Recoil: Selected Tour Events
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Re: Recoil: Selected Tour Events
Zobaczymy...
-
prey
Żałoba trwa od dziś czyli do 17.04. Al będzie w Łodzi.
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
Jari
Impreza odbędzie się tak jak została zaplanowana. Taki jest stan na dziś na godzinę 18:40.slick pisze:Mozna zapomniec o evencie w Polsce.
Trzeba sie na Pradze skupic.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Żałoba oficjalnie trwać będzie od jutra (więc do 19.04), choć faktycznie trwa od wczoraj, ale to chyba nie stoi na przeszkodzie ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Jari
Jeżeli od 12go to do 18 tego do północy. Bez paniki na razie, o wszystkim będziemy informować.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
ja nie panikuję 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Jari
12.03.10, Barcelona, Sala Apolo
13.03.10, Madrid, Sala Macumba
19.03.10, Berlin, Meistersaal/Hansa Studios
20.03.10, Hamburg, Kulturkirche Altona
23.03.10, Antwerp, TRIX XL Club
25.03.10, Munich, Hansa 39 Club
27.03.10, Cologne, Alter Wartesaal Club
31.03.10, Zurich, Kaufleuten Club
02.04.10, Bucharest, Front The Ark Club
09.04.10, Milan, Magazzini Generali
10.04.10, Rome, Circolo degli Artisti
11.04.10, Athens, Fuzz Music Club
16.04.10, Budapest, Diesel Club
17.04.10, Praha, KC Vltavska Club
20.04.10, Łódź,Wytwornia Club
23.04.10, Paris, Le Bus Palladium
25.04.10, London, O2 Academy Islington
28.04.10, Goethenburg, Storan Club
30.04.10, Moscow, Discoteque Club
01.05.10, Ekaterinburg, Tele Club
02.05.10, St. Petersburg, Club Jagger
14.05.10, Mexico City, El Lunario Club
15.05.10, Austin, Elyslum Club
Jednak Alan to jest gość. Właśnie dzisiaj dostałem list z kondolencjami dla wszystkich fanów ale także wszystkich ludzi w Polsce w związku z wiadomym wydarzeniem. Że takiego Wildera stać na taki drobny gest a inne gwiazdy z Basildon niekoniecznie... hmmm....
13.03.10, Madrid, Sala Macumba
19.03.10, Berlin, Meistersaal/Hansa Studios
20.03.10, Hamburg, Kulturkirche Altona
23.03.10, Antwerp, TRIX XL Club
25.03.10, Munich, Hansa 39 Club
27.03.10, Cologne, Alter Wartesaal Club
31.03.10, Zurich, Kaufleuten Club
02.04.10, Bucharest, Front The Ark Club
09.04.10, Milan, Magazzini Generali
10.04.10, Rome, Circolo degli Artisti
11.04.10, Athens, Fuzz Music Club
16.04.10, Budapest, Diesel Club
17.04.10, Praha, KC Vltavska Club
20.04.10, Łódź,Wytwornia Club
23.04.10, Paris, Le Bus Palladium
25.04.10, London, O2 Academy Islington
28.04.10, Goethenburg, Storan Club
30.04.10, Moscow, Discoteque Club
01.05.10, Ekaterinburg, Tele Club
02.05.10, St. Petersburg, Club Jagger
14.05.10, Mexico City, El Lunario Club
15.05.10, Austin, Elyslum Club
Jednak Alan to jest gość. Właśnie dzisiaj dostałem list z kondolencjami dla wszystkich fanów ale także wszystkich ludzi w Polsce w związku z wiadomym wydarzeniem. Że takiego Wildera stać na taki drobny gest a inne gwiazdy z Basildon niekoniecznie... hmmm....
-
Hien
a co miał zrobić?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Jari
Mógł nic nie napisać... a umiał się zachować.
UWAGA!
Z uwagi na zmianę koncepcji zwiększona zostanie ilość miejsc stojących na Recoil. W sprzedazy pojawią się dodatkowe bilety, będzie je można również nabyć przed imprezą...
UWAGA!
Z uwagi na zmianę koncepcji zwiększona zostanie ilość miejsc stojących na Recoil. W sprzedazy pojawią się dodatkowe bilety, będzie je można również nabyć przed imprezą...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Myślę, że list kondolencyjny Alana wynikł z faktu, że już za tydzień przyjedzie do Polski.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że zachował się bardzo fajnie. Że w ogóle pomyślał o czymś takim.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że zachował się bardzo fajnie. Że w ogóle pomyślał o czymś takim.
-
Hien
Pomyslał bo wypadało.
Gdyby był organizowany koncert DM i miałby się odbyć blisko tej daty to pewnie tez by coś takiego wysłali. Każdy by wysłał. Wysłanie maila nie boli.
Gdyby był organizowany koncert DM i miałby się odbyć blisko tej daty to pewnie tez by coś takiego wysłali. Każdy by wysłał. Wysłanie maila nie boli.
-
Jari
01. Hien, menopauza to jest znacznie później u faceta, jeszcze nie teraz... za dużo marudzisz. Masz rację email wiele nie kosztuje. Czy to tylko kurtuazja - może, niektórych nie stać nawet na taką kurtuazję (nie wiem czy niejaki Wilson co to niby tak za Polską szaleje wykrzesił z siebie choć parę słów) i wreszcie: kondolencje to nie jedyny gest Alana w stosunku do nas, będzie jeszcze coś na evencie ale o tym dowiedzą się Ci, którzy tam będą. Więc może to nie tylko przymilanie się publiczności...
02. UWAGA!!!
I druga ważna informacja: zmiana godziny! Początek 18:00. Recoil na scenie 20:00!
02. UWAGA!!!
I druga ważna informacja: zmiana godziny! Początek 18:00. Recoil na scenie 20:00!
-
Hien
Nie i Wilder też by tego nie zrobił gdyby akurat nie musiał przyjechać na dniach i wciskać klawisze na panelu. Kiepskie porównanie.Jari pisze:(nie wiem czy niejaki Wilson co to niby tak za Polską szaleje wykrzesił z siebie choć parę słów)
Gdyby królowa angielska wyleciała w powietrze, pisałbyś list kondolencycjny w imieniu Cabaretu? Już to widzę.
Nie nadymajmy tak tego jako kolejnego dowodu jak to Alan jest lepszy od DM.
Tyle.
Jeżeli chodzi o bilety, czy te stojące sa w tej samej cenie?
-
Jari
- Jest lepszy a na pewno lepiej wychowany i ukształtowany jako człowiek.
- Bilety są w tej samej cenie, zniżka jest tylko dla posiadaczy karty klubu Wytwórnia.
- Bilety są w tej samej cenie, zniżka jest tylko dla posiadaczy karty klubu Wytwórnia.
-
Hien
Za stojaka płaci się tyle samo co za siedzenie?
Spoko, dobrze że można kupić w dniu koncertu.
Spoko, dobrze że można kupić w dniu koncertu.
-
Jari
A będąc na koncertach ile czasu siedzisz płacąc za siedzące miejsca...?
-
Hien
Dziwne pytanie.
Jeżeli kupuje bilety siedzące to podczas koncertu siedzę.
Siedzę cały koncert na siedzeniu z moim numerkiem.
Raz mi się zdarzyło nie siedzieć bo wszyscy wstali i nie miałem wyjścia ale jeżeli chce stać to kupuje bilet stojący.
Wiesz Jari, ja nie mam pretensji, że bilet jest w tej samej cenie tylko jestem zwyczajnie ciekawy bo pierwszy raz widzę coś takiego żeby bilety siedzące i stojące były w tej samej cenie.
Jeżeli kupuje bilety siedzące to podczas koncertu siedzę.
Siedzę cały koncert na siedzeniu z moim numerkiem.
Raz mi się zdarzyło nie siedzieć bo wszyscy wstali i nie miałem wyjścia ale jeżeli chce stać to kupuje bilet stojący.
Wiesz Jari, ja nie mam pretensji, że bilet jest w tej samej cenie tylko jestem zwyczajnie ciekawy bo pierwszy raz widzę coś takiego żeby bilety siedzące i stojące były w tej samej cenie.
-
prey
Żałoba jest do 19 przedłużona.
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Raczej tak. Gdyby nie jego przyjazd do Polski, to pewnie by nic nie przysłał. A nawet myślę, że na pewno by nic nie przyznał. Ale i tak doceniam ten gest. Nie każdy chyba by to zrobił mimo wszystko.Jari pisze:Czy to tylko kurtuazja - może
Wilder to grzeczny chłopak.
-
Jari
Aby rozwiać wątpliwości przytaczam fragment korespondencji:
"Hi Jarek,
...Unbelievable events in your country - we heard all about it and we are very deeply sorry...
...We can talk about doing some kind of gesture for polish fans with a picture on the screen or something like that. Let's discuss when we arrive. I will also talk with the promoter. I hope people will be over the shock by then...
best wishes,
AW"
"Hi Jarek,
...Unbelievable events in your country - we heard all about it and we are very deeply sorry...
...We can talk about doing some kind of gesture for polish fans with a picture on the screen or something like that. Let's discuss when we arrive. I will also talk with the promoter. I hope people will be over the shock by then...
best wishes,
AW"