Co do mojego odmładzania to liczę, że za dwadzieścia lat, to nadal będzie działać
Ile lat mają Devotees?
-
Hien
Re: Statystyki forum
Slick nie daje banów nawet jak ktoś chce być zbanowany 
Co do mojego odmładzania to liczę, że za dwadzieścia lat, to nadal będzie działać
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
walking
oj Fen chciałabyś takFen. pisze:już chciałam coś dodać odnośnie tego przytulania, ale się powstrzymam
-
Fen.
nie w tą stronę idziesz Kesja 
Here's where the fun begins.
-
Hien
i widac kto się na tym forum chce przytulać a kto nie
a Admin czeka!
a Admin czeka!
Ostatnio zmieniony 26 sie 2010 07:01 przez slick, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie czeka! :-)
Powód: Nie czeka! :-)
-
walking
haha, żartowałam sobie!Fen. pisze:nie w tą stronę idziesz Kesja
-
Hien
I tyle starczy żeby dowalić mi 5 lat?Fen. pisze:jak już kończyły się argumenty wyskakiwali z czymś niepoważnym, więc pasowało mi na przedział 27-28
Poprawność? Czy ja wiem? Może myślimy o czym innym.Fen. pisze:Hien, przez awatar wyszedł mi najmłodszy, za bardzo starał się też zachować poprawność wypowiedzi.![]()
Ale faktem jest, że robię makabryczne literówki (zawsze) i muszę poprawiać, a jak poprawiam to leci zazwyczaj wszystko.
W ogóle nie wiem o co chodzi z tymi świniami? Że słodka, że niby co?
Świnia to symbol tego co w sobie lubię najbardziej - wysublimowanego chamstwa
Swoją drogą, ja mam talent do oceny wieku.
Slicka wiek to znam od prawie 10 lat ale reszta, Dev, Rajca (tu akurat mi się płec pomyliła, przez to "a", nie bij), Fen, Kesja, Shodan, Rafał, Czez, Erw, itd. Wszyscy trafieni. Bliźniaczki mi się tylko rozjechały, nie wiem czemu.
-
Fen.
Twoja świnia nie jest słodka, idealnie odnosi się do "wysublimowanego chamstwa".
Pierwsze wrażenia są na podstawie 2 pierwszych przeczytanych tematów, widocznie za fachowo się w nich wypowiadałeś, potem naprostowałam już swoje "wrażenia". Te 5 lat masz za "mądre" teksty, a nie za świnię. Za świnię jesteś najmłodszy z 3.
Te moje schizy to raczej nie są pod dyskusję
Swój wiek podałam w temacie o latach 90 wprost. Nie było nic do zgadywania
Pierwsze wrażenia są na podstawie 2 pierwszych przeczytanych tematów, widocznie za fachowo się w nich wypowiadałeś, potem naprostowałam już swoje "wrażenia". Te 5 lat masz za "mądre" teksty, a nie za świnię. Za świnię jesteś najmłodszy z 3.
Te moje schizy to raczej nie są pod dyskusję
Swój wiek podałam w temacie o latach 90 wprost. Nie było nic do zgadywania
-
Hien
Może i podałaś, ale ja tego nie widziałem 
Jariemu zaniżyłaś.
Devotionala to ja bardziej widzę jak zasuwa w zbroi.
A Em. w kontraście do rozmówców?
Zwyczajnie daje nam odpocząć, w poetyckie potyczki wszyscy są tu przy niej przegrani. A ja nie jestem taki miły (o ile gdziekolwiek jestem) w realu więc lepiej mnie zwyczajnie unikać. Urodziłem się z siarką w żyłach i jadem w języku.
Shodan się pewnie ucieszy z tego porównania z Gahasiem
Jariemu zaniżyłaś.
Devotionala to ja bardziej widzę jak zasuwa w zbroi.
A Em. w kontraście do rozmówców?
Zwyczajnie daje nam odpocząć, w poetyckie potyczki wszyscy są tu przy niej przegrani. A ja nie jestem taki miły (o ile gdziekolwiek jestem) w realu więc lepiej mnie zwyczajnie unikać. Urodziłem się z siarką w żyłach i jadem w języku.
Shodan się pewnie ucieszy z tego porównania z Gahasiem
-
Hien
Nie widziałem kiedy typowałem, a potem zobaczyłem i się potwierdziłoFen. pisze:to zrewanżuj się i zdradź jak typujesz wiekHien pisze:Może i podałaś, ale ja tego nie widziałem![]()
Swoją drogą, gadanie gadaniem a nikomu z tego forum (co mnie poznał) chyba się nie oberwało? Oczywiście poza Devotionalem, który śmiał zmienić numer kiedy ja do niego się próbuję dodzwonić
Nie rób tego więcej Dev bo z tego bilardu wyjdzie tyle co ze spotkania na rogu
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
w zbroi? what the fuck? xD
panie Hien - nigdy więcej spotkań na rogu
(nabijam, nabijam ...)
panie Hien - nigdy więcej spotkań na rogu
(nabijam, nabijam ...)
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
prey
Fen nie wywołuj duszka Jariego
Pracuje chłopina ostro na C+ materiałem, plus do recoilowy set bauns lans 
Hien przypominam o bootlegu.
Rajcy stuknęła 20-tka. Reszty nie pamiętam.
Hien to ty z dejvem się rozminąłeś w klubie, czy czojn z Tobą? Coś tam było z kupnem portfela

Hien przypominam o bootlegu.
Rajcy stuknęła 20-tka. Reszty nie pamiętam.
Hien to ty z dejvem się rozminąłeś w klubie, czy czojn z Tobą? Coś tam było z kupnem portfela
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Obawiam się że patrząc na kryteria Fen. to mógłbym się zdrowo postarzeć hłe hłe.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Miałem się spotkać z Devem, poszedłem na chwile po coś do picia to wtedy on przyszedł. Zobaczył, że mnie nie ma to poszedł na chwile obejrzeć portfele (w podziemiu obok), wtedy ja wróciłem. Czekałem chwilę i poszedłem na chwilę po coś. Wtedy on wrócił, zobaczył, że mnie nie ma to tez gdzies skręcił. Ja wróciłem, poczekałem chwile i poszedłem do domu. Dev przyszedł, poczekał chwilę i poszedł do domu. Ja miałem wyładowany telefon, Adrian tez miał wyładowany telefon.prey pisze: Hien to ty z dejvem się rozminąłeś w klubie, czy czojn z Tobą?
I to wszystko się działo naprawdę
-
Fen.
Nie marudź, albo zmień avatardevotional pisze:w zbroi? what the fuck? xD
O Stripped, zapomniałam o tobie. Początkowo dawałam Ci 24 latastripped pisze:Obawiam się że patrząc na kryteria Fen. to mógłbym się zdrowo postarzeć hłe hłe.
I jakie kryteria ?!?
A kto w ogóle tak powiedział ?Hien pisze: A ja nie jestem taki miły (o ile gdziekolwiek jestem) w realu więc lepiej mnie zwyczajnie unikać.
Odnośnie Em - wszystko interpretuj bez negatywów, uważam Em za inteligentną osobę
I już dawno wiem ile macie lat ( w większości )
Cd. pseudo analizy
Erwartungen, Prey, Rajca kojarzyli mi się z tą samą grupą wiekową, czyli 29. Ostatecznie Rajca mnie zmylił, bo było coś w tekście o akademiku i wyszło mu 27.
Czysty przypadek. 29 pasowała mi nie wiedzieć czemu do twojego avka i nie ma tu żadnej analizy. Wypowiedzi były inteligentne, nie przypominam sobie żadnych dziecinnych zagrywek czy tekstów. Poza tym Hien miał respect, więc wyszło mi, że jesteś starszy od niego.prey pisze:No Fen wstrzeliła się idealnie w mój wiek. Hmm, poproszę o wyniki analizy ze strony koleżankiByć może jej spostrzeżenia to wynik iście wysoce inteligentnych wypowiedzi użytkowników forum Devotees
![]()
![]()
28 pasowało mi do avka Erwartungena, pierwszej literki E, koloru żółtego.
Nie wiem jakie ma to pokrycie w rzeczywistości, ale pod kątem poczucia humoru Erwartungen – ścisłowiec, politechnika, Rajca – humanista.
Najpiękniejsze kobitki na końcu:
Fanta – z wypowiedzi i po avku. Sama nazwa Fanta kojarzy mi się z 28 i słońcem.
Daria – mam trochę znajomych w wieku 23 i tak mi się skojarzyło
TheDS – z kontekstu wyszło, że to starsza siostra Em. Poza tym często nadaje na podobnej fali co slick, więc wyszło mi, że jest starsza od Em, a nieco młodsza od slicka.
THE END
I można mnie już banować
-
Hien
27 i akademik?Fen. pisze:bo było coś w tekście o akademiku i wyszło mu 27
bueheheheheFen. pisze:Poza tym Hien miał respect, więc wyszło mi, że jesteś starszy od niego.
Prej to Prej, szacun jest ale nie ma to nic wspólnego z wiekiem
-
Erwartungen
ja pieprzę, co tu się dzieje, chociaż chyba sam po części przyczyniłem się do oftopa gadką o tym, że Kesja ma rzekomo 42 lata.
moją ksywą niejaka Fen wyciera dęsflor w co drugim poście

28 :O fajnie
kiedyś miałem ;(i to, że to z ksywy wynika, to jeszcze lepiej
Kiedyś zaszalałem i dałem niebieską wersję tego ava (tutaj zresztą też taka jest). Ile wtedy byś mi dała?
To podchodzi pod temat "dziwactwa Devotees", nie sądzisz? 
moją ksywą niejaka Fen wyciera dęsflor w co drugim poście
28 :O fajnie
-
Fen.
Sami chcieliście to macie
Jakie dziwactwa ... większość ludzi ma jakieś pierwsze wrażenia i odczucia, ale o nich nie mówi...
Ale fakt, to było okropne
Twoja ksywka była tylko w 1 poście
Edit: Zgodnie z życzeniem wyczyszczone.
"niejaka Fen." to okropnie brzmi
Jakie dziwactwa ... większość ludzi ma jakieś pierwsze wrażenia i odczucia, ale o nich nie mówi...
Ale fakt, to było okropne
Twoja ksywka była tylko w 1 poście
Edit: Zgodnie z życzeniem wyczyszczone.
"niejaka Fen." to okropnie brzmi
-
Erwartungen
ej!!!! kompletnie, KOMPLETNIE źle mnie zrozumiałaś

to wszystko żarty, myślałem, że gdzie jak gdzie, ale tu nie muszę tłumaczyć, co oznacza ikonka "
" 
fen, zwracaj posty, "niejaka fen", to była CZYSTA SYMPATIA, wiesz, że Cię lubię! przynajmniej od czasu rozmowy, że jawisz mi się (jako dmwolf) jako najpiękniejsza z racji ilości nabitych postów
ech... wszystko nie tak
to wszystko żarty, myślałem, że gdzie jak gdzie, ale tu nie muszę tłumaczyć, co oznacza ikonka "
fen, zwracaj posty, "niejaka fen", to była CZYSTA SYMPATIA, wiesz, że Cię lubię! przynajmniej od czasu rozmowy, że jawisz mi się (jako dmwolf) jako najpiękniejsza z racji ilości nabitych postów
-
Hien
Za dużo wypłakałeś Erw to masz
Kobiety 
-
Fen.
Oj ...no tak. Właściwie wzięłam płaczkiErwartungen pisze:ej!!!! kompletnie, KOMPLETNIE źle mnie zrozumiałaś![]()
to wszystko żarty, myślałem, że gdzie jak gdzie, ale tu nie muszę tłumaczyć, co oznacza ikonka ""
fen, zwracaj posty, "niejaka fen", to była CZYSTA SYMPATIA, wiesz, że Cię lubię! przynajmniej od czasu rozmowy, że jawisz mi się (jako dmwolf) jako najpiękniejsza z racji ilości nabitych postówech... wszystko nie tak
Wszystko wróci na miejsce
Hien: sama bym tego lepiej nie podsumowała.