia płyta Bomb The Bass).prey pisze:No mam niezłą chci..ewajkę na nową płytę jak choleraHien pisze:Ciekawe co Wilder tym razem wykombinuje.
Może tym razem coś bardziej minimalistycznego?
Broń boshe Hien minimale, im więcej przekombinowań tym lepiej. Wszak wolę kupić jedną dobrą płytę w roku niż kilkanaście przeciętniaków.
Czy ja wiem czy subHuman jest taki "elektroniczny dość mocno".newdress pisze:Wydaje mi się,że nowy album Recoil,podobnie jak SubHuman,będzie elektroniczny dość mocno,ale jednocześnie będzie to całkowite odcięcie się od muzyki DM-zupełnie tak jak na poprzednim albumie.
Wydaje mi się,że Wilder chce być kojarzony przede wszystkim z Recoil,a nie jako były muzyk Depeche Mode,a z tym teraz bywa różnie.