Hien zdobył się jedynie na enigmatyczne lol. Cokolwiek to znaczy. Nie wiem, może śmieje się ze mnie albo moich zestawień?
Liga 5 sezon 4
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Liga 5 sezon 4
Panowie ciemne myśli mnie dzisiaj naszły. Czy kogoś jeszcze te ligi interesują? Czez i Dragon napisali chociaż po jednym zdaniu. I chwała im za to. Melki, może mniej aktywny, ale napisał dwa zdania. Reszta - niby taka wygadana w innych tematach - tu nie jest łaskawa choćby jednym słowem skwitować wyników.
Hien zdobył się jedynie na enigmatyczne lol. Cokolwiek to znaczy. Nie wiem, może śmieje się ze mnie albo moich zestawień?
-
Hien
Ja w ligach ogólnie bawię dobrze, ale nie będę ukrywał, że te późniejsze statsy mnie tak średnio interesują. Dla mnie to jest bardziej gra "tu i teraz" niż do analizowania później.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No wiesz, nie zawsze jest czas, żeby robić to na bieżąco. Czasami się po prostu nawet nie chce.
A tak w ogóle nie chodzi mi o komentowanie samych statystyk, a jedynie wyników w końcowej tabeli. Coś jak np. podsumowanie kolejki w bestkach.
A tak w ogóle nie chodzi mi o komentowanie samych statystyk, a jedynie wyników w końcowej tabeli. Coś jak np. podsumowanie kolejki w bestkach.
-
Hien
Ostatnio sobie daruję podsumowywanie lig, bo to zawsze wygląda tak samo *stękanie na utwory, które spadły* *złośliwe uwagi dot utworów, które spadły* *stękanie na utwory, które awansowały*, itd. Nie wywiązuje się z tego żadna ciekawa dyskusja poza "fajnis/słabo, że coś spadło/awansowało".
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn